Siz boşanmışsınız artık sizin kaynananız değil o. Taraf diye bir şey de yok. Siz dış kapının mandalısınız artık.Sevmiyorlar onu kaynanam allahtan benim tarafımda tamamen
Yapmaz kardeşim. Yapmak zorunda değil. Masaya çık tepin istersen.Canı çekmiş insan olan yapar
Bi tane arkadaşımız vardı, konu açmış olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim. Eşinin eski karısını kayın ailesi bi seviyodu bi seviyodu sanırsın aşık.Kaynananız sizi sevmiş ama koca sizi boşamış o ne olacak
Allah Allah neden olabilirBu kadın hayatına girene kadar biz sürekli beraberdik boşanmış olsak bile yemeklere gidiyorduk sonra sadece çocuğu alıp gittiler benimle duvar ördü eski eşim bir anda değişti
Çocuğu oraya postalamak yerine köfte yapın ozamanda gözü doysunCanı çekmiş insan olan yapar
Çocuk anne ve babayı bir arada görsün diye çıkılan yemekler değiller miydi onlar zaten ? Ayriyetten hayatına karşı cins girince sizinle duvar örmesi normal olandır.Bu kadın hayatına girene kadar biz sürekli beraberdik boşanmış olsak bile yemeklere gidiyorduk sonra sadece çocuğu alıp gittiler benimle duvar ördü eski eşim bir anda değişti
Ne bekliyodun şekerim, seni de mi davet etsinler ahahahaahahhBu kadın hayatına girene kadar biz sürekli beraberdik boşanmış olsak bile yemeklere gidiyorduk sonra sadece çocuğu alıp gittiler benimle duvar ördü eski eşim bir anda değişti
Şey gibi kalmışsınız yani ortada.Bu kadın hayatına girene kadar biz sürekli beraberdik boşanmış olsak bile yemeklere gidiyorduk sonra sadece çocuğu alıp gittiler benimle duvar ördü eski eşim bir anda değişti
Çok enteresan gerçektenBu kadın hayatına girene kadar biz sürekli beraberdik boşanmış olsak bile yemeklere gidiyorduk sonra sadece çocuğu alıp gittiler benimle duvar ördü eski eşim bir anda değişti
Valla çocuğun her canının çektiğine kalırsak ohoooo. Cidden sorunlusunuz siz.Canı çekmiş insan olan yapar
İnsan olan koca derdine çocuğunu ona buna yamamaya kalkmaz, kendi yapar kendi yedirir.Canı çekmiş insan olan yapar
Eski kocam yeni eşi ve ben biz kocaman bir aileyizi bekliyordu galibaNe bekliyodun şekerim, seni de mi davet etsinler ahahahaahahh
Valla çocuğum nerde mutluysa orda olur, damla kadar mutsuz olduğu yere göndermem, tüm gün surat yapan, çocukla konuşmayan bir insan da çocuğa zulümdür. Bırakın o eve çocuğumu tamamen göndermeyi saniye sokmam. Kadını rahatsız edeceğim diye çocuğunu kullanıyor.Kadın zaten istemediğini beyan ediyor konu sahibi ‘hırs yapıyor bakacaksın zorla’ diyor.
Evet Malesef bazıları da çocuktan imtihan oluyor. İstenmediği eve, ben yeğenimi yollamam ki o da boşanmış aile cocuğu. Bir yara daha almasın diye. Keşke böylelerini devlet zorunlu kısırlaştırsa. Cocuğu da ellerinden alsa devlet.
Adam buna da bi dini nikah yapsa, arada gelse hiç yok demeyecek sanki.Eski kocam yeni eşi ve ben biz kocaman bir aileyizi bekliyordu galiba
Bu kadın hayatına girene kadar biz sürekli beraberdik boşanmış olsak bile yemeklere gidiyorduk sonra sadece çocuğu alıp gittiler benimle duvar ördü eski eşim bir anda değişti
Bu sefer adam nikahlı karısına gidiyor diye olay çıkarır. Hatta kadına sen al çocuğa bak biz takılalım bile diyebilirAdam buna da bi dini nikah yapsa, arada gelse hiç yok demeyecek sanki.
Yapsa tabii iyi olur, çocuğun canı çekmiş ama yapmıyorsa da yapacak birşey yok, zorlayamaz. O da onun insanlığı.. o kadar demek ki...Zaten köfteye gelene kadar kadın çocuğu istemediğini söylemiş daha o eve niye gönderirsin çocuğu, bir de temelli vermekten bahsediyor. Konuyu gördükçe girip yazıyorum, öyle sinir oldumİnsan olan koca derdine çocuğunu ona buna yamamaya kalkmaz, kendi yapar kendi yedirir.