Eşimle tanıştığımızdan beri anlatıyordu annesini ve benim yanımda olacağını söylüyordu. Bilerek evlendim ama eşimden çok emindim, yanılmadım daLouder siz daha önceki evliliğinizde eş ailesiyle epey sorun yaşamıştınız. İkinci evliliğinizde bu aileyi yeterince incelemediniz mi bu kadın hep mi böyleydi
Kararımız net, bizden sonrası da var bu hayatta. Ondan önce ölme korkusuyla yaşamayı kaldıramam. Öyle bir durum varsa sonlandıracağızBazıları doğuyor ama insan olamıyor, hayatınızda zaten kendisi.
Diğer bir yandan, yaşadığınız süreç için çok üzüldüm, biran önce sonuca ulaşır umarım.
Sizin şuan karar vermeniz gereken şey, gelen sonuçla ne yapacağınız, olumlu ya da olumsuz olsa dahi eşinizle beraber bir plan belirlemeniz önemli.
Acele etmeyin, çok yeni daha, saniyeler akmaz tahmin edebiliyorum ama sakin kalmaya çalışarak ve mümkün mertebe eş dost akraba vs görüşmeden, ikiniz yanyana atlatmalı, ortak karara varmalısınız.
En en zoru bir sonuca ulaşabilmek, tebrik ediyorum sizi.Kararımız net, bizden sonrası da var bu hayatta. Ondan önce ölme korkusuyla yaşamayı kaldıramam. Öyle bir durum varsa sonlandıracağızçok korkuyorum gerçekten
Buraya kocaman harflerle sonucun temiz olduğunu yazmak için sabırsızlanıyorum.En en zoru bir sonuca ulaşabilmek, tebrik ediyorum sizi.
Rotanız her iki duruma göre belli olduğuna göre, eşinizle beraber dingin bir şekilde geçirmelisiniz süreci.
Değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabullendiğimiz zaman, hayatı daha rahat yaşıyor oluruz.
Şuan sadece iki ihtimal var, ikisini de aklınızdan çıkarıp, elele şekilde anda kalmaya odaklanın.
Umarım her şey yolundadır, güzel haberlerinizi alırız…
Merhabalar. Hayatımın en zor gününü yaşadım sanırım, günü bitiremiyorum bir türlü. Desteğinize ihtiyaç duyuyorum.
20. haftamda detaylı ultrasona girdik. Üç adet soft marker tespit etti doktorum. Kalpte parlak nokta, beyinde kist, bağırsakta yoğunluk. Bunların ayrı ayrı zaman içinde yok olabilen şeyler olduğunu, ama üçünün beraber olmasının risk akla getirdiğini söyledi ve fetal dna önerdi. Oradan çıkıp genetik merkezine gittik ve kan verdim, fetal dna sonucu bekliyoruz (bu 10-12 gün nasıl geçecek bilmiyorum).
Maddi manevi desteği nedeniyle çıkışta soluğu babamın yanında aldık, bizi rahatlattı vs. O sırada eşim annesine de haber verdi. Annesinin bulunduğu yerde bize bebek için daha önce eşimin taktığı altınları gönderenler oluyordu. Onlar da bozdurup bize iletiyorlardı parasını. Kayınvalidem üçüncü kez bu altınlardan istemişti. Eşim de “durum böyle, 320 dolar ödeme yaptık, ihtiyacımız var altını gönderin” diye durumu anlattı.
Kayınvalidemin cevabı sonrasında sinir krizi geçirdim ben. Hayatımda ilk defa kendimi tutamadım ve ağzıma geleni söyleyip içimi boşalttım.
