- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
adi şerefsiz kalpsiz vicdanız kadın!!Böyle olmasını çok yürekten diliyorum, doktorum babamın 25 senelik arkadaşı, o yüzden o niyetin olmadığını düşünüyorum ama insanız, doktorlar da insan, yarın farklı bir yere de gideceğim detaylı ultrason için. Yok yani yapamıyorum gerçekten saatler geçmiyor, uyuyamıyorum
hangi şehirdesiniz farklı bir bakış açısı için doktor konusunda size destek olabilrim. önerecğeim hekim Ankarada, muayene ücreti biraz yüksek o konuda da yardımcı olurum. yeter ki eşiniz de sizinle olsun.
eşinizin kötü niyetli annesine gelince. dsuymayın görmeyin.dünayda iyiden çok kötüler var. ne koşulda olursa olsun siz güçlü olun gülümseyin. komik filmler fln açın izleyin kendinizi üzmeyin ki bebeğiniz de üzülmesin.
Ayy terbiyesiz kadin ben şu an burda sinir oldum gerildim yani iyi yapmissiniz susmayarak.
Umarım çocuğunuz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir. Ultrason bazen bir yanılgı biliyorsunuz zaten doktorlar da söylüyor bunu.
Başka bir doktora gitmeyi düşündünüz mü? Bazen farkli yorumlar olabiliyor.
Ankara’dayımBaşka bir doktora daha gidin parinatolog muydu gittiğiniz belki farkli yorumlanır. Inşallah güzel habrler alırsınız. Çıkarın kv yi hayatınızdan vicdansız bir insanmış . Insan yedi kat ele demez bunu
Kendine çocuğumun sorunundan pay mı çıkarıyorsun diye bağırdı, zaten telefonu ben aldım, sinir krizi geçirdim falan. Eşim annesinin ne olduğunu çok iyi biliyor, hiçbir zaman onun yanında olmadı. Yaptığı onlarca şeye rağmen ben hep sustum, ama konu çocuğum olunca susamadım artık. O da benim tarafımda durdueşiniz hiçbişey demedi mi annesine veya siz bağırıp çağırırken bişey yapmadı mı?
bu arada kalbinizi ferah tutun bebeğinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza alın inşallah
Evet ta kendisi. Geçen sene ocakta bu tartışmalar olduğundan beri hiçbir şekilde para vermiyorduk. Onu çıldırtan da buydu zaten sanırım.Oğlunun tüm maaşını cebimden artık alamayan ve kendini yerlere atan kaynana değil miydi bu kadın? Size nasıl tahammül edemiyorsa torununa da edemeyecektir muhtemelen, çünkü daha doğmamış bebek bile bu terbiyesiz kadın için tehlike.
Lütfen artık bu kadına bir tl bile yardımda bulunmayın. Bebeğiniz için de olumlu düşünmeye çalışın. Çevremde aynı süreçten geçen çoğu arkadaşımın bebekleri hep sağlıklı şu an. Zor ama içinizi ferah tutmaya çalışın.
Umursadığı tek şey kendisi çünkü. Benim eşimi diğer kardeşlerine kurban edebilmek istiyor. Bunca zaman etti de. Eşim de söylüyor bunu. Senle tanışmasam ben hala aynı düzende savrulup gidiyordum diyor. Hala “bir yanlış anlaşılma olmalı, böyle dememiş olmalı” diye düşünüp duruyorum.Bilemiyorum da doktor tabi en iyisini bilir ama böyle problemli denilip sağlıklı doğan bebekler gördüm.
İnşş senin bebeğin de öyle olur boşuna üzülmüşüm dersin
Kayınvalidene gelince gerçekten kötü biri hiç görüşme artık onla .
Terbiyesiz kadın.
Neden kardeşi eşinin oğlu olsun ya bu ne saçmalık.
O kadar çok sorumluluk yüklüyor ki bu anneler çocuklarına . Baba değil o evlat önce bunun ayrımını yapsın.
