çocuğumun riskinden (kötü durumundan) bile beslenen kv

Kardeşi 18 yaşında epilepsisi var ama ilacını aksatmalarından ötürü son 5 yılda bir kez kriz geçirdi sadece. Annesi tamamen sağlıklı 49 yaşında. Eşim 13’ünden beri çalışıyor.
49 yaşındaki kadın bir zahmet çalışsın da evladına yük olmasın.sakın bunlara para falan verme lauder.bir alışırlarsa ömür boyu bakarsın kurtulamazsın.

49 yaşındaki kadın bir zahmet çalışsın da evladına yük olmasın.sakın bunlara para falan verme lauder.bir alışırlarsa ömür boyu bakarsın kurtulamazsın.
Ya çok acımasız biri gibi hissediyorum zaten böyle bir aşırı merhamet eğilimim de vardır ama gerçekten biz zaten yardım ettik onlara. Önceki konumda da var görmüşsündür. Yardımlarımıza rağmen huzur bozup kavga çıkarınca bıraktık

Ya çok acımasız biri gibi hissediyorum zaten böyle bir aşırı merhamet eğilimim de vardır ama gerçekten biz zaten yardım ettik onlara. Önceki konumda da var görmüşsündür. Yardımlarımıza rağmen huzur bozup kavga çıkarınca bıraktık
arada erzak falan alın o normal de sakın para vermeyin.

Para yüzünden sorun çıkaran, sizin hayatınızı karartmak isteyen insanları hayatınıza dahil etmeyin. Uzaktan izleyin. Bu kadarı herkes için en sağlıklısı.

Fazlasını da yapardım ama şu son sözlerinden sonra hiç içimden de gelmiyor inan. Daha neler var burada anlatmaya üşendiğim
Louder Louder güncelleme yapmışsın çok sevindim
Rabbim bebeğini zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

stres üzüntü sinir krizi vs çok çok etkiler kuzunu o yüzden kv ile irtibatı tamamen kes
para akışını da

KIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ

Bebeğim sağlıklı

Desteklerinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız

Kalbiniz gibi tüm yaşamınız da güzel olsun 💓

Ailemle görüşüp kutladıktan sonra detaylar için yeniden yazacağım raporu vs merak eden olursa diye

Sevgiler 🙏❤️
Elhamdülillah. Şu msj için tek tek yorumları okuyordum. Çok şükür

X