Geçen sene oraya gittiğimizde kayınvalidem eşimin küçük kardeşi için “o eşinin oğlu sayılır, eşin onun babası” demişti. Ben de “bu sağlıklı değil, kardeşe verilen destek başka evlada verilen başkadır, evladının acil durumunun çıktığı yere kadardır kardeşe verilen destek, eşim onun babası değil abisi” dedim. Orada da çıldırmıştı bu sözlerime. Durumumuzu dinledikten sonra da;
“Karın böyle demişti. Böyle derse çocuğu sakat olur işte. Öyle laflar edilmez gördünüz mü?” Dedi.
Üç kuruş paradan mahrum kaldı diye kendi torunu hakkında böyle konuşabilen bir kadın, ben zaten içinde bulunduğumuz durumdan ötürü ölü gibiyim, üzerine bu sözleri duymak, eşimin o anki yıkılma haline şahit olmak, sinir krizi geçirdim. İçimde ne varsa kustum artık ve bir daha kendisiyle görüşmeyeceğim, kim ne derse desin çocuğumu görmesini de istemiyorum böylesine kötü kalpli birinin. Eşim kendisi gitsin görüşsün, ilgilenmiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ağlama halindeyim ve bu günleri geçiremeyeceğim gibi geliyor. Diyebileceğiniz bir şey de yok aslında ama içimi dökmek istedim bir kez daha. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Canım benim dün eski konunu okumuştum. Neleri atlatmışsın sen. Hayatından kv çıksa ömrün uzar. Allah bebeğine şifa versin,sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum. Kendi torununa bunları söyleyin senin arkandan neler söyler kimbilir. Pislik kadın. Hele o eşine oğul baba muhabbetine hiç girmiyorum bile. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Sen içini ferah tut. Bebeğinin güzel haberlerini paylaş bizimle.Böyle olmasını çok yürekten diliyorum, doktorum babamın 25 senelik arkadaşı, o yüzden o niyetin olmadığını düşünüyorum ama insanız, doktorlar da insan, yarın farklı bir yere de gideceğim detaylı ultrason için. Yok yani yapamıyorum gerçekten saatler geçmiyor, uyuyamıyorum
Siz daha öncede çok sancılı şeyler yaşadığınız için ayrılmış yeniden evlenmiş şu an mutlu olduğunuza sevinmiştim ancak lanet olası Kaynanalar her yerde her delikten çıkıyor demek of ben kaynanam yüzünden sırf ayrılmayı düşündüm eşimden yeniden evlensem yeni bir manyak çekemem şimdi sildim gitti oh inan çok rahatladım sen de rahatlarsın umarım bebeğine odaklan insalalh her şey yolunda gider birseycik cikmazMerhabalar. Hayatımın en zor gününü yaşadım sanırım, günü bitiremiyorum bir türlü. Desteğinize ihtiyaç duyuyorum.
20. haftamda detaylı ultrasona girdik. Üç adet soft marker tespit etti doktorum. Kalpte parlak nokta, beyinde kist, bağırsakta yoğunluk. Bunların ayrı ayrı zaman içinde yok olabilen şeyler olduğunu, ama üçünün beraber olmasının risk akla getirdiğini söyledi ve fetal dna önerdi. Oradan çıkıp genetik merkezine gittik ve kan verdim, fetal dna sonucu bekliyoruz (bu 10-12 gün nasıl geçecek bilmiyorum).
Maddi manevi desteği nedeniyle çıkışta soluğu babamın yanında aldık, bizi rahatlattı vs. O sırada eşim annesine de haber verdi. Annesinin bulunduğu yerde bize bebek için daha önce eşimin taktığı altınları gönderenler oluyordu. Onlar da bozdurup bize iletiyorlardı parasını. Kayınvalidem üçüncü kez bu altınlardan istemişti. Eşim de “durum böyle, 320 dolar ödeme yaptık, ihtiyacımız var altını gönderin” diye durumu anlattı.
Kayınvalidemin cevabı sonrasında sinir krizi geçirdim ben. Hayatımda ilk defa kendimi tutamadım ve ağzıma geleni söyleyip içimi boşalttım.
