Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bakalım yapmayı deniyim bi yapabilecekmiyim :)
oruclarınıda allah kabul etsin canım ne güzel tutabiliyosun

bakalım yapmayı deniyim bi yapabilecekmiyim :)
oruclarınıda allah kabul etsin canım ne güzel tutabiliyosun

inşallah yaparsın canım:))

ben şevvalde tutamıyorum genelde annemlerin yanına gittiğim için ben gelene kadar ya şevval çıkmış oluyor ya da reglime denk geliyor yani bir şekilde kaçırıyorum ama 2 senedir zilhicce ayını keşfettim çok büyük sevabı varmış hele arefe günü herkesin tutması gerekiyormuş evde olduğum için sıkıntı olmuyor canım bende çalışsaydım tutamazdım herhalde...

evet gerçekten çok büyük sevabı var, keşke bende tutabilsem. ben çalışmıyorum ama evdede duramıyorum bi türlü nedense :) bu kadar koşuşturmaca arasında bide spora yazıldım. kısmetse yarın başlıyorum :)

sanırım sırf protein içerikli beslenmek bana göre değil. sabah kahvaltıda peynir yemek istedim domatessiz ve ekmezsiz midem bulandı. lıght kaşar peyniri yedim biraz. sonrasında haşlanmış yumurta yemeye çalıştım. biraz lıght ekmekle yiyebildim ancak. bakalım bundan sonraki öğünlerde ne yapıcam.

evet ilk gün çok zorlar sonra yavaş yavaş alışırsın bolca ızgara tavuk ye tok tutar:)

günaydın kızlar bugün uyanınca ılık limonlu su ve yeşil çay chai içtim. Kahvaltıda 2 dilim çavdar ekemği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 3 biber yedim. Dün nette dolaşırken yoğurt kürü diye bişey gördüm, onu demeyi düşünüyorum. Bakalım faydası olcak mı :44:

günaydın edaaaa bize de anlat yoğurt kürünü yaaa öğrendiklerimizi burda paylaşacağız dimi ama:))

Serçecik hayırlı osun ALLAH analı babalı büyütsünKızlar ben dün akşam fazla kaçırdım yemegi,akşam amcamlardaydım ve lahana sarması dolmalar v.s ve ben lahanadan 10tane,dolmadan 1tane ve yarım tabak makarna ve yogurt yedim diyetimi sarstım.Yarınki kilo tartımında pek umutlu degilim bakalım yarın ne çıkıcak tartıda.Evet yogur kürünün tarifini bende merakla bekliyorum

günaydın edaaaa bize de anlat yoğurt kürünü yaaa öğrendiklerimizi burda paylaşacağız dimi ama:))

canım ben de yeni keşfettim. 1 küçük kase yoğurdun içine 1 çay kaşığı toz zencefil, zerdeçal ve tarçını karıştırıyosun. Sabah, öğle ve akşam yemeklerden yarım saat önce yiyosun. yoğurdun az yağlı ya da yağsız olması gerek, 1 hafta boyunca uyguluyorsun bu şekilde. Ama yararı olur mu bilmiyorum :44:ben yoğurt aldım tarçın da var ama zencefille zerdeçal bulamadım, bulunca başlıcam, yararı olursa haber veririm

Bir de zencefili çok fazla tüketmek zararlıymış, o yüzden 1 çay kaşığından daha az da koyabilirsiniz ben de öyle yapıcam. Bir de sürekli uygulamak belki sakıncalı olabilir. O yüzden 1 hafta yapıp ara vermek mantıklı.

Yogurt kürünü bende deniycem,yarın malzemeleri alıp başlıycam inş. offfffff bu kilolar ve gitmek bilmeyen fazlalıklar moralim iyce bozulmaya başlıyor,bugün kahvaltıda sinirden aglamak geldi

Yogurt kürünü bende deniycem,yarın malzemeleri alıp başlıycam inş. offfffff bu kilolar ve gitmek bilmeyen fazlalıklar moralim iyce bozulmaya başlıyor,bugün kahvaltıda sinirden aglamak geldi

moralini bozma iyi düşün ki iyi olsun, pozitif düşünüp elimizden geleni yaparsak elbet kurtulcaz fazlalıklardan

merhaba kızlar.ben de katılmak istiyorum aranıza.dukan gazisi olarak geldim.1 aydır dukan yapıyordum.1 kilo verdim toplamda.dünden beri başka bir diyete başladım.sabahki tartıda verdiğim o bir kiloyu da almış görünüyorum :) ne traji komik değil mi!!! dukan işte!! neyse son bir aydır zaten bir ileri iki geri gidiyordum.bu sonuç hiç şaşırtmadı beni.36 yaşındayım.1.69 boyum.sabah 68.8 dim.62-60 arası bişey istiyorum.7den sonra da bişey yemedim dün.öyle de devam etmeye çalışıcam.moral motivasyon bu işin olmazsa olmazı.o yüzden ben de aranıza katılmak, destek görmek destek vermek istiyorum.herkese başarılar dilerim.önceki sayfaları tam okuyamadım.3 yaşında oğlum var.pek imkanım olmuyor o yüzden.kilolarımızı hangi gün yazıcaz?ayrıca elma sirkesi kürü ve yoğurtla ilgili birşeyden bahsetmiş bir arkadaş,onu da paylaşır mısınız tekrar?ve ayrıca başka kaçırdığım bir bilgi,bir kür de varsa onu da bilen arkadaşlar yazabilirlerse çok memnun olurum :) çok teşekkürler.görüşmek üzereeeee :)

