canım sabah yumurta yiyebilirsin ekmek yok ama mesela 2 tane yumurta olabilir peynir gibi protein içerikli besinler ...
öğlen ızgara bişiler yiyebilirsin köfte tavuk et balık akşamda bunları yiyebilirsin sınır yok doyana kadar yani:)))
maalesef ben yapamıyacağım allah kısmet ederse yarın oruca başlayacağım umarım diyet ve oruç bir arada gider zilhicce ayında tutmak sevapmış böylece ramazandaki borçlarımı da ödemiş olacam...
bakalım yapmayı deniyim bi yapabilecekmiyim :)
oruclarınıda allah kabul etsin canım ne güzel tutabiliyosun
evet gerçekten çok büyük sevabı var, keşke bende tutabilsem. ben çalışmıyorum ama evdede duramıyorum bi türlü nedense :) bu kadar koşuşturmaca arasında bide spora yazıldım. kısmetse yarın başlıyorum :)inşallah yaparsın canım:))
ben şevvalde tutamıyorum genelde annemlerin yanına gittiğim için ben gelene kadar ya şevval çıkmış oluyor ya da reglime denk geliyor yani bir şekilde kaçırıyorum ama 2 senedir zilhicce ayını keşfettim çok büyük sevabı varmış hele arefe günü herkesin tutması gerekiyormuş evde olduğum için sıkıntı olmuyor canım bende çalışsaydım tutamazdım herhalde...
sanırım sırf protein içerikli beslenmek bana göre değil. sabah kahvaltıda peynir yemek istedim domatessiz ve ekmezsiz midem bulandı. lıght kaşar peyniri yedim biraz. sonrasında haşlanmış yumurta yemeye çalıştım. biraz lıght ekmekle yiyebildim ancak. bakalım bundan sonraki öğünlerde ne yapıcam.
günaydın kızlarbugün uyanınca ılık limonlu su ve yeşil çay chai içtim. Kahvaltıda 2 dilim çavdar ekemği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 3 biber yedim. Dün nette dolaşırken yoğurt kürü diye bişey gördüm, onu demeyi düşünüyorum. Bakalım faydası olcak mı :44:
günaydın edaaaabize de anlat yoğurt kürünü yaaa öğrendiklerimizi burda paylaşacağız dimi ama:))
Yogurt kürünü bende deniycem,yarın malzemeleri alıp başlıycam inş. offfffff bu kilolar ve gitmek bilmeyen fazlalıklarmoralim iyce bozulmaya başlıyor,bugün kahvaltıda sinirden aglamak geldi
moralini bozmaiyi düşün ki iyi olsun, pozitif düşünüp elimizden geleni yaparsak elbet kurtulcaz fazlalıklardan
merhaba kızlar.ben de katılmak istiyorum aranıza.dukan gazisi olarak geldim.1 aydır dukan yapıyordum.1 kilo verdim toplamda.dünden beri başka bir diyete başladım.sabahki tartıda verdiğim o bir kiloyu da almış görünüyorum :) ne traji komik değil mi!!! dukan işte!! neyse son bir aydır zaten bir ileri iki geri gidiyordum.bu sonuç hiç şaşırtmadı beni.36 yaşındayım.1.69 boyum.sabah 68.8 dim.62-60 arası bişey istiyorum.7den sonra da bişey yemedim dün.öyle de devam etmeye çalışıcam.moral motivasyon bu işin olmazsa olmazı.o yüzden ben de aranıza katılmak, destek görmek destek vermek istiyorum.herkese başarılar dilerim.önceki sayfaları tam okuyamadım.3 yaşında oğlum var.pek imkanım olmuyor o yüzden.kilolarımızı hangi gün yazıcaz?ayrıca elma sirkesi kürü ve yoğurtla ilgili birşeyden bahsetmiş bir arkadaş,onu da paylaşır mısınız tekrar?ve ayrıca başka kaçırdığım bir bilgi,bir kür de varsa onu da bilen arkadaşlar yazabilirlerse çok memnun olurum :) çok teşekkürler.görüşmek üzereeeee :)
aramıza hoş geldin ayris35ben elma sirkesi kürü yapmıyorum ama bazı sabahlar kahvaltıdan önce ılık limonlu su içiyorum. Yoğurt kürünü henüz denemedim ama yarın başlıcam. Bir küçük kase yoğurdun içine (yaklaşık 2-3 yemek kaşığı) 1 çay kaşığı toz zencefil, zerdeçal ve tarçını karıştırıp 3 ya da 2 öğün yemeklerden yarım saat önce yiyosun. 1hafta uyguluyosun. Belki daha fazla da olabilir ama belki zararı olabilir zaten vücudu bu tarz şeylere alıştırmamak gerek ara vererek yapmak gerek. Ayrıca zencefil çok tüketmek sakıncalıymış o yüzden 1 çay kaşığından daha az koyabilirsin. Ayrıca hepimiz bol bol su ve yeşil çay içiyoruz. Sporu aksatmamaya çalışıyoruz. Tartılma günlerimiz çarşamba. Sen de moralini bozma, düzenli beslenerek, spor yaparak ve arada kür takviyeleriyle hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?