Geçen sene oraya gittiğimizde kayınvalidem eşimin küçük kardeşi için “o eşinin oğlu sayılır, eşin onun babası” demişti. Ben de “bu sağlıklı değil, kardeşe verilen destek başka evlada verilen başkadır, evladının acil durumunun çıktığı yere kadardır kardeşe verilen destek, eşim onun babası değil abisi” dedim. Orada da çıldırmıştı bu sözlerime. Durumumuzu dinledikten sonra da;
“Karın böyle demişti. Böyle derse çocuğu sakat olur işte. Öyle laflar edilmez gördünüz mü?” Dedi.
Üç kuruş paradan mahrum kaldı diye kendi torunu hakkında böyle konuşabilen bir kadın, ben zaten içinde bulunduğumuz durumdan ötürü ölü gibiyim, üzerine bu sözleri duymak, eşimin o anki yıkılma haline şahit olmak, sinir krizi geçirdim. İçimde ne varsa kustum artık ve bir daha kendisiyle görüşmeyeceğim, kim ne derse desin çocuğumu görmesini de istemiyorum böylesine kötü kalpli birinin. Eşim kendisi gitsin görüşsün, ilgilenmiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ağlama halindeyim ve bu günleri geçiremeyeceğim gibi geliyor. Diyebileceğiniz bir şey de yok aslında ama içimi dökmek istedim bir kez daha. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Zaten fetal DNA varken detaylıya bi daha bi daha girmek de manasız. Allah inşallah güzel test sonucu nasip etsinKızlar doktordan çıktım, bağırsağındakini göremedi. Yakında küçük bir hastane var oraya gittim, ayrıntılıya yüksek bütçe ayırmak istemedim şimdilik. Doktor da fetal dna sonucunu bekle sabırlı ol dedi. Yüz üstü yatmış sıpam, göremedim yüzünü
Geçmiş olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız diz bide canınızı ona sıkmayın siz evladınıza odaklanın herşeyin güzel olacağına inanın ve şu var doktorlar her zaman en kötü ihtimali söylüyorlar güzel düşünün güzel olsun inşallahMerhabalar. Hayatımın en zor gününü yaşadım sanırım, günü bitiremiyorum bir türlü. Desteğinize ihtiyaç duyuyorum.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine. Kapınızı kötü olan herşeye kapatın artık siz üç kişilik bir ailesiniz. En önemli de sizin aileniz. Gerisi boş.Ne kadar güzel bir insansınız. Çok teşekkür ederim. Duygulandırdınız beni.
Çok şükür maddi sorunumuz yok, zaten bir miktar birikim yapıp çocuk kararı vermiştik, babam da sağolsun destek oluyor.
Mutlaka görüşeceğim kendisiyle, kendisi beni doğurtan hekim olur. Ve iki kardeşimi. Güzel haberler vermek istiyorum sizlere, kalbim biraz ferahlasın istiyorum. Hayatta çok acı yaşadım ama bu türden bir acı hiç yaşamamıştım.
Bikac gün sonra tekrar gidersiniz belki bu gittiğiniz yere. İnşallah o zaman problem olmadığı görülsünKızlar doktordan çıktım, bağırsağındakini göremedi. Yakında küçük bir hastane var oraya gittim, ayrıntılıya yüksek bütçe ayırmak istemedim şimdilik. Doktor da fetal dna sonucunu bekle sabırlı ol dedi. Yüz üstü yatmış sıpam, göremedim yüzünü
Yine kendisine muayene olmakta fayda var sanki. muayenehanesinde bakamsa da hastanede bakabilir belki. tabi yoğunluğuna göre. aşırı yoğun çünkü ya da kendisinin önereceği bir hekim olur ona gidersiniz.umarım hakkınızda hayırlısı olurSekreteri yüksek riskli gebeliğe bakıp bakmadığını bilmediğini söyledi, renkli ultrason yapılmıyor dedi o önemli değil gerçi ama, kendisine ulaşmaya çalışacağız bakalım