çocuğumun riskinden (kötü durumundan) bile beslenen kv

paçozu Şahika Koçarslanlı gibi okumam peki. açayım biiraz izleyeyim de günüm şenlensiz. sıradaki paçozu Louderin kaynanasına armağan ediyorum
sabretmekten başka bir şey yapamayız. neyi çağırırsak o gelir başımıza. güzel şeyler düşün lütfen.

Ayy kendimi tutamayacagim. Ne bicim karakterisiz igrenc bir kadin!! . Kardesi esinin oglu sayilir sapiklik bu baska bisey degil.
Hic moralinizi bozmayin Allah kimsenin yanina birakmaz test sonucunuz tertemiz gelsin insallah bebeginiz etkilenmesin Kv denen er ya da gec sizin ocaginiza duser gorusmeme karariniz cok yerinde.

Bu arada buna benzer degil ama bu kardes meselesi aklima geldi unutamadigim bir sey. Esimin kardesi kendisinden 9 yas kucuk erkek 21 yasinda koca adam. Kardesi ben hamileyken Kv ye abim cocugunu benden daha mi cok sevicek artik demis, kv de bunu duygulanarak esime anlatip onunla ilgilen diyor ben buarada hamileyim unutamiyorum bu sacma salak asla gercek olmayan sagliksiz sevgi adi altinda ego tatmini aclik tatmini her ne zikkimsa iste. He bide gorende cok vakit geciriyorlardi zannederlrr evlendim kiymete bindi maalesef.

Yani bu sacma sapan dusunceler her yerde hepimizde var demekki Allah bildigi gibi yapsin

Bebeğiniz için endileşelenmeyin. Dua edin Allahın izni sağlıcakla gelsin bal surat. Fakat sizin ve çekirdek ailenizin huzuru için o pis zehirli kadını hayatınızdan çıkarın

Sizinki yine 21 yaşında imiş. Benim halam, babamı torun sahibi amcama sahip çıkması için kumanda ediyor. Başarıyorda. Annenin kaderi kızına çeyiz derler. Eşimde 34 yaşındaki kardeşine kullandırıyor kendini

Allah ıslah etsin o kadını, yazacak çok şey var ama öyle bir kadın için yazmaya değmez. Konu sahibi sizde bu olayı nolur takmamaya çalışın karnınızdaki bebiş etkilenmesin

detaylı ultrasonda böbrekte genişleme, kalpte parlaklık çıktı bebeğimde doktorum normalde bunların bir arada olmasının sıkıntı olduğunun işareti olduğunu ama ikili test sonuçlarımın normal olması sebebiyle yeni teste gerek olmadığını sadece yakın takip olacağını söyledi. Çok şükür iki ay içerisinde tüm bunlar geçti ve sağlıklı bir bebek annesiyim şimdi. Dilerim sizin için de sonuçlar iyi gelir.

Lütfen aglamayın. Hamıledınız. Dua edelım hep bırlıkte. Sız üzüldükçe bebek hısseder. Lütfen

Biraz yaşadığınız durumdan dolayı hassassınız sanırım… herkesin aile ilişkisi farklı, bazısı kardeşini evladı gibi görür bazısı görmez. Kayınvalideniz öyle görüyor belli ki ve biraz da düşüncesiz biri. Ettiği laf gerçekten çok kırıcı… ancak bazılarının ağzı böyle, kötü niyete yormasanıza tavsiye ederim. Özellikle siz bir bebek taşıyorsunuz ve o bebek her şeyi hisseder. Açıkçası ben hamile kalma süreci için bile sıfır stres yaratıyorum, daha hamile olmadan bedenim sakin huzurlu olsun diye. Hamileyken böyle krizleri hayal dahi edemiyorum. O yüzden lütfen bebeğinizi düşünün, sakin olun. Kayınvalidenizin de cahilliğine verin. Dediklerini de takmayın bu kadar, istediğini düşünsün sizin için eşiniz ve evladınız önemli gerisi önemsiz Umarım her şey hayrınıza gelişir

Üzülme, emin ol geçecek lütfen tevekkül etmeye çalış inan bana bebeğin hissediyor herşeyi, ablama yüzde 90 down sendromlu dediler asla tek sıkıntısı yok yavrumuzun şu anda 10 yaşında çok akıllı bir çocuk ..sadece prematüre doğdu o aşamada sıkıntı yaşadılar besleme aşamasında.....kötü kalpliler ona göre yaşam sürüyor boşver yani kendi cezalarını aslında kendi ruhlarına veriyorlar yeterince ...bir insan torunu için böyle bir şey nasıl söyler hayret , seni kumasi olarak görüyor sanki ...onu görmezden gel, yokmuş gibi davran eşin konusunu açınca sadece boşluğa bak konuyu değiştir boşver sen , evladın ve eşin önemlisin

Ablamda ağladı sütü kesildi mesela , ama tevekkül etseydi hem sağlıkli bir cocuk hemde mutlu bir annelik gecirecekti ..(stresli annelik sağlıklı çocuk oldu yine) bazı şeyler elimizde değil , biz elimizden geleni yapalım sonra hayatı yaşayalım , başka ne yapabiliriz ki?

