Yahu kizlar, gece gece senlenmis burasi, haberimiz yok. Biz o saatlerde kacinci bulutlarin üzerinde uyumusuz kimbilir. Ahahahaha yahu cok tatlisiniz. Tüm yorumlara bayildimmm yine. Cok tesekkürler Bluesgirl, yine senlendirmissin burayi. Fromrainforst, sonradan geldinbu topige ama öyle güzel yorumlar yaziyorsunki, sanki basindan beri burdaymissin gibi. Yani su kisa sürede bayagi alistik sana.
Bende yaslaninca Betul Mardin gibi olmak istiyorum, genc, dinamik ve merakli...
Bu arada demek bugün Sakip Sabanci`nin ölüm yildönümü, isiklar icinde uyusun. Onun söyledigi : "Calismaaakkk, calismaaakk, calismaaakk" kelimelerini hiiiccc unutmayacagim....
Cok severim, özellikle yaslilardan hayatla alakali tecrübelerini dinlemeyi ve bana hayati kisa yoldan mutluluga, basariya ve huzura nasil erisirim düsünceleri yansitmalari parayla alinmaz bir deger.
Zamani cok iyi kullanmak lazim. Hayati anladigin zaman, basarini ve mutlulugu daha cok yasayabiliyorsun. Ama hayatin dilinden anlamadigin zaman, bu dünya sana zindan oluyor...onun icin buradayiz, birbirimize hayatin güzelliklerini anlatarak mutlu olmaya ve huzura kavusmaya dogru yöneliyoruz.
Ben, birbirinin ufkunu, zihnini acan insanlarla sohbet ettikce cok mutlu oluyorum. Sansima hepde böyle insanlar var etrafimda...
Hep derim, bana bir sey ögret, 40 yil kölen olayim. Beni elestir, sana ömür boyu minnettar kalirim...Ben dedikoduyla, baska insanlarla ugrasmiyorum, ben hayatin icindeki doga, hayvan, cicek böcek, ne varsa ilgi alanim. Ilim, bilim, sanat, kültür, müzik, dans, ben bununla besleniyorum....
Hayatimizin her saniyesi önemli, onun icin hedonist olmaktan baska bir istegim yok bu hayatta....
Hepinize cok güzel bir hafta sonu diliyorum