- 8 Haziran 2010
- 658
- 1.282
- 34
paçozu Şahika Koçarslanlı gibi okumam peki. açayım biiraz izleyeyim de günüm şenlensiz. sıradaki paçozu Louderin kaynanasına armağan ediyorumOff bunu cok iyi bilirim, hamileyken yasadim çünkü. 4 gün kesintisiz ağlamıştım. Simdi kizim nerdeyse 9 yasinda. Su anda stres yapma, o dangoz kadin icin hele hic yapma, bebegine yazik. Gir ilik dus al. Komedi bi film seyret. Unut esinin pacoz anasini. Bebeginle ilgili aklina kötüyü getirme. Hersey cok guzel olsun inşallah
sabretmekten başka bir şey yapamayız. neyi çağırırsak o gelir başımıza. güzel şeyler düşün lütfen.Kızlar doktordan çıktım, bağırsağındakini göremedi. Yakında küçük bir hastane var oraya gittim, ayrıntılıya yüksek bütçe ayırmak istemedim şimdilik. Doktor da fetal dna sonucunu bekle sabırlı ol dedi. Yüz üstü yatmış sıpam, göremedim yüzünü
Sizinki yine 21 yaşında imiş. Benim halam, babamı torun sahibi amcama sahip çıkması için kumanda ediyor. Başarıyorda. Annenin kaderi kızına çeyiz derler. Eşimde 34 yaşındaki kardeşine kullandırıyor kendiniAyy kendimi tutamayacagim. Ne bicim karakterisiz igrenc bir kadin!! . Kardesi esinin oglu sayilir sapiklik bu baska bisey degil.
Hic moralinizi bozmayin Allah kimsenin yanina birakmaz test sonucunuz tertemiz gelsin insallah bebeginiz etkilenmesin Kv denen er ya da gec sizin ocaginiza duser gorusmeme karariniz cok yerinde.
Bu arada buna benzer degil ama bu kardes meselesi aklima geldi unutamadigim bir sey. Esimin kardesi kendisinden 9 yas kucuk erkek 21 yasinda koca adam. Kardesi ben hamileyken Kv ye abim cocugunu benden daha mi cok sevicek artik demis, kv de bunu duygulanarak esime anlatip onunla ilgilen diyor ben buarada hamileyim unutamiyorum bu sacma salak asla gercek olmayan sagliksiz sevgi adi altinda ego tatmini aclik tatmini her ne zikkimsa iste. He bide gorende cok vakit geciriyorlardi zannederlrr evlendim kiymete bindi maalesef.
Yani bu sacma sapan dusunceler her yerde hepimizde var demekki Allah bildigi gibi yapsin
Allah ıslah etsin o kadını, yazacak çok şey var ama öyle bir kadın için yazmaya değmez. Konu sahibi sizde bu olayı nolur takmamaya çalışın karnınızdaki bebiş etkilenmesinMerhabalar. Hayatımın en zor gününü yaşadım sanırım, günü bitiremiyorum bir türlü. Desteğinize ihtiyaç duyuyorum.
20. haftamda detaylı ultrasona girdik. Üç adet soft marker tespit etti doktorum. Kalpte parlak nokta, beyinde kist, bağırsakta yoğunluk. Bunların ayrı ayrı zaman içinde yok olabilen şeyler olduğunu, ama üçünün beraber olmasının risk akla getirdiğini söyledi ve fetal dna önerdi. Oradan çıkıp genetik merkezine gittik ve kan verdim, fetal dna sonucu bekliyoruz (bu 10-12 gün nasıl geçecek bilmiyorum).
Maddi manevi desteği nedeniyle çıkışta soluğu babamın yanında aldık, bizi rahatlattı vs. O sırada eşim annesine de haber verdi. Annesinin bulunduğu yerde bize bebek için daha önce eşimin taktığı altınları gönderenler oluyordu. Onlar da bozdurup bize iletiyorlardı parasını. Kayınvalidem üçüncü kez bu altınlardan istemişti. Eşim de “durum böyle, 320 dolar ödeme yaptık, ihtiyacımız var altını gönderin” diye durumu anlattı.
Kayınvalidemin cevabı sonrasında sinir krizi geçirdim ben. Hayatımda ilk defa kendimi tutamadım ve ağzıma geleni söyleyip içimi boşalttım.
Geçen sene oraya gittiğimizde kayınvalidem eşimin küçük kardeşi için “o eşinin oğlu sayılır, eşin onun babası” demişti. Ben de “bu sağlıklı değil, kardeşe verilen destek başka evlada verilen başkadır, evladının acil durumunun çıktığı yere kadardır kardeşe verilen destek, eşim onun babası değil abisi” dedim. Orada da çıldırmıştı bu sözlerime. Durumumuzu dinledikten sonra da;
“Karın böyle demişti. Böyle derse çocuğu sakat olur işte. Öyle laflar edilmez gördünüz mü?” Dedi.
Üç kuruş paradan mahrum kaldı diye kendi torunu hakkında böyle konuşabilen bir kadın, ben zaten içinde bulunduğumuz durumdan ötürü ölü gibiyim, üzerine bu sözleri duymak, eşimin o anki yıkılma haline şahit olmak, sinir krizi geçirdim. İçimde ne varsa kustum artık ve bir daha kendisiyle görüşmeyeceğim, kim ne derse desin çocuğumu görmesini de istemiyorum böylesine kötü kalpli birinin. Eşim kendisi gitsin görüşsün, ilgilenmiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ağlama halindeyim ve bu günleri geçiremeyeceğim gibi geliyor. Diyebileceğiniz bir şey de yok aslında ama içimi dökmek istedim bir kez daha. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Lütfen aglamayın. Hamıledınız. Dua edelım hep bırlıkte. Sız üzüldükçe bebek hısseder. LütfenMerhabalar. Hayatımın en zor gününü yaşadım sanırım, günü bitiremiyorum bir türlü. Desteğinize ihtiyaç duyuyorum.
20. haftamda detaylı ultrasona girdik. Üç adet soft marker tespit etti doktorum. Kalpte parlak nokta, beyinde kist, bağırsakta yoğunluk. Bunların ayrı ayrı zaman içinde yok olabilen şeyler olduğunu, ama üçünün beraber olmasının risk akla getirdiğini söyledi ve fetal dna önerdi. Oradan çıkıp genetik merkezine gittik ve kan verdim, fetal dna sonucu bekliyoruz (bu 10-12 gün nasıl geçecek bilmiyorum).
Maddi manevi desteği nedeniyle çıkışta soluğu babamın yanında aldık, bizi rahatlattı vs. O sırada eşim annesine de haber verdi. Annesinin bulunduğu yerde bize bebek için daha önce eşimin taktığı altınları gönderenler oluyordu. Onlar da bozdurup bize iletiyorlardı parasını. Kayınvalidem üçüncü kez bu altınlardan istemişti. Eşim de “durum böyle, 320 dolar ödeme yaptık, ihtiyacımız var altını gönderin” diye durumu anlattı.
Kayınvalidemin cevabı sonrasında sinir krizi geçirdim ben. Hayatımda ilk defa kendimi tutamadım ve ağzıma geleni söyleyip içimi boşalttım.
Geçen sene oraya gittiğimizde kayınvalidem eşimin küçük kardeşi için “o eşinin oğlu sayılır, eşin onun babası” demişti. Ben de “bu sağlıklı değil, kardeşe verilen destek başka evlada verilen başkadır, evladının acil durumunun çıktığı yere kadardır kardeşe verilen destek, eşim onun babası değil abisi” dedim. Orada da çıldırmıştı bu sözlerime. Durumumuzu dinledikten sonra da;
“Karın böyle demişti. Böyle derse çocuğu sakat olur işte. Öyle laflar edilmez gördünüz mü?” Dedi.
Üç kuruş paradan mahrum kaldı diye kendi torunu hakkında böyle konuşabilen bir kadın, ben zaten içinde bulunduğumuz durumdan ötürü ölü gibiyim, üzerine bu sözleri duymak, eşimin o anki yıkılma haline şahit olmak, sinir krizi geçirdim. İçimde ne varsa kustum artık ve bir daha kendisiyle görüşmeyeceğim, kim ne derse desin çocuğumu görmesini de istemiyorum böylesine kötü kalpli birinin. Eşim kendisi gitsin görüşsün, ilgilenmiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ağlama halindeyim ve bu günleri geçiremeyeceğim gibi geliyor. Diyebileceğiniz bir şey de yok aslında ama içimi dökmek istedim bir kez daha. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Biraz yaşadığınız durumdan dolayı hassassınız sanırım… herkesin aile ilişkisi farklı, bazısı kardeşini evladı gibi görür bazısı görmez. Kayınvalideniz öyle görüyor belli ki ve biraz da düşüncesiz biri. Ettiği laf gerçekten çok kırıcı… ancak bazılarının ağzı böyle, kötü niyete yormasanıza tavsiye ederim. Özellikle siz bir bebek taşıyorsunuz ve o bebek her şeyi hisseder. Açıkçası ben hamile kalma süreci için bile sıfır stres yaratıyorum, daha hamile olmadan bedenim sakin huzurlu olsun diye. Hamileyken böyle krizleri hayal dahi edemiyorum. O yüzden lütfen bebeğinizi düşünün, sakin olun. Kayınvalidenizin de cahilliğine verin. Dediklerini de takmayın bu kadar, istediğini düşünsün sizin için eşiniz ve evladınız önemli gerisi önemsizMerhabalar. Hayatımın en zor gününü yaşadım sanırım, günü bitiremiyorum bir türlü. Desteğinize ihtiyaç duyuyorum.
