ankaralım arkadaşım bence öle bakmamak lazım,hiç böle düşünmedim,aşka baktım ben,orda sevdiği için herşey yapan bir adam ve kadın var,tek tarfalı bakılmış,oysa adamda herşeyi yapıyor,Ben Ankara'dayım endulus.
Gri'nin Elli Tonu'nu yerden yere vuruyor birçok eleştirmen, özellikle kadın hakları savunucuları. Kadını hep boyun eğen pasif bir nesneye indirgediğini ve bu filmin kadına uygulanan şiddeti normallestirdigini söylüyorlar. Haklılık payları var mı?
ya bişey sölimmi alan memnun satan memnun,o haklarının savunduğumuz kadınlar varya öle ezik mutlu,yada ezerek mutlu,her durum kendı içinde bir paket,hiçbirşey dişardan gördüğümüz gibi değil
canlarım çok yakınımızda biri şizofren ve paronaıd ve m.. bağımlısı,evlenıp ayrıldı,briyle evlenmeye çıktı,neyse herkes kıza gitti seferber oldu,yapma etme,raporu gösterdıler,senı öldürür dediler,bu adamın annesi kızın ayklarına kapandı,neyse kız dediki sizene vee evlendı.
sonra doğal olarak böle bir adam kadına ne yaparsa onu yaptı,anlatamıcam sıze burdan,
şimdi adamın sucu varmı?adam deli,sizler bu olayı tvden ızleyıp o kıza acısınız,ama ben artık acımıyorum,kız dediğimde 45 yaşında bekar bırı,öle yaşı küçük değil
geçen yıl bır kursa gidiyorum,2 bayan sohbetıne kulak verdim,boşanıyolarmışda,birininki başka kadına gitmişde,3,5 yıldır yakasını bırakmamış,adam hayır boşanacağım dıyormuşta,ama bu akıllım asla vazgeçmemiş,dayak yemışte,
ya kım suçlu burda,adam başkasını sevıyorum dıye gitmiş,medni şekilde,ama bu kadın hayatı dar etmiş onlara
diğeride diyorki onunkıde m.. bağımlısı,asla bırakmam diyor benı dovuyo falan
ya kızlar dayanamadım,baksana dedim sen nasıl bır ınsansın benı oldurur dıye aklına gelmıyormu,onunla bır evde korkumuyormusun,kadına bana dediki oldursun kocam o benım
EY ALLAHIM bunlar şiddet görse ızlesek tvde acırız,acımam kızlar acımam
kadınlar kocam gıtmesın dıye deprasan ılaş atmalar adamın yemegıne,büyüler,falan filan,madalyonun bu yanı var
özge can olayında ortalığı yıkan kadınlar zıse soruyorum,oğlunuza kocanıza,kızınızı dövdürürken ıyı,hizmetçi ederken iyi,oğlum kardeşın gezıyor döv onu,babayı doldurmalar,ahhh ahh bız kadınlar,özgecan ıcın ımza toplayanlar önce sız evnızde kızınızı ezdırmeyın oğlunuza kocanıza,
ya şarkılar,diziler bırde onlar suçlu,kız senı alayım vurayımmı,on beş sene yatayımmı,bu nasıl bır şarkı sözüdür