aramıza hoş geldin ayris35ben elma sirkesi kürü yapmıyorum ama bazı sabahlar kahvaltıdan önce ılık limonlu su içiyorum. Yoğurt kürünü henüz denemedim ama yarın başlıcam. Bir küçük kase yoğurdun içine (yaklaşık 2-3 yemek kaşığı) 1 çay kaşığı toz zencefil, zerdeçal ve tarçını karıştırıp 3 ya da 2 öğün yemeklerden yarım saat önce yiyosun. 1hafta uyguluyosun. Belki daha fazla da olabilir ama belki zararı olabilir zaten vücudu bu tarz şeylere alıştırmamak gerek ara vererek yapmak gerek. Ayrıca zencefil çok tüketmek sakıncalıymış o yüzden 1 çay kaşığından daha az koyabilirsin. Ayrıca hepimiz bol bol su ve yeşil çay içiyoruz. Sporu aksatmamaya çalışıyoruz. Tartılma günlerimiz çarşamba. Sen de moralini bozma, düzenli beslenerek, spor yaparak ve arada kür takviyeleriyle hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcaz inş

sağol arkadaşım :) bilgileri not ettim.ben bu çarşamba katılamam ptesi başladığım için.haftaya dahil olurum inşallah :) offf kaşık kaşık nutella yemek istiyoruuuummm!!!! yok mu böyle bir diyet !!!??? görüşmek üzere canııımmm :)

merhaba arkadaşlar.
bugün sırf protein diyeti yapamadım ne yazıkki. dışardeyken yiyicek bişey bulmakta zorlanıyorum. sabah kahvaltımı yazmıştım zaten. sonrasında yeşil çay ve bikaç badem yedim. öğlen spora başladım. ilk günüm olduğu için birbuçuk saat kadar yaptım. sonrasında dışarda tavuklu salata yedim. aralarda su tabiki eve 6,30 gibi geldim gelir gelmez yeşil çay içtim. 8 gibide salata ve haşlanmış tavuktan oluşan akşam yemeğimi yedim. şimdi bundan sonrada meyve ve bitki çayımı içerim. hiç bişey yemeden duramıyorum akşamları çünkü. yarın tartı günü bakalım nolucak :)))

Sağlıksız diyerek tavsiye edilmediğini biliyorum ama bu yöntemle 25 kilo verdim 2,5 yıl içinde.
Devamlı yapmadım.
5-6 ayda bir 1 ay kadar sadece peynir ekmek yedim, ayda 5-6 kilo gitti.
Şimdi son bir 5 kilo daha vermek için bir ay daha yapacağım. Dün başladım.
Bu arada sağlığım gayet yerinde. Kan tahlillerim şahane. Hiçbir ilaç kullanmıyorum. Başım bile ağrımıyor. Grip bile olmam.

Nasıl yapıyorum?
İHE'nin light tost ekmeği var. Her yerde satılıyor. Ucuzda... (diğer light ekmeklere kıyasla...)
Dilimi 52 kalori.
Günde 3 öğün 4-5 saat arayla 3'er dilim yiyorum. 9 x 52 = 468 kalori.
Üzerine piyasadaki en az kalorili labneden çok az sürüyorum. Birkaç markanınki daha düşük kalorili. 100 gramı 200 kalori olanlar var. 100 gramını 9 dilime paylaştırıyorum.
Yani 468 + 200 = 668 kalori.
Üzerine kekik, nane, pul biber, kimyon, keten tohumu, çörek otu, zerdeçal, zencefil gibi baharatlar serpiyorum, çok lezzetli oluyor. Hem çok sağlıklı da...
Yanına birer tane domates, birkaç yeşil acı sivri biber koyuyorum. Biraz maydanoz, dereotu... Yanında şekersiz çay.
Onlarında toplam kalorisi 60 olsun.

668 + 60 = 728 kalori. Günde.

Haftada 1,5 - 2 kilo gidiyor. Çok yürümüyorum. Günde yarım saat, en çok 1 saat.
Gayet tok kalıyorsunuz.
Ayrıca hem karbonhidrat hem protein hem de yeşillik yemiş oluyorsunuz.
Metabolizması daha hızlı olanlar, benden daha da hızlı kilo verebilir.
Çok lazımsa yanında her gün bir multivitaminde kullanabilirsiniz.
Bence bu yöntem sağlıksız değil. 1 ay yapacaksınız sonuçta...
Sonra 5 ay o kiloyu koruyun. Fazlanız varsa yine yapın.

Ben herkese tavsiye ediyorum. Kendi kendime buldum bu yöntemi.
Tabi ki gün içinde 1,5 -2 litre su içiyorum. Erken uyuyup erken kalkıyorum. 8 saat uyku da kilo vermekte önemli çünkü.
Ben memnunum, aç kalmıyorum en azından. Onun için belki birlerine faydası olur diye paylaşmak istedim. Zayıflamak gerçekten mutlu ediyor insanı. Herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
slm kızlar sabah ne yediğimi yazmıştım. Ara öğünde 1 bardak naneli ayran içtim. Öğlen sebzeli omlet, 1 ince dilim çavdar ekmeği ve 1 bardak naneli ayran içtim. Arada 1 küçük kase yoğurt yedim, küre daha başlayamadım ama tadı nasıl olcak diye biraz tarçın koyup yedim, tadı gayet güzeldi. Akşam ise 1 kase çorba, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim, yalnız bugün trabzon ekmeği yedim 2 dilim çıtır çıtırdı dayanamadım Şuana kadar 1 lt su, 2 fincan yeşil çay içtim. Bir de akşam yatmadan içicem, birazdan da spor yapıcam.

akşama kadar yarım litre sütle durdum sanırım midem küçüldü iyice.. eve gelirken 250 gr kuzu ciğer aldım arnavut ciğeri yaptım kendime yanında da maydanozla soğan bir tane de tam buğday ekmeği ve bir kase yoğurt.. sonra da türk kahvesiyle kapanışı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…