çocuğumun riskinden (kötü durumundan) bile beslenen kv

Bir insan nasıl bu kadar kindar olabilir anlamıyorum. Bebeğinize şifalar diliyorum ve umarım doktorunuz yanılmıştır ve birşeycikleri yoktur sağlıkla doğar inşAllah. Ben normalde yapıcı bi insanım ama az bile yapmışsınız beddua eden bir babanneye ihtiyacı yok evladınızın.
Bu kaynanalarında kardeşleri abilerine kitlemelerinide anlamıyorum. Benimkide yapardı hatta bebekle ilgili sinyal verdiğimde inşallah hamile değilsindir der gibi bakıyor suratıma şaşımadım yani. Siz sakinleşin bebeğinizin size ihtiyacı var yalnız kalın gerekirse kendinizi dizginleyin. Bu süreçte de kaynananızın ne hali varsa görsün.

"Senden olanı da sevmeyecek" o kadar doğru ki.. çoğu kayınvalide gerçekten gelini ne kadar seviyorsa torunu da o kadar seviyor. Sağlıksız bir beyin yapısı.
Şimdi çocuk geldi, o da para yiyecek. Ne güzel sevinmişti gelin oğlundan iyi kazanıyor, o evi geçindirir, oğlumun maaşı bana kalır demişti. Evdeki hesap çarşıya uymadı.

İçimde ne varsa kustum demişsiniz
Eşinize değil inşallah ?

Canım benim sana buradan sarılıyorum. Tüm bebişler sağlıkla doğsun inşallah. Senin de güzel haberlerini alacağız

Benim büyük kızıma da aynı hafta ekojen bağırsak denmişti. Yani organlar olması gerekenden fazla parlak görününce ekojen deniyormuş ve şüpheleniyorlar. Bizi de yakınlarında bulunan genetik test merkezine yönlendirmişlerdi. Ben tabi panikle koşup hemen kolumu açmıştım kan alsınlar diye. Eşim durdurdu bir sakin ol daha uzman bir doktora gidelim dedi. Bir profesöre gittik, doppler taraması yaptı sorun yok gelişim normal dedi. Biz diğer doktora kızınca da kızmayın görevini yapmış şüphelenmek bizim işimiz demişti. Parlaklık genelde zamanla kaybolur ama takibini yapmamız lazım dedi.
Ne hissettiğinizi ve kafanızda ne senaryolar kurduğunuzu biliyorum, yapmayın.

Diğer konuya gelince vallahi kaç gündür kayınvalide konusu okuya okuya fenalık geldi. Allah ıslah etsin.

eşe dırdır etmek ne ya, eşimizle konuşunca dırdır etmiş mi oluyoruz. ne ayıp şu yazdığınız.
Hanımefendi kustum dedi
Kusmak olayı senin anan şöyle de böyle de diye yardirmak oluyor eğer kocaya yapılırsa
Doğru kanala yapılırsa yerini bulur kusmak olur dırdır olmaz hak aramak hakkını vermek olur

Ben kaynanaya kusmus olmasını diliyorum ki rahatlayacagim öyleyse cunku

Kayınvalideyle konuştum evet. Eşime neden bağırayım ki

“Karın böyle demişti. Böyle derse çocuğu sakat olur işte. Öyle laflar edilmez gördünüz mü?” Dedi.
Allah kimseyi evladıyla sınamasın, evlat ateşiyle yakıp kavurmasın ve Allah kimseyi kayınvalidenizinki gibi bir vicdansızlıkla karşı karşıya bırakmasın.

Umuyor ve diliyorum ki bebeğinizle ilgili hayırlı haberler alırsınız, sağlıkla doğum yapar bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşaallah

Boşver şimdi kayın valide düşünme zamanı değil.sen kendine ve bebeğine odaklan. Böyle üzülürsen başka sorunlarda olur. Toparla kendini bol bol dua et. Başka yapabileceğin bir şey yok... İnşallah sağlıklı huzurlu bir bebeğin olur...

Louder siz daha önceki evliliğinizde eş ailesiyle epey sorun yaşamıştınız. İkinci evliliğinizde bu aileyi yeterince incelemediniz mi bu kadın hep mi böyleydi

Kuzum benim ya üzme kendini Allah'ın (CC) izniyle hiçbir şey yokturdur bebeğinde . Kayınvalide kuyruk acısını senden çıkarmış boşver umursama . Dediği çok dengesizce evet ama bu halde iken birde bunu kafana takma bebeğinde etkilenmesin.
Bebeğine çok dua edeceğim. Lütfen üzülme. Bol bol salavat oku elini karnına koyup iyi gelir.

Off bunu cok iyi bilirim, hamileyken yasadim çünkü. 4 gün kesintisiz ağlamıştım. Simdi kizim nerdeyse 9 yasinda. Su anda stres yapma, o dangoz kadin icin hele hic yapma, bebegine yazik. Gir ilik dus al. Komedi bi film seyret. Unut esinin pacoz anasini. Bebeginle ilgili aklina kötüyü getirme. Hersey cok guzel olsun inşallah

bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum :) ve bu yaşadıklarına kucağına aldığında ona ben ne korkmuştum biliyor musun diye anlatmanı diliyorum inşallah

kayınvalideye gelirsem torununu tabi istemez çocuk dediğimiz masraflı bir kereta :) para musluğu iyice kesilecek ondan bu yırtınması iğrenç bir kadınmış . yüce rabbim hamile bir kadını strese sokmasını yanına bırakmasın inş.

Bazıları doğuyor ama insan olamıyor, hayatınızda zaten kendisi.
Diğer bir yandan, yaşadığınız süreç için çok üzüldüm, biran önce sonuca ulaşır umarım.
Sizin şuan karar vermeniz gereken şey, gelen sonuçla ne yapacağınız, olumlu ya da olumsuz olsa dahi eşinizle beraber bir plan belirlemeniz önemli.
Acele etmeyin, çok yeni daha, saniyeler akmaz tahmin edebiliyorum ama sakin kalmaya çalışarak ve mümkün mertebe eş dost akraba vs görüşmeden, ikiniz yanyana atlatmalı, ortak karara varmalısınız.

ay kusura bakma burda güldüm lauderin annesi çalışmıyor ama lauderi para kaynağı olarak da görmüyor demek isterdim orada olup.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…