çocuğumun riskinden (kötü durumundan) bile beslenen kv

Louder siz daha önceki evliliğinizde eş ailesiyle epey sorun yaşamıştınız. İkinci evliliğinizde bu aileyi yeterince incelemediniz mi bu kadın hep mi böyleydi
Eşimle tanıştığımızdan beri anlatıyordu annesini ve benim yanımda olacağını söylüyordu. Bilerek evlendim ama eşimden çok emindim, yanılmadım da

Kararımız net, bizden sonrası da var bu hayatta. Ondan önce ölme korkusuyla yaşamayı kaldıramam. Öyle bir durum varsa sonlandıracağız çok korkuyorum gerçekten

Kararımız net, bizden sonrası da var bu hayatta. Ondan önce ölme korkusuyla yaşamayı kaldıramam. Öyle bir durum varsa sonlandıracağız çok korkuyorum gerçekten
En en zoru bir sonuca ulaşabilmek, tebrik ediyorum sizi.
Rotanız her iki duruma göre belli olduğuna göre, eşinizle beraber dingin bir şekilde geçirmelisiniz süreci.
Değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabullendiğimiz zaman, hayatı daha rahat yaşıyor oluruz.
Şuan sadece iki ihtimal var, ikisini de aklınızdan çıkarıp, elele şekilde anda kalmaya odaklanın.
Umarım her şey yolundadır, güzel haberlerinizi alırız…

Buraya kocaman harflerle sonucun temiz olduğunu yazmak için sabırsızlanıyorum.

Louder inşallah sonuçlar temiz gelir , bebeğinizin sağlığı yerindedir ve sağlıkla gelir.

Şu an kayınvalidenin dediklerini düşünmemeye çalış ; üzüntüden uzak durman gereken zamanlardasın.

Çok geçmiş olsun. İnşaallah iyi sonuçlar alırsınız tez vakitte.
Kayınvalideye gelince ağzından zehir saçan bu yaratıkla sakın görüşmeyin bir daha. Ne sizi ne torununu hak etmiyor çünkü

İnanıyorum güzel sonuçlar alacaksınız dualarım sizinle. Kötü insanlar adı üstünde kötü Allah'a havale edin.

Kızlar doktordan çıktım, bağırsağındakini göremedi. Yakında küçük bir hastane var oraya gittim, ayrıntılıya yüksek bütçe ayırmak istemedim şimdilik. Doktor da fetal dna sonucunu bekle sabırlı ol dedi. Yüz üstü yatmış sıpam, göremedim yüzünü

Ya kendi torunundan için böyle konuşabilecek kadar basiretsiz bir insan için hiiiç sıkmayın güzel canınızı. Eşiniz annesidir onun için bir yorum yapamam ama bu tarz bir insanı hayatınızdan uzak tutmak size çok iyi gelecektir. Umarım yavrunuzda hiçbir sıkıntı yoktur sağlıkla kucağınıza alırsınız ve çook mutlu olursunuz

Lütfen her söylenilene kesin gözüyle bakmayın .Allah evladınızı sağlıklı sihhatli eylesin yeğenim içinde neler neler dediler üstelik gelinimiz covid geçirdi hamilelik esnasında .özürlü olabilir kalbi delik olabilir vs vs ama Allaha şükür turp gibi yeğenim. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende hamilelik dönemindeyim o kadar hassasım ki söylenilen her şey gözümde büyüyor okuduğum şeylerden bile etkileniyorum. Kv gelince kendisi nasıl bir mahlukat ki insan kendi torununun riskli durumuna sevinir az bile yapmışsınız. Bebeğiniz için bol bol dua edin eninde sonunda Allahın dediği olur inşallah sağlıkla sihhatle kucağa alırsınız

Canım benim dün eski konunu okumuştum. Neleri atlatmışsın sen. Hayatından kv çıksa ömrün uzar. Allah bebeğine şifa versin,sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum. Kendi torununa bunları söyleyin senin arkandan neler söyler kimbilir. Pislik kadın. Hele o eşine oğul baba muhabbetine hiç girmiyorum bile. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Sen içini ferah tut. Bebeğinin güzel haberlerini paylaş bizimle.
Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın. Allah doğumhanede bekleyenleri bir avazda kurtarsın.

Siz daha öncede çok sancılı şeyler yaşadığınız için ayrılmış yeniden evlenmiş şu an mutlu olduğunuza sevinmiştim ancak lanet olası Kaynanalar her yerde her delikten çıkıyor demek of ben kaynanam yüzünden sırf ayrılmayı düşündüm eşimden yeniden evlensem yeni bir manyak çekemem şimdi sildim gitti oh inan çok rahatladım sen de rahatlarsın umarım bebeğine odaklan insalalh her şey yolunda gider birseycik cikmaz

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, korktuğunuza uğramadan..
Kayınvalideyi de Allah ıslah etsin, görüşmeyi kesmişsiniz zaten, ben de olsam yüzüne bakmaz, bebeği de göstermek istemezdim.

İçinizi ferah tutun. Ben konunuzdan hiç negatif enerji almadım. Bence sonuçlarınız tertemiz gelecek. Kadın dogum doktorları belki de genel olarak doktorlar meslek itibariyle özellikle olumsuz öngörüleri pat diye söyleyebiliyor sanirim. Bana da 5.ayda bebeği her an kaybedebilirsin demisti bir anda. Oğlum şu an 6 yaşında ve sapasağlam
Siz de evladinizi sağlıkla alacaksınız kucağınıza. Bol bol dua edin

1,5 ay önce fetal DNA yaptırdım, o bekleme süresi nasıl geçti ben bilirim. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Bu haberi almak, fetal DNA sonucu beklemek bu kadar stresli bi süreçken söyledikleri inanılmaz. El ele söylemez böyle birşeyi. Ben okurken sinir oldum. Öncelikle Allah şifa versin inşallah tez zamanda güzel sonuç gelsin testten. Sonra da, aman bebeğiniz iyi olsun da sonrası dert değil zaten. Ölmüş sayarsınız kaynananızı olur biter. Hadsiz kadın! Eşiniz de anlamış ne olduğunu bence bu olanlardan sonra kimse görüşün veya bebeği gösterin diye baskı yapamaz size. Yüzünüzü görmeyi hak etmiyor

Zaten fetal DNA varken detaylıya bi daha bi daha girmek de manasız. Allah inşallah güzel test sonucu nasip etsin

Geçmiş olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız diz bide canınızı ona sıkmayın siz evladınıza odaklanın herşeyin güzel olacağına inanın ve şu var doktorlar her zaman en kötü ihtimali söylüyorlar güzel düşünün güzel olsun inşallah

İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine. Kapınızı kötü olan herşeye kapatın artık siz üç kişilik bir ailesiniz. En önemli de sizin aileniz. Gerisi boş.

Bikac gün sonra tekrar gidersiniz belki bu gittiğiniz yere. İnşallah o zaman problem olmadığı görülsün kontrol muayeneleri oluyor ya o şekilde gidersiniz olmadı.

Sekreteri yüksek riskli gebeliğe bakıp bakmadığını bilmediğini söyledi, renkli ultrason yapılmıyor dedi o önemli değil gerçi ama, kendisine ulaşmaya çalışacağız bakalım
Yine kendisine muayene olmakta fayda var sanki. muayenehanesinde bakamsa da hastanede bakabilir belki. tabi yoğunluğuna göre. aşırı yoğun çünkü ya da kendisinin önereceği bir hekim olur ona gidersiniz.umarım hakkınızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…