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için
Ancak gebelik hassasiyeti yüzünden böyle düşünmüyorum. Annelerin doğurup doğurup büyük çocukları küçük çocuklara baba ana etmeye çalışmasını sağlıksız ve yanlış buluyorum. Bu adamın kendi ailesi bir eşi ve yolda olan çocuğu var. Evlat ve kardeş farklı şeylerdir. Kardeşini evlat gibi görmesi, benim çocuğumdan ayırt etmemesi anlamına gelir ve ben bunu yapacak bir adamla çocuk yapmam. Çocuğum gelecekte bilgisayar istediğinde “olmaz oğlum amcan askere gidecek bak para lazım” mı diyecek oğluma?

Ankara tıp mezunu arkadaşımla görüştüm şimdi. Hastanede muayene almak için sordum. Artık sadece onkoloji bakıyormuş. Gebe kabul etmiyormuş maalesef

Bebeğinizin şuan size ihtiyacı var.Stresten uzak olmanız lazım.Kayınvalideyi boşverin .Umarım çok güzel haberler alırsınız.

Peki kendisi böyle konuşuyor diye onun başına gelebileceklerden haberi var mıymış.

İlahi adaleti çok iyi bilir, herkese laf ederler de kendilerine gelince kalpleri kesin cooook temizdir.....

Öff cehalet....

Size büyük geçmiş olsun.
Allah korktuğunuz yere uğratmasin. Dermansiz dertler vermesin.
Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.

Hiç stres olmayın bebeğinize güzel düşünceleriniz geçirin bol bol dua edin. İnanıyorum bebeğinize birşeycik olmayacak.
Bu tür insanlar başkalarının mutsuzluğundan beslenir. Eğer kaynananız oğlunu sevseydi torunu için kötü düşünmezdi.Benim kaynanam da sabi sübyan çocuğuma beddua etti. Ben kızınca da benim oğlumun çocuğu istediğimiz derim dedi. Ben de anasıyım dedim. eşim de beni destekleyince kapadı çenesini. Üç günlük ölümlü dünya ne isterler oğullarının karısından anlamam ki. Şimdi öldü gitti. Hesabını öbür tarafta versin .

Siz kesinlikle çok haklısınız. İlk çocuğun ikincinin annesi/babası yerine konulduğunu çevremde ne duydum ne gördüm; burda şaşkınlıkla okuyorum. KelebekkB nin kaynını da hayretle okudum, eşek kadar adamın abim çocuğunu benden daha çok mu sevecek diye dertlenmesi komik mi acınası mı karar veremedim. Benim de kardeşim benden epey küçük, kafamda canlandıramıyorum abla bebeğini benden çok mu seveceksin diye saçmaladığını, yani bi tarafımla gülerim herhalde. Kayınpederin yanında yahu sizin bu ufak oğlanların babası iskele babası mı diye sorardım herhalde. Eşiniz nasıl düşünüyor peki, önemli olan o. Kardeşim benim evladımdır kafasında mı?

Tabi ki hayır (neyse ki). Öyle düşünse bir dakika düşünmeden boşanırdım. Kocaman adama aile olmayı öğretmeye vaktim de mecalim de yok.
Eşim biz daha arkadaşken bu durumdan bıkmış haldeydi. Annesinin onu kocası gibi gördüğünü söyleyip dert yanardı. Eski fikirleri devam ediyor işte kaynananın. Ama eşimde benden önce de böyle bir düşünce olmamış hiç. Hep isyan halindeymiş eskiden de. Ama evli olmadığı için o devran sürüp gidiyormuş. Şimdi benim kaynana ve sinsi küçük oğlu çaresiz kaldılar. Nedense çalışmak akıllarına gelmiyor.

Çıkıları sağlam demek ki, bitince akıllarına gelir çalışmak merak etmeyin.

Ohhh valla ne ala, ben de öyle çalışmadan sırtımı yaslayacağım bi baba bulsam da rahat etsem
İsabet olmuş o halde gerçek yüzünü göstermesi, bu zihniyeti daha fazla çekmezsiniz
Biliyorsunuz bebişlerimiz şu an biz ne hissediyorsak onu yaşıyor, o yüzden ona bi de densiz babaannesinin stresini yüklemeyin İnşallah hızlıca ve tertemiz gelir fetal DNA sonucunuz

Sizi çok iyi anlıyorum aynı süreçten geçtim benim sonu kötü bitti ama kendinizi üzmeyin sakince bekleyin iyi düşünün iyi olsun inşallah. Fetal DNA testi eğitim araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılıyor ultrason yapan doktorun bulgularını yazdığı epikiriz raporu ile basvurursaniz eğitim araştırma hastanelerinin genetik bölümüne az bir miktar alınıyor sadece belki okuyan ihtiyacı olan birisi olur diye belirttim bunuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…