Bu kadının kocası yok muUmursadığı tek şey kendisi çünkü. Benim eşimi diğer kardeşlerine kurban edebilmek istiyor. Bunca zaman etti de. Eşim de söylüyor bunu. Senle tanışmasam ben hala aynı düzende savrulup gidiyordum diyor. Hala “bir yanlış anlaşılma olmalı, böyle dememiş olmalı” diye düşünüp duruyorum.
Hemen gelse o günler ne olur. Vallahi hiç şikayet etmeyeceğim. Hiç uyumasam da dinlenmesem de olur. Ağzımı açmayacağım söz olsun bu. Çalışamıyorum da demeyeceğim. Vardı öyle korkularım. Tokat gibi indi yüzüme gerçek bir korku. Çok alıştım ben ona, daha bir haftadır tekme atıyor tekmelerine bile alıştım. Uyumadan dinlenmeden bakarım ona yeter ki sağlıkla gelsinBence de görüşmemeniz sizin için daha iyi olur. İnsan kötü kalpli olunca torun filan görmüyor gözü demek ki....
Kendinizi sıkmayın. Başka bir doktora daha gidin. Birçok arkadaşımın bebeğinin kalbimde parlaklık olup sonradan düzeldi. Üzülmeyin ki bebeğiniz etkilenmesin. Şurada birkaç ay sonra bebek ve uykusuzluk gönderileriniz okuyacağız
Maalesef eşim 13 yaşındayken kaybetmişler. En büyük kardeş de eşim. O yaştan beri eşim çalışıp bakmış eve. Annesi de 33’ünden beri evde oturuyor, çalışma önerisine kendini yerlere atarak cevap verip “Louder’ın anası da çalışmıyor” falan diyor. Bugüne kadar durumuna hep üzüldüm. Ama artık üzülemiyorum. Sinir krizi anında “sen ne yaptın da çocuklarınla kaldın tek başına acaba, demek sen de birine bir şey söyledin” derken buldum kendimi.Bu kadının kocası yok mu
Dün de bu örneği verdim. Eski eşim yüzünden yaşadıklarımı biliyorsun buradaki herkes biliyor artık. Allah şahit duysam evlenmiş, karısı hamile, böyle bir durum var. “Bana neler yaptı şimdi böyle oldu” düşüncesi geçmezdi aklımdan. Yemin ediyorum ki aklıma bir saniye düşmezdi bile. Daha güneş ışığını bir kere görmemiş bir bebeği nasıl ilahi adalet malzemesi olarak görebiliyor bir insan, aklım almıyor.Ne iğrenç bir kadın bu. Vallahi böylesi eğitilemez, yola gelmez, orta yol bulunmaz, geçinilmez. Bunun hakkı beton duvar, çekeceksin diğer tarafta kalacak. Orda tepinsin dursun, kendi başını yesin. Sen irtibatını kes, bunlarla uğraşma, onların sorumluluğunu sırtlanma ki o eşin ailesi konusunda tek kalsın, canın pahasına çekilir kılma onları.
Eşinden kalan emeklisi yok mu ki bu kadının.Maalesef eşim 13 yaşındayken kaybetmişler. En büyük kardeş de eşim. O yaştan beri eşim çalışıp bakmış eve. Annesi de 33’ünden beri evde oturuyor, çalışma önerisine kendini yerlere atarak cevap verip “Louder’ın anası da çalışmıyor” falan diyor. Bugüne kadar durumuna hep üzüldüm. Ama artık üzülemiyorum. Sinir krizi anında “sen ne yaptın da çocuklarınla kaldın tek başına acaba, demek sen de birine bir şey söyledin” derken buldum kendimi.
Eşim 30 kız kardeşi 26 (evli iki çocuğu var) en küçük kardeş 18.Eşinden kalan emeklisi yok mu ki bu kadının.
Kaç kardeş eşin ?
Yaşları kaç ki kardeşlerinin?
Herkes ayakları üzerinde durmak zorunda artık.
Bu kadar eşine yüklenmek yanlış.O adamın da bir hayatı var ve o evin babası o değil.
Böyle kocası erken yaşta ölen kadınlar en büyük çocuklarını o evin babası olarak görüyor ve genç yaşta büyük sorumluluklar yüklüyor .Halbu ki bir anne olarak sorumluluk onda aslında.
.Çok yanlış işte.