Günaydııınn olivia'mFloresim, günaydin,
ben " Amour " u seyrettim ve inanilmaz etkilendim. Cok ama cok güzel bir film. O kadar etkileyici gercekleri anlatmiski, yani baska bir sevgi boyutuda bu iste...
Esinle seyretmen cok iyi olmus, gercek aski görmüs oda.Günaydııınn olivia'm
Sen de eşinle mi izledin? Biz çok acayip olduk ya... İnsana tüm hayatı sorgulatıyor.
Kıyamam çok tatlısınız :)Esinle seyretmen cok iyi olmus, gercek aski görmüs oda.
Ya benim esim bu gibi filimlere " kadin filmleri " diyor, o daha cok science fiction tarzlarina bayilir, iste Matrix`dir falan. O benim gibi sanatsal filimleri pek sevmez ama bazen hatrima yinede bakar benimle.
Eeeeveettt :))) bizde ayni dedigin gibi lisede okuduk, aman tanrim, o neydi öyle dedigin gibi 3 günü anlatan koca bir kitap, ama kitapda hatirliyorsan sunu demek istiyordu Hemingway :Lisede Hemingway'in "Çanlar Kimin İçin Çalıyor?" kitabını okurken fark ettim bunu. Kocamaannn bir kitap ama yalnızca 3 günü anlatıyor. Çok zor bitirmiştim.
Vallahi hatırlayamadım. Tebrik ederim seni :)Eeeeveettt :))) bizde ayni dedigin gibi lisede okuduk, aman tanrim, o neydi öyle dedigin gibi 3 günü anlatan koca bir kitap, ama kitapda hatirliyorsan sunu demek istiyordu Hemingway :
Ada degildir insan, bütün hic degildir bir basina. Anakaranin bir parcasidir, bir damladir okyanusta, bir toprak tanesi alip götürse deniz, kücülür Avrupa. Ölünce bir insan, eksilirim ben, cünkü insanoglunun bir parcasiyim, iste bundandirki sorup durma canlarin kimin icin caldigini.....O senin icin caliyor....
Yani demek istiyorki her bir birey toplum icin önemli ve lazim ve herkes icin o canlar calinacak....cok cok zor bir eser, gercekten cok zorlanmistim bende okurken... Ama harika olan, Türkiye`dede liselerde Ernest Hemingway okutuluyorsa cok iyi, acaba hala okutuluyormu ???
İnan, Türkiye'de yaşayıp her gün Türkçe'den başka dil konuşmayanların birçoğundan daha iyi konuşuyorsun :)Floresim, icim rahat etmez diye bir düzeltme yapmak istedim. Bu arada kusura bakma bazen türkcem, elimden geldigi kadar güzel yazip konusmak istesem bile, bazen sacmaliyorsam bilki o an aceleden güzel yazamamisimdir...
Yukaridaki cok sevdigim Ernest Hemingway`in kitabindaki bir siirdi ve onun tercümesini yaptim kendimce türkceye, ama bu siirin gercek yazari John Donne (1572 - 1631)... Ama düsünsene, o zamanlarda bile bir insanin bir toplumda ne kadar cok önemli oldugunu vurgulamis, sair. Hemingway`inde cok hosuna gitmis, ve oradan esinlenerek " canlar kimin icin caliyor " diye basligini atmis kitabinin.... aaa simdi aklima getirdin yaaaa, kesin okurum yine ben bu kitabi....Floreesssss sen ne yaptin ????
Senin için burada linki var olivia :)Floresim duruyormu peki o liste sende ???
Annemin de var öyle bir masaörtüsü. Cidden sabır işi.Floresiiimmm, simdi aksam olunca, eve gidince, ben sana tig´dan yaptigim masa örtümün fotografini cekip yollayacagim. Aklin hayalin durur, belki sende bu örnegimi bilirsin bile yani benim gururum o masa örtüm....nerdeyse ömrümü verdim, yaparken kör oluyordum nerdeyse..tig isini cok severim, arada birde yaparim, ama ne yazikki sis örgü pek bilmem.
güzeldi bence,aşk,tutku,manzara,para,çok yakışıklı bir adam ve güzel bir kadın...izle benceEndulusum daha gidemedim grinin elli tonuna. Nasildi ??? Begendinmi ???
Yahu bosver kocisleri, bak kocisim oldugu halde tek gidiyorum kizlarla sinemaya....dogrusu ben pekde sevmem öyle vicik vicik, arada bir özlememiz lazim birbirimizi.... Ve gercekten, evlide olsam, kadin kadina bulusmak süper oluyor ya, ne gülüyoruz ama...bayilirim böyle seylere...
Ben Ankara'dayım endulus.Ladyingray bende seni seviyorum,kizlar herkes diyor hayaat sana guzel,cocuk yok dert yok,bende diyorumki evet bu benim tercihim ve tercihimin sefasini suruyorum,oh oh yandan, yasasin ozgurluk,kizlar ben istanbuldayim, sanirim yurtdisindan arkadas cok bu konuda , olivia almanyada sanirim, peki sizler
Harikaaaa maşallah olivia eline emeğine sağlık bayıldımEki Görüntüle 1419085
Iste Flores`im tigla yaptigim masa örtüm. Aceleden cep telefonumla cektim. bayagi bir titretmisim. Idare et canim. Kesin biliyorsundur bu örnegi. Resmen psikoterapi yemin ediyorum. Yakinda yine baslarim birseylere...
Bu arada ben beyaz dantel örmüyorum :) Şu an mesela üç renkli koltuk şalı var elimde. Biraz daha gayret etsem bitecek :)Muhakkak bekliyorumdört gözle...
hem evlilik meraklısı değilimde,hemde hiç değilim ama hayatıma giren ınsanlar evlenıp geri dönüyor,acaba bendemı bı sorun var çozemedım,birde erkeklerın nıkah yaptığı kadına daha farklı olduğunu gözlemledim,ama daimi bekarım onu bılıyorum,şikayetci değilim,
hayatım ne güzel bişey öle o,ben hiç anlamam,tebriklerEki Görüntüle 1419085
Iste Flores`im tigla yaptigim masa örtüm. Aceleden cep telefonumla cektim. bayagi bir titretmisim. Idare et canim. Kesin biliyorsundur bu örnegi. Resmen psikoterapi yemin ediyorum. Yakinda yine baslarim birseylere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?