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz içinBiraz yaşadığınız durumdan dolayı hassassınız sanırım… herkesin aile ilişkisi farklı, bazısı kardeşini evladı gibi görür bazısı görmez. Kayınvalideniz öyle görüyor belli ki ve biraz da düşüncesiz biri. Ettiği laf gerçekten çok kırıcı… ancak bazılarının ağzı böyle, kötü niyete yormasanıza tavsiye ederim. Özellikle siz bir bebek taşıyorsunuz ve o bebek her şeyi hisseder. Açıkçası ben hamile kalma süreci için bile sıfır stres yaratıyorum, daha hamile olmadan bedenim sakin huzurlu olsun diye. Hamileyken böyle krizleri hayal dahi edemiyorum. O yüzden lütfen bebeğinizi düşünün, sakin olun. Kayınvalidenizin de cahilliğine verin. Dediklerini de takmayın bu kadar, istediğini düşünsün sizin için eşiniz ve evladınız önemli gerisi önemsizUmarım her şey hayrınıza gelişir
Ankara tıp mezunu arkadaşımla görüştüm şimdi. Hastanede muayene almak için sordum. Artık sadece onkoloji bakıyormuş. Gebe kabul etmiyormuş maalesefYine kendisine muayene olmakta fayda var sanki. muayenehanesinde bakamsa da hastanede bakabilir belki. tabi yoğunluğuna göre. aşırı yoğun çünkü ya da kendisinin önereceği bir hekim olur ona gidersiniz.umarım hakkınızda hayırlısı olur
Bebeğinizin şuan size ihtiyacı var.Stresten uzak olmanız lazım.Kayınvalideyi boşverin .Umarım çok güzel haberler alırsınız.Merhabalar. Hayatımın en zor gününü yaşadım sanırım, günü bitiremiyorum bir türlü. Desteğinize ihtiyaç duyuyorum.
Siz kesinlikle çok haklısınız. İlk çocuğun ikincinin annesi/babası yerine konulduğunu çevremde ne duydum ne gördüm; burda şaşkınlıkla okuyorum.Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için
Ancak gebelik hassasiyeti yüzünden böyle düşünmüyorum. Annelerin doğurup doğurup büyük çocukları küçük çocuklara baba ana etmeye çalışmasını sağlıksız ve yanlış buluyorum. Bu adamın kendi ailesi bir eşi ve yolda olan çocuğu var. Evlat ve kardeş farklı şeylerdir. Kardeşini evlat gibi görmesi, benim çocuğumdan ayırt etmemesi anlamına gelir ve ben bunu yapacak bir adamla çocuk yapmam. Çocuğum gelecekte bilgisayar istediğinde “olmaz oğlum amcan askere gidecek bak para lazım” mı diyecek oğluma?
Tabi ki hayır (neyse ki). Öyle düşünse bir dakika düşünmeden boşanırdım. Kocaman adama aile olmayı öğretmeye vaktim de mecalim de yok.Siz kesinlikle çok haklısınız. İlk çocuğun ikincinin annesi/babası yerine konulduğunu çevremde ne duydum ne gördüm; burda şaşkınlıkla okuyorum.KelebekkB nin kaynını da hayretle okudum, eşek kadar adamın abim çocuğunu benden daha çok mu sevecek diye dertlenmesi komik mi acınası mı karar veremedim. Benim de kardeşim benden epey küçük, kafamda canlandıramıyorum abla bebeğini benden çok mu seveceksin diye saçmaladığını, yani bi tarafımla gülerim herhalde. Kayınpederin yanında yahu sizin bu ufak oğlanların babası iskele babası mı diye sorardım herhalde. Eşiniz nasıl düşünüyor peki, önemli olan o. Kardeşim benim evladımdır kafasında mı?
Çıkıları sağlam demek ki, bitince akıllarına gelir çalışmak merak etmeyin.Tabi ki hayır (neyse ki). Öyle düşünse bir dakika düşünmeden boşanırdım. Kocaman adama aile olmayı öğretmeye vaktim de mecalim de yok.
Eşim biz daha arkadaşken bu durumdan bıkmış haldeydi. Annesinin onu kocası gibi gördüğünü söyleyip dert yanardı. Eski fikirleri devam ediyor işte kaynananın. Ama eşimde benden önce de böyle bir düşünce olmamış hiç. Hep isyan halindeymiş eskiden de. Ama evli olmadığı için o devran sürüp gidiyormuş. Şimdi benim kaynana ve sinsi küçük oğlu çaresiz kaldılar. Nedense çalışmak akıllarına gelmiyor.
Ohhh valla ne ala, ben de öyle çalışmadan sırtımı yaslayacağım bi baba bulsam da rahat etsemTabi ki hayır (neyse ki). Öyle düşünse bir dakika düşünmeden boşanırdım. Kocaman adama aile olmayı öğretmeye vaktim de mecalim de yok.
Eşim biz daha arkadaşken bu durumdan bıkmış haldeydi. Annesinin onu kocası gibi gördüğünü söyleyip dert yanardı. Eski fikirleri devam ediyor işte kaynananın. Ama eşimde benden önce de böyle bir düşünce olmamış hiç. Hep isyan halindeymiş eskiden de. Ama evli olmadığı için o devran sürüp gidiyormuş. Şimdi benim kaynana ve sinsi küçük oğlu çaresiz kaldılar. Nedense çalışmak akıllarına gelmiyor.