Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam ozaman bende deniyeyim
sabah akşam içiyorsun yani dimi
aç olmakta gerekiyor
ne kadar sirke koyuyorsun cnm
çok oldum kusura bakma cnm öğrenmem lazım

yarın görüşmek üzeree sana ve herkese iyi gecelerrr

günaydın kızlar

bir elimde tostum bir elimde sütüm ile yazıyorum kilomu bildiriyorum
65.3 herkese iyi forumlar ben işe kaçıyorum..:2:

Günaydın canlarrrrrr,ilk kilo bildirimi benden geliyor 69.600kg.Kızlar ben diyorumki bugün kaçamak günümüz olsa,hafta boyunca çok yemeyi isteyipte yiyemediklerimizden fazla kaçırmamak kaydıyla yesek HOşgeldin,gerçekten moral çok önemli diyet döneminde,sagolsun benim eşim çok deste oluyor dün akşam yaşpasta alıp gelmiş nefsimle çok mücadele ettim ama yemedim
Canım sanki biraz fazla kaçırmışsın.Hadi bakalım kilolar nekadar gitmiş

Ay negüzel çogalıyoruz,sende aramıza hoşgeldin canım buarada tebrikler negüzel bırakmışsın sigarayı saglıklı günlerin daim olsun olsun

bu pazartesi başladım 68.8 idim.bugün 68.1 im.elimde yeşil çayım mücadeleye hazırıııımmm

günaydın kızlar

bir elimde tostum bir elimde sütüm ile yazıyorum kilomu bildiriyorum
65.3 herkese iyi forumlar ben işe kaçıyorum..:2:

serçeciiiikkkkk başarıyoruz 1.7 kg gitmiş inanmıyorum yaaaa süper:))))

süper 1.4 kg çok güzel yaaaa:)))

demek yaşpasta almış tam gaz destek veren eşine alkışşşş
ama en büyük alkış sana nasıl yemededin maşallah

kaçırmışım dimi aslında doyduğum halde yedim onun farkındayım da oruç olunca gözüm aç oluyor benim neyse bugün sahurda 2.5 dilim kepek ekmeği akşamdan kalan mantarlı soteyi yedim 1 bardak tarçınlı süt içtim bir kaçta zeytin iyi dimi:))))

bu pazartesi başladım 68.8 idim.bugün 68.1 im.elimde yeşil çayım mücadeleye hazırıııımmm

2 günde 700 gr. bravo sana :)))

verdiğim kilodan yada şişlikten bende memnunum.demekki azıcık hareket ve ağzımzıı tutmakla oluyormuş.şimdi sıkılaşma zamanı göbeğimden hala nefret ediyorum

tamam ozaman bende deniyeyim
sabah akşam içiyorsun yani dimi
aç olmakta gerekiyor
ne kadar sirke koyuyorsun cnm
çok oldum kusura bakma cnm öğrenmem lazım

canım 1 yemek kaşığı ekliyorsun sirkeyi ne demek yardımımız olursa ne mutlu bize:)))))))

verdiğim kilodan yada şişlikten bende memnunum.demekki azıcık hareket ve ağzımzıı tutmakla oluyormuş.şimdi sıkılaşma zamanı göbeğimden hala nefret ediyorum

ben de naptığımı merak ediyorum ve göbeğimden nefret ediyorum hatta altları sallanmaya başladı çok çirkin yaaa(((

aslında ben dayanamayıp sahurda tartıldım yani gece 4.30 da 61.6 idim bundan 5 saat sonra tartılmış olsam tahmini 61 civarı da küsüratları bilmiyorum iftar öncesi de ne kadar çıkar acaba...62.9 ile başlamıştım:)))

günaydın arkadaşlarr
bugün yine koşuşturmaca ile geçicek bigün daha beni bekliyor:) bugün bi daha uğramayabilirim buraya. yine sabah sabit olan kuru kayısı ve ılık suyumu içtim. kahvaltıda yumurta zeytin lıght kaşar ve 2 dilim lıght ekmeği yedim. birazdan evden çıkıcam. dışarda ayaküstü bişeyler atıştırırım artık. akşamada yemeğe davetliyiz. ordada inşallh fazla kaçırmadan atlatabilirim akşamı. gelgelelim asıl önemli konuya :) bu sabah itibariyle kilom 77,7

wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww denir buna 2.3 kilo ne demek yaaaa çok çok iyi

kızlar exelde tablo yaptım buraya yapıştırınca tablo şeklinde çıkmadı nasıl yapacam ben bunu düzgün durmuyor bilen biri bir el atıversin hadi bekliyorum:)))

slm arkadaşlarbugün sabah 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 dilim peynir, biraz domates yedim ve 1 bardak şekersiz çay içtim. Öğlen ise tavuklu krep yedim. 1ekimde diyete başladığımda 53.0 kiloydum, bugün ise 50.9 kiloyum Ben sabahları aç karna tartılıyorum hep, doğrusu bu değil mi? Kilolarını yazan tüm arkadaşları da tebrik ediyorum, herkes süper en yakın zamanda istediğimiz kiloda olmak dileğiyle

kızlar sabahı yazmıştım

öğleyin yarım simit ve tarhana corbası içtim
yarım nar yedim
1 bucuk lt su içtim

akşam
yogurtlu semizotu salatası ve bulgur pilavı
2 ceviz yedim
markette ikram edilen cok minik bir çikolatayı yedim malesef

bende kilo bildirimi yapıyorum 61.4 olmuşum 400 gr.mıda olmayaydı iyiymiş ama maalesef sadece 1.5 kilo gitmiş ama çokta yedim yaaa genede iyi gitti

bugün sahurda 2.5 dilim kepek ekmeği akşamdan artan mantar sote 1 bardak tarçınlı yarımyağlı süt...

iftarda 1 porsiyon kıymalı yumurtalı ıspanak 2.5 dilim kepek ekmeği yarım porsiyon sulu makarna 3-4 kaşık yoğurt:)2 lokmada tatlı ((

edaaa çok iyi 1.9 kilon kaldı dimi yanlış hatırlamıyorsam:)))

evet aç karnına mümkünse iç çamaşırlarınla ve tuvalete gittikten sonra en doğrusu bu:)))

2 kilocuk gitmiş şimdilik 78 oldum bu da iyidir...

şimdi 2 kilocuk dediğin şey 8 paket margarin ediyor biliyorsun dimi niye küçümsedin o kadar aşk olsun onu veremeyende var örnek ben asıl bundan sonrası önemli bunlar suydu bundan sonra yağlar gidecek:)))

edaaa çok iyi 1.9 kilon kaldı dimi yanlış hatırlamıyorsam:)))

evet aç karnına mümkünse iç çamaşırlarınla ve tuvalete gittikten sonra en doğrusu bu:)))

evet canım doğru hatırlıyosun tamam, ben de sabahları uyanınca hep aç karna tartılıyorum zaten bazen gün içinde de çıkıyorum tartıya, sabahkiyle 500-600 gram fark oluyor, çok üzülüyorum

sabah tuvalete çıktıktan sonra,aç karnına tartılacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…