Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))))flores,zeytınagacı öyle beğeni ile gönlümü alamazsınız :)
flores,zeytınagacı öyle beğeni ile gönlümü alamazsınız :)
aa gönlümü aldın valla :):)))))
Geçmiş sevgililer günün kutlu olsun endulussss
evet hayatım takılıyorum size,sonuçta kaç kişiyiz,çocuk istemedığımız için bırbırını anlayan insanlarız,sizleri tanımıyorum ama sevıyorum,öle nazlanıyorum kızlar,yoksa maşallah diyorum eşlernızle sizeÖyle demeyin endulus ya :)
günleriniz sevgi dolu geçsin
illaki bir insan olmak zorunda değil bu, evdeki çiçeğiniz bile olabilir.
insan sevgi dolu olsun yeter ki....
Süper olmuş valla benimkinden daha romantik itiraf etmiş olayımaa gönlümü aldın valla :)
o gün izleidm grinin elli tonunu :)mısır pıtlagıda aldım,konsepte uygun olsun dıye
sınema ruhu dimi yanı
Gunaydin arkadaslar,bende sen bu konuyu ilerlettigin icin cok tesekkur ederimhahahahaha :)))) Ilahi kizlar, gece vakti beni güldürdünüz, Allah`da sizi güldürsün.
Hic olurmu Endulus, sen bizim basimizin tacisin, hatta bu konunun gercek (!) sahibisin
Imzami atarim bende derimki hayatta degistiremeyecegim seylere girmem,ve cocuk asla degistiremeycegin birsey,atsan atilmaz satsan satilmaz,saini boyat degitir,evini al begenme degis,ama cocuk olemi,ama kizlar yine su dunyaya cocuk getirdikleri icin cesaretletinden dolayi alkisliyorum onlari,anlamiyorumki hayat bize zorda onlara nasil bu kadar kolay, hele bide islami yonu varki aman yarabbi sonu cehennem cukuru, ayy olivia ne guzel yazmisinAaayyy bazen baska yerlerdede duramiyorum yorumlar yaziyorum ama anlamiyorum gercekmi konular yoksa sakami ???
Yahu bu nasil bir döngüdür arkadas ??? Biz zamaninda okuyalim diye dayak yerdik, yemin ediyorum saka degil. Simdikilerin her imkani var okumaktan cok koca derdindeler yahu.
Yani bir yerlere gelelim diye mücadele edip, bu dünyada bizimde corbamiz olsun diye ömür boyu cabaladik. Kizin biri dört aylik evli, dert etmis neden hamile kalamiyor diye, Yas 19 ???
Ben onun yasindayken mum isiginda ders calisirdim, kimse rahatsiz olmasin diye....
Tekrar söylüyorum, iyikide cocugum yok, cünkü böyle cocuklarim olsun istemezdim. Eeeee benim gibide olacaginin garantisi yok, iyikide yapmamisim, yemin ediyorum intihar ederdim böyle okumayi, bilgiyi, egitimi tinlamayan cocugum olsaydi. Gercekten yapamazdim, saka degil. Yani kabul edemezdim.. Eee ne yapacaksin, satsan satamazsin, atsan atamazsin, bir kere dogurmussun...oooohhooo al basina ömür boyu dert. Yok arkadas ben cok mutluyum halimden....
Dönüsü olmayan yollar bana göre degil !!!
Ayyy olivia hayatim icime olivia kacmis dicem,ama ben buyugum,senin icine endulus kacmis,seni tanisa bizimkiler soka girer bu kizin beyni nasil yikadin diyeYa Endulusum, bak cok dogru söylemissin, aslinda bende deli cesaretide vardir, hic bir seyden korkmam ama bir tek bu konuda cok korktum, cesaretim yok.
Ama dedigin gibi gercekten bu dünyaya cocuk getirenleri cani gönülden kutluyorum bizim gibi cesaretsiz omadiklari icin.
Yok, yapamam, inan herseye varim bu dünyada ama bir insanin sorumlulugunu ve mesuliyetini alamam.
Ooohhhh aksamlari mis gibim uyurum, acaba cocuk nerde bu saatlerde diye derdim yok, cünkü görüyorsunuz iste alin size dünyalar güzeli Özgecan, eve giderken........neler yasadi ve sonunda öldü....
Hala acisi icimde, yok ben bu dünyaya hem cesaretsizligimden hemde böyle kötü bir dünyaya gözümden bile sakindigim cocugumu feda edemem. Yok, ben cok hassas, narin ve cok duygusalim, ben herhalde cocuk büyüteyim derken ölmüstüm bu zamana kadar....
Ben de şu mesajının altına imzamı atabilirim.Ya Endulusum, bak cok dogru söylemissin, aslinda bende deli cesaretide vardir, hic bir seyden korkmam ama bir tek bu konuda cok korktum, cesaretim yok.
Ama dedigin gibi gercekten bu dünyaya cocuk getirenleri cani gönülden kutluyorum bizim gibi cesaretsiz omadiklari icin.
Yok, yapamam, inan herseye varim bu dünyada ama bir insanin sorumlulugunu ve mesuliyetini alamam.
Ooohhhh aksamlari mis gibim uyurum, acaba cocuk nerde bu saatlerde diye derdim yok, cünkü görüyorsunuz iste alin size dünyalar güzeli Özgecan, eve giderken........neler yasadi ve sonunda öldü....
Hala acisi icimde, yok ben bu dünyaya hem cesaretsizligimden hemde böyle kötü bir dünyaya gözümden bile sakindigim cocugumu feda edemem. Yok, ben cok hassas, narin ve cok duygusalim, ben herhalde cocuk büyüteyim derken ölmüstüm bu zamana kadar....
günaydın canım,anlamadım çok gelmezdin derken soruyu,aslında foruma çok yazıyordum,ama bir ara çok sert girdi herkes birbirine,polemiğe girmedim ben,yoksa cevap verilcek olursa iki laf ederim çocuk sahıbı olanlar sataşanlar öle kalırlar,ama gerek yok,birde o dönem ben herkesle sosyal hayatımda bu konuyla ilgili çok sert söylemlerde bulunurdum,ama artık.bu konuya açana bile konuşturmuyorum,yoksa çok agır konuşurum ben,Ayy Allah sanada çocuk versin dedikleri zaman susyorum,konuyu değişiyorum,haa illede ileri geri konuşan olursa alıyor agzının payını,kalıyor öleFarahnihal, bak istedigin gibi dezavantajlarida konusuyoruz burada. Hani sen demistin ya birazda bu gibi konulara deginin diye, bazen böyle kendiliginden olusuyor iste.
Flores, öyle güzel anlatim seklin varki, resmen okurken gözümde canlandi. Icim acidi...aaahhh analar aaahhh...
Endulus, aynen öyle. Ama sen o zamanlar yani senin topikde pek gelmezdin degilmi ? Hep soracagim, simdi sorayim bari...
evveeettt ya, öyle oldu ne yazikki, oysa ne güzeldi sohbetlerimiz.bir ara çok sert girdi herkes birbirine,polemiğe girmedim ben