çocuğumun riskinden (kötü durumundan) bile beslenen kv

Hiç bilmiyordum inanın. Paylaştığınız çok iyi oldu

Kaçıncı haftanızdaydınız, neler oldu? Eğer sizin için sorun değilse dinlemek isterim..

Allah bebeğinize Şafi isminin hürmetine şifa eylesin inşallah inşallah hiçbir şey olmadan sağlıkla doğar. Kv içinse Allah bildiği gibi etsin ne denir bilemedim

Haklısınız elbette ancak bunu kayınvalidenizle değil eşinizle çözebilirsiniz. Çünkü o yaşta bir kadının fikri değişmeyeceğine göre anca siz yıpranırsınız…

Ben de bebeğim yoğun bakımdayken benzerlerini işitmiştim kv’den. Bebeğim bir yaşında filandı, beddua ettiğini duydum sonra da. Ne ölüme ne ölüsüne. Yavrumun kirpiğini bile göstermem. Boşverin Allah büyük, o verir layığını. Bebekler her şeyi hissediyorlar karnımızda. O yüzden olumlu şeyler düşünün, iyiyi çağıralım iyi olsun. Allah korktuklarınızla sınamasın, sizin için dua edeceğim.

Haklısınız elbette ancak bunu kayınvalidenizle değil eşinizle çözebilirsiniz. Çünkü o yaşta bir kadının fikri değişmeyeceğine göre anca siz yıpranırsınız…
Onun zehrini akıttığı gibi ben de akıttım, pişman değilim. En azından karşısında salak olmadığını anlamış oldu

Hiç bilmiyordum inanın. Paylaştığınız çok iyi oldu

Kaçıncı haftanızdaydınız, neler oldu? Eğer sizin için sorun değilse dinlemek isterim..
Benim sonu kötü bitti sizi şuan daha da uzebilir bu ama şöyle ki bende birileriyle konuşmak istiyordum deli gibi araştırıyordum günde girdiğim sitelere tekrar tekrar bakıyordum okuyordum yani yerde miyim gökte mi bilmiyordum sizi anlıyorum o nedenle. Duygularınız çok karışık çok uç şeyler de düşünüyorsunuz belki zaman zaman. Ama iyi düşünün şuan hiç bir şey belli değil. Benim AFP mom testim yüksek gelmişti doktorum bir şey olmaz demesine rağmen ben kendim peşine düştüm çok yıprandım ama hayırlısı böyleymiş benim fetal DNA testinde geniş panel bakıldı onunda bilmiyorum tıp fakültesi eğitim araştırma hastanesi bakıyor buna ücretsiz AFP yüksek geldiği için nedenim var diye Kore'ye gitti benim test sonuç rutin panel normal geldi ama geniş panel içinde mikrodelesyon hastalıkları taraması varmış belki sizde detaylı baktirdiysaniz bahsetmişlerdir benik bebeğimde mikrodelesyon sendromu çıkıyor bu çok nadir bir hastalık türü ve tespiti zormuş rutin dışı şans eseri bakılıyor yani benim hastalıktan haberim yok ömrümde duymadım zaten. Sonrası zaten doktor doktor şehir şehir gezdik amniyosentezler genetikler perinatoloji derken 27. Hafta da maalesef gebelik sona erdi normal yolla ölü doğum yaptım. Ama size tavsiyem ne olursa olsun bu süreçte sakin kalın şimdi ben eşime ve kendime gereken bütün testleri yaptırsim temiz çıktı kötü şans bizi bulmus öyle dedi bütün doktorlar tedbir bizden takdir Allah'tan olsun diyorum bundan sonrası için. İçinizi ferah tutun bizim istisna çok nadir bir durum herkeste olacak diye bir şey yok.

Başınız sağolsun...
Üzüntünüzü yüreğimde hissettim inanın.
Ben de geniş panel baktırdım. Tüm kromozomların inceleneceğini ve bunların dizilimlerinin de inceleneceğini söylediler. Umuyorum bu gibi nadir durumlara da bakılacaktır...
İkili dörtlü taramalarım temiz, inşallah benden güzel bir sonuç, sizden de sağlıklı bir gebelik haberi gelir gönlünüzde varsa...

Ankara tıp mezunu arkadaşımla görüştüm şimdi. Hastanede muayene almak için sordum. Artık sadece onkoloji bakıyormuş. Gebe kabul etmiyormuş maalesef
özel muayenehanesinde de bakmıyorsa artık en fazla yapılacak şey bir hekim önermesi ya da siizn içinizi ferah tutup test sonucunu beklemeniz. ben kötü bir şey olacağına inanmıyorum. siz de içinizi ferah tutun kalbinizden kötüyü geçirmeyin ki her şey güzel olsun.
kayınvalidenize gelince onu da bir çuvala koyup sallayın, ileride muhakkak başına kötü şeyler gelecektir. bizimle de paylaşın ki bir oh çekelim

Daha ona kusmak geliyor içimden ama aramıyor. Nasılsa çıkacak karşıma. O sonuç temiz geldiğinde bir kez bile göremeyeceği bir torunu olacağını öğrenecek. Umarım biraz olsun üzülür.

Daha ona kusmak geliyor içimden ama aramıyor. Nasılsa çıkacak karşıma. O sonuç temiz geldiğinde bir kez bile göremeyeceği bir torunu olacağını öğrenecek. Umarım biraz olsun üzülür.
üzüleceğini sanmıyorum. ama ben olsam üzmek için elimden geleni yaparım. kısasa kısas sonuçta.

Oncelikle insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.

Kaynananin altin ustune yatmasi kardes vs degil de "Böyle derse çocuğu sakat olur işte" lafi gercekten yorum yapilamayacak cinsten. E be kadin, o senin yavrunun yavrusu, torunun be duygusuz kadin! Kafasina tas duser de anlar belki.

Iletisimi sifira indirmek ne kadar dogru bilmiyorum ama cok ciddi mesafe koymak gercekten en hayirlisi olacak.

Benimde aynı yaşta kardeşim var ve böyle bişey söylemesi benim gözümde akıl tutulması ben de her ne kadar kendi kendime gul gec acinasi desemde icimde resmen ofke kaldi elimde degil asamiyorum .
Hayir kp de oyle pasif sozu gecmeyen ne bileyim olur ya o tarz evde oek baba fingurune konamamis adamlar oyle degil devlet gibi bir adam guclu varlikli esim ve abileri ablalari hala onunu ilikler ayaga kalkar vs vs ama bu olay baska esim maalesef evin tez canlisi her seyine herkesin kosani cevval biri ailede kim neyin yoklugunu sevgisizligi cekiyorsa esimden almaya calisiyor bunu net sekilde anlayabildim.

AFP yüksek gelip ultrasonda sırt açıklığı görmüşmüşmüydü doktorunuz

Bu arada konu başlığım "çocuğumun riskinden (kötü durumundan) bile beslenen kv" idi. Ancak sanırım yanlış yazdığım düşünülmüş değiştirilmiş, Mune

Doğrusunu yazmıştım, bu şekilde "rızkından" yazınca konunun para vs. olduğu zannedilebilir ama asla değil, not düşmek istedim

Epey bir sövesim geldi ama seni daha da yükseltmeye hic gerek yok. Kan donduran cinsten tam. Umarım saglikla kucagina alirsin ve bu olay o tiksinc kadını hayatindan cikarmana iyi bir vesile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…