cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

ankaralım arkadaşım bence öle bakmamak lazım,hiç böle düşünmedim,aşka baktım ben,orda sevdiği için herşey yapan bir adam ve kadın var,tek tarfalı bakılmış,oysa adamda herşeyi yapıyor,

ya bişey sölimmi alan memnun satan memnun,o haklarının savunduğumuz kadınlar varya öle ezik mutlu,yada ezerek mutlu,her durum kendı içinde bir paket,hiçbirşey dişardan gördüğümüz gibi değil

canlarım çok yakınımızda biri şizofren ve paronaıd ve m.. bağımlısı,evlenıp ayrıldı,briyle evlenmeye çıktı,neyse herkes kıza gitti seferber oldu,yapma etme,raporu gösterdıler,senı öldürür dediler,bu adamın annesi kızın ayklarına kapandı,neyse kız dediki sizene vee evlendı.
sonra doğal olarak böle bir adam kadına ne yaparsa onu yaptı,anlatamıcam sıze burdan,
şimdi adamın sucu varmı?adam deli,sizler bu olayı tvden ızleyıp o kıza acısınız,ama ben artık acımıyorum,kız dediğimde 45 yaşında bekar bırı,öle yaşı küçük değil

geçen yıl bır kursa gidiyorum,2 bayan sohbetıne kulak verdim,boşanıyolarmışda,birininki başka kadına gitmişde,3,5 yıldır yakasını bırakmamış,adam hayır boşanacağım dıyormuşta,ama bu akıllım asla vazgeçmemiş,dayak yemışte,
ya kım suçlu burda,adam başkasını sevıyorum dıye gitmiş,medni şekilde,ama bu kadın hayatı dar etmiş onlara
diğeride diyorki onunkıde m.. bağımlısı,asla bırakmam diyor benı dovuyo falan

ya kızlar dayanamadım,baksana dedim sen nasıl bır ınsansın benı oldurur dıye aklına gelmıyormu,onunla bır evde korkumuyormusun,kadına bana dediki oldursun kocam o benım
EY ALLAHIM bunlar şiddet görse ızlesek tvde acırız,acımam kızlar acımam
kadınlar kocam gıtmesın dıye deprasan ılaş atmalar adamın yemegıne,büyüler,falan filan,madalyonun bu yanı var

özge can olayında ortalığı yıkan kadınlar zıse soruyorum,oğlunuza kocanıza,kızınızı dövdürürken ıyı,hizmetçi ederken iyi,oğlum kardeşın gezıyor döv onu,babayı doldurmalar,ahhh ahh bız kadınlar,özgecan ıcın ımza toplayanlar önce sız evnızde kızınızı ezdırmeyın oğlunuza kocanıza,

ya şarkılar,diziler bırde onlar suçlu,kız senı alayım vurayımmı,on beş sene yatayımmı,bu nasıl bır şarkı sözüdür

ben agbımı çok severım,ama anam zamaında zavallı ağbimi doldurup bızı dovdururdu,agbım evlendı kızı var,kızına tapıyor kıyamıyor,anneme dıyorumki anne nasıl vercen oğluna bızı dovdurmenın hesabını

ablamın bir kızı bir oğlu var,ağbiminde,bakıyorum,oğlarnlar kıza vuruyor bızımkılerde hiç tepki yok,valla bır yıkıyorum ortalığı,panter gıbı,nerde görsem kızkardeşını tartaklayan bı cocuk ve seyırcıler paralıyorum neler soyluyorumki
anneler yapmayın kızlarını ezdırmeyın,birde erkek kardeşlerımızle aramıza bır sınır çekerler,öpmezler bızı farkındaysanız
neyse çok uzattım :)

herkese gunaydın

Çok haklısın endulus. Bu memleket, kapıya kendisini kurtarmaya gelen polise size ne kocam hem döver hem sever diyen kadınları da gördü. Benim üzüldüğüm, tehdit edildiğini söyleyip devletten yardım isteyen, o süreçte (belki talebi reddedilerek) beklerken öldürülen kadınlar. Eli kolu bağlı sadece izleyen bir toplum olduk. Çok üzücü.

Günaydin kizlar
Endulus`um ne demek istedigini anladim. Daha dün bir kitap bitirdim, türkceside varmi bilmiyorum, tercüme edecegim, kitabin adi : SENDEN NEFTRET EDIYORUM; NE OLURSUN BENI TERK ETME. Böyle bir kitabi okuduktan sonra kanim dondu. Söyleki, bu gibi insanlarin Borderlain hastaligi varmis, yani ne kadar dövülürse kocasindan yinede tapiyor o adama, veya cocuk yapiyor bile bile, veya hep koruyor o adami, morali bozukduda onun icin beni dövdü diyor...ve gururla o dayaktan aldigi yaralari ile esine, bak aslinda ben seni seven kadinim, senin herseyine katlaniyorum demek istiyormus.
Yani benim icin bambaska bir dünya onlarinki, mesela koca aldatiyormus ama kocasina laf yok, hep baskalari kocasini yoldan cikarmis, aslinda kendileri cok mutlular, yani sucu baskasina atmak gibi,
Veya Adam alkolik icmesi icin daha cok tesvif eden kadinlar varmis, olsun iciyor ve evde kanepenin üstünde siziyor, ama evde cünkü o benim kocam,....ya inanin okurken kafam basmadi cok zorlandim, aslinda okumasida o Kadar kolay bir kitap ama o insanlari anlamak cok zor.
"Borderlain" ne yazikki daha cok kadinlarda görülüyor, eger annedede varsa kizinda olma ihtimali yüksek. Mesela alkolik ve döven babadan kacan kiz, kocasi döven alkolik bir adamla evleniyor.
Asklari ve sevgileri cok asiri derecelerde. Mesela hep onlari dis etkenler bu kötü duruma düsürürmüs gibi bakiyorlar hayata, yani sucu kendilerinde arama gibi bir neden yok....Dayak, arkasindan gelen sehvetli sevisme onlarin sevgi belirtileri...Ilginc, gercekten böyle seyleri duymustum ama psikiyatristlerinde dogrulamasi beni korkuttu resmen.
Dikkat edin illaki herkesin cevresinde var böyle insanlar.
Güzel bir sali günü diliyorum hepimize....

bebişim baktım internetten.çok ilginç

Aslında Türk toplumunu biraz incelemiş insanlar bunu rahatlıkla görebilir. Psikolog olmaya ya da sosyolog olmaya falan gerek yok bence, etrafımızda bunlardan çok var çünkü. Hele KK'de dolu dolu.

Günaydin Endulusum, Guten Morgeeennnn
karlar düseerrrrr.....nasil karli Istanbul zevklimi ? Yoksa eziyetmi ???
En ufak bir hava degisiminde Türkiye ve Türkiye trafigi nedense her zaman donmustur.

Deylayt dogru tespit. Yani Hayati elimizden geldigi kadar kendimize kolaylastirmak varken, güzel yasamaya calisirken gider dertlere sorunlara saplanirlar.

Deylayt dogru tespit. Yani Hayati elimizden geldigi kadar kendimize kolaylastirmak varken, güzel yasamaya calisirken gider dertlere sorunlara saplanirlar.

Hayatı kendisine de birbirine de zorlaştıran aslında biz insanlarız. Oysa ki yaşamak çok güzel, hele bir kadın olarak doğmak bence kesinlikle bir ayrıcalık ama maalesef ülkemizde bu güzel duyguyu yaşamamıza izin vermiyorlar. Kendimiz de kendimize vermiyoruz, orası da ayrı mesele işte bahsettiğimiz gibi

Günaydin Endulusum, Guten Morgeeennnn
karlar düseerrrrr.....nasil karli Istanbul zevklimi ? Yoksa eziyetmi ???
En ufak bir hava degisiminde Türkiye ve Türkiye trafigi nedense her zaman donmustur.
düşer düşer ağlarım :)) aa hayatım bakana güzel,vallahi ben çok keyif aldım

Merhabalar,
Son 20 sayfayı okudum da, biraz olaylı günler geçirmiş topik :)
Dün akşam 7 aylık evli ve 5 aylık hamile bir arkadaşım ve eşini ağırladık evimizde. (Yaşı 24)
Kendisine çocuk sahibi olmaya nasıl karar verdiğini sordum. Çünkü eşiyle hep uzak mesafe ilişkisi yürütmüştü 4-5 sene boyunca. Ve evlendikten 2 ay sonra hamile kalması bana ilginç geldi. Bu arada kendisi öğretmen ve çalışıyor.

evliliklerinin 2. ayında eşi "yapacak bir şey yok, çok mu sessiz evimiz, evliliğimiz monotonlaştı mı?" demiş, arkadaşım da çocuk sahibi olmayı teklif etmiş. Bu kararın diğer bir etkeni de iki tarafın da ailelerinin sürekli "torun yok mu?" diye sormasıymış.
Arkadaşım ben bebeğe nasıl bakacağımı bilmiyorum diyor.

Bu arada biz de (belki fotoğrafta görüyorsunuz) cavalier king charles cinsi bir köpek arkadaş edinmeye karar verdik evimize.. Aslında dostun cinsi olmaz ama apartman hayatı olunca mecburen bazı cinslerin sahip olduğu özellikler önemli hale geliyor. (boyutu, havlaması, dışarı çıkma ihtiyacı vs.) tabi arkadaşımız eve gelmeden önce ortamı ona göre hazırlamamız gerekiyor. Yavaş yavaş kenara harçlık atmaya başladım

E hadi buyurun buradan yakın
Yaşıtmış benimle ve neredeyse aynı zamanda evlenmişiz.
Biliyor musun zeytinagaci, daha az önce düşünmüştüm günlük rutinlerimizin bizi boğmadığını. Akşamları evde buluştuğumuzda yaşadığımız sevinci düşündüm. Tekrar şükrettim doğru insanla olduğuma.
Ne diyeyim Allah yardımcısı olsun arkadaşının. Tabii doğacak çocuğun da

Flores ben de kendimi şanslı görüyorum gerçekten. mesela şimdi dakika sayıyorum mesaim bitsin de gidip eşime şöyle sıkıca bi sarılayım diye.
her akşam iş çıkışına beni almaya geliyor. özlüyoruz sanki liseliler gibi :) ben işyerinin merdivenlerinden koşarak inip boynuna atlıyorum resmen :) birbirimizi 30 metre öteden görünce ikimizin de yüzünde kocaman bir gülümseme oluşuyor. Bence de doğru insan çok çok önemli....!

Ahaha aynen liseli gibi :)
Doyulmuyor böyle sevince. Dedim ya arkadaşınla aynı zamanda aynı yaşta evlenmişiz ama onlar sıkılmış bile hem de 5 ay önce ben ne ara bu kadar zaman oldu biz evleneli diye şaşırıyorum inan.
Hatta evli gibi de hissetmiyorum çoğu zaman. Sevgiliyiz biz yahu :) Beraber yaşamaya başladık sadece

işte o hissi hiç kaybetmemek lazım flores
Her daim birbirinizin en "sevgilisi" kalabilmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…