• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar oooo sayfamız 30 u bulmuş maşallah bize
allah hepimize iştahsızlık versin inşallah:):8:dua ile başlayayım dedim:=)

bugünkü raporum şöyle idi
sabah
her zamanki menü
kaşarlı tost
2 bardak çay
domates
öğle:
domates
biber
salatalık
1 poğaça(sevmiyorum ama ne yapim)

eve gelince 1 salkım üzüm ve yarım elma
akşam
yogurt corbası tavuklu
1 dilim tahıllı ekmek
3 bardak yeşil çay
2 bardak normal çay
2 lt su

bu arada bugün aktardan yeşil çay aldım gercektende marketlerdekinden daha güzel hemde daha etkili içtikten 20 dk sonra tuvalette buluyorsunuz kendinizi.:16:
benden bu kadar yarın büyük gün..haaa hergün düzenli egzersizimi yapmaya çalısıyorum ayrıca ilk kez kilo verme konusunda bu kadar uzun bir süreç yaşadım baksanıza 1 haftayı geçtik kendime inanamıyorum ve hala çikolaya yemedim bu bir mucize işin garibi canımda istemiyor :nazar::nazar:görüşmek üzere.iştahınız az giden yağlarınız bol olsun hanımlar

kızlar söylemeden geçemeyeceğim 4 yaşında kızım var allah bağışlarsa hergün diyorki

"anne spor saati geldi mi" " anne hadi oturma spor yapalım"
çok hoşuma gidiyor hemde motive oluyorum canım istemiyorsa bile istetiyor bıcırık.o değilde o da benimle zayıflayacak:):8::8:

merhaba kızlar.ben de katılmak istiyorum aranıza.dukan gazisi olarak geldim.1 aydır dukan yapıyordum.1 kilo verdim toplamda.dünden beri başka bir diyete başladım.sabahki tartıda verdiğim o bir kiloyu da almış görünüyorum :) ne traji komik değil mi!!! dukan işte!! neyse son bir aydır zaten bir ileri iki geri gidiyordum.bu sonuç hiç şaşırtmadı beni.36 yaşındayım.1.69 boyum.sabah 68.8 dim.62-60 arası bişey istiyorum.7den sonra da bişey yemedim dün.öyle de devam etmeye çalışıcam.moral motivasyon bu işin olmazsa olmazı.o yüzden ben de aranıza katılmak, destek görmek destek vermek istiyorum.herkese başarılar dilerim.önceki sayfaları tam okuyamadım.3 yaşında oğlum var.pek imkanım olmuyor o yüzden.kilolarımızı hangi gün yazıcaz?ayrıca elma sirkesi kürü ve yoğurtla ilgili birşeyden bahsetmiş bir arkadaş,onu da paylaşır mısınız tekrar?ve ayrıca başka kaçırdığım bir bilgi,bir kür de varsa onu da bilen arkadaşlar yazabilirlerse çok memnun olurum :) çok teşekkürler.görüşmek üzereeeee :)

ayris hoşgeldin aramıza:42:

bir aydır dukan yapıp 1 kilo vermen çok ilginç neden öyle oldu acaba:44:

canım biz hepimiz aynı diyeti yapmıyoruz bizde kalıplaşmış şeyler yok elma sirkesinin iyi geldiğini okuduk bir kaç kişi yapıyoruz bol bol yeşilçay içiyoruz kimimiz 6 dan sonra yemiyor kimimiz spor yapıyor yani herkes kendi bünyesini bilir ona göre yapar :)

çarşamba günleri tartılalım dedik hafta sonu mutlaka kaçamaklarımız oluyor eşler çocuklar evde olunca pazartesi o kaçamakların sonucu tartıda artıları görüp moralimiz bozulmasın motivasyonumuz düşmesin diye salı günü herhangi bir şok diyet uygulayıp sadece bir gün yani çarşamba tartılalım dedik bu hafta dukanın saf proteinini seçmiştik tabiki bu da mecburi değil mesela ben haftaya yeşil elma diyetinin ya da pirinç lapası diyetini önerecem isteyen yapar ama ben iki hafta katılamayacağım bu olaya bayram sonrası hızla başlayacağım inşallah :34:umarım hepimiz yavaşta olsa kiloları verip fit hatunlar olacağız :1:

selam kızlar oooo sayfamız 30 u bulmuş maşallah bize
allah hepimize iştahsızlık versin inşallah:):8:dua ile başlayayım dedim:=)

bugünkü raporum şöyle idi
sabah
her zamanki menü
kaşarlı tost
2 bardak çay
domates
öğle:
domates
biber
salatalık
1 poğaça(sevmiyorum ama ne yapim)

eve gelince 1 salkım üzüm ve yarım elma
akşam
yogurt corbası tavuklu
1 dilim tahıllı ekmek
3 bardak yeşil çay
2 bardak normal çay
2 lt su

bu arada bugün aktardan yeşil çay aldım gercektende marketlerdekinden daha güzel hemde daha etkili içtikten 20 dk sonra tuvalette buluyorsunuz kendinizi.:16:
benden bu kadar yarın büyük gün..haaa hergün düzenli egzersizimi yapmaya çalısıyorum ayrıca ilk kez kilo verme konusunda bu kadar uzun bir süreç yaşadım baksanıza 1 haftayı geçtik kendime inanamıyorum ve hala çikolaya yemedim bu bir mucize işin garibi canımda istemiyor :nazar::nazar:görüşmek üzere.iştahınız az giden yağlarınız bol olsun hanımlar

kızlar söylemeden geçemeyeceğim 4 yaşında kızım var allah bağışlarsa hergün diyorki

"anne spor saati geldi mi" " anne hadi oturma spor yapalım"
çok hoşuma gidiyor hemde motive oluyorum canım istemiyorsa bile istetiyor bıcırık.o değilde o da benimle zayıflayacak:):8::8:

serçecik önünde saygıyla eğiliyorum yarın büyük gün ben iftardan önce tartılır söylerim yani akşam kilo bildirimimi yaparım...

kızınada maşallah bir sene bende iki küçük canavar yüzünden yürüyüşe çıkamıyordum ama evde 10 bin adım atabilmek için koşuyordum tabi kızlarda arkamda baya eğleniyorduk:1:

bende menülerimi yazayım sahurda

iki dilim kepek ekmeğiyle tost yeyip kalkıyordum ki eşim kızdı çeyrek ekmek tost daha yedirdi çok kızdım çoookkkk:47:

iftarda da 2 porsiyon mercimek çorbası 1 porsiyon tavuklu mantar sote ve 1.5 dilim kepek ekmeği çok mu olmuş kızlar:(( bol bol su içmeye çalıştım

sağol arkadaşım :) bilgileri not ettim.ben bu çarşamba katılamam ptesi başladığım için.haftaya dahil olurum inşallah :) offf kaşık kaşık nutella yemek istiyoruuuummm!!!! yok mu böyle bir diyet !!!??? ;)görüşmek üzere canııımmm :)

acı bir gerçek ama öyle bir diyet yok:1::1::1::1:

Sağlıksız diyerek tavsiye edilmediğini biliyorum ama bu yöntemle 25 kilo verdim 2,5 yıl içinde.
Devamlı yapmadım.
5-6 ayda bir 1 ay kadar sadece peynir ekmek yedim, ayda 5-6 kilo gitti.
Şimdi son bir 5 kilo daha vermek için bir ay daha yapacağım. Dün başladım.
Bu arada sağlığım gayet yerinde. Kan tahlillerim şahane. Hiçbir ilaç kullanmıyorum. Başım bile ağrımıyor. Grip bile olmam.

Nasıl yapıyorum?
İHE'nin light tost ekmeği var. Her yerde satılıyor. Ucuzda... (diğer light ekmeklere kıyasla...)
Dilimi 52 kalori.
Günde 3 öğün 4-5 saat arayla 3'er dilim yiyorum. 9 x 52 = 468 kalori.
Üzerine piyasadaki en az kalorili labneden çok az sürüyorum. Birkaç markanınki daha düşük kalorili. 100 gramı 200 kalori olanlar var. 100 gramını 9 dilime paylaştırıyorum.
Yani 468 + 200 = 668 kalori.
Üzerine kekik, nane, pul biber, kimyon, keten tohumu, çörek otu, zerdeçal, zencefil gibi baharatlar serpiyorum, çok lezzetli oluyor. Hem çok sağlıklı da...
Yanına birer tane domates, birkaç yeşil acı sivri biber koyuyorum. Biraz maydanoz, dereotu... Yanında şekersiz çay.
Onlarında toplam kalorisi 60 olsun.

668 + 60 = 728 kalori. Günde.

Haftada 1,5 - 2 kilo gidiyor. Çok yürümüyorum. Günde yarım saat, en çok 1 saat.
Gayet tok kalıyorsunuz.
Ayrıca hem karbonhidrat hem protein hem de yeşillik yemiş oluyorsunuz.
Metabolizması daha hızlı olanlar, benden daha da hızlı kilo verebilir.
Çok lazımsa yanında her gün bir multivitaminde kullanabilirsiniz.
Bence bu yöntem sağlıksız değil. 1 ay yapacaksınız sonuçta...
Sonra 5 ay o kiloyu koruyun. Fazlanız varsa yine yapın.

Ben herkese tavsiye ediyorum. Kendi kendime buldum bu yöntemi.
Tabi ki gün içinde 1,5 -2 litre su içiyorum. Erken uyuyup erken kalkıyorum. 8 saat uyku da kilo vermekte önemli çünkü.
Ben memnunum, aç kalmıyorum en azından. Onun için belki birlerine faydası olur diye paylaşmak istedim. Zayıflamak gerçekten mutlu ediyor insanı. Herkese kolay gelsin.

sağol bilgiler için belki salı günlerimizde kullanabiliriz bunu...

akşama kadar yarım litre sütle durdum sanırım midem küçüldü iyice.. eve gelirken 250 gr kuzu ciğer aldım arnavut ciğeri yaptım kendime yanında da maydanozla soğan bir tane de tam buğday ekmeği ve bir kase yoğurt.. sonra da türk kahvesiyle kapanışı yaptım :34:

çok severim arnavut ciğerini bende tavuk ciğeriyle yapıyorum :)))

iyi gidiyorsun viole benim midemde baya küçüldü hemen doyuyorum hatta fazlasını yediğim halde önceki yediklerimin yarısını yemiş oluyorum:)))

ayris hoşgeldin aramıza:42:

bir aydır dukan yapıp 1 kilo vermen çok ilginç neden öyle oldu acaba:44:

canım biz hepimiz aynı diyeti yapmıyoruz bizde kalıplaşmış şeyler yok elma sirkesinin iyi geldiğini okuduk bir kaç kişi yapıyoruz bol bol yeşilçay içiyoruz kimimiz 6 dan sonra yemiyor kimimiz spor yapıyor yani herkes kendi bünyesini bilir ona göre yapar :)

çarşamba günleri tartılalım dedik hafta sonu mutlaka kaçamaklarımız oluyor eşler çocuklar evde olunca pazartesi o kaçamakların sonucu tartıda artıları görüp moralimiz bozulmasın motivasyonumuz düşmesin diye salı günü herhangi bir şok diyet uygulayıp sadece bir gün yani çarşamba tartılalım dedik bu hafta dukanın saf proteinini seçmiştik tabiki bu da mecburi değil mesela ben haftaya yeşil elma diyetinin ya da pirinç lapası diyetini önerecem isteyen yapar ama ben iki hafta katılamayacağım bu olaya bayram sonrası hızla başlayacağım inşallah :34:umarım hepimiz yavaşta olsa kiloları verip fit hatunlar olacağız :1:

sanırım dukan benim bünyeye yaramadı :) boşuna masraf yaptım hem de dünya kadar.neysee artık.alzencim,her hafta farklı bir diyet yapmak sakıncalı olmasın.ben ilk defa duyuyorum.ama tabi ben böyle bir işe yani ,böyle bir ortamda bulunarak diyet yapma işine ilk defa kalkışıyorum.o yüzden bu tarz şeylerden haberim yok canım.o yüzden bilemiyorum.bünyemiz etkilenmesin ?

sanırım dukan benim bünyeye yaramadı :) boşuna masraf yaptım hem de dünya kadar.neysee artık.alzencim,her hafta farklı bir diyet yapmak sakıncalı olmasın.ben ilk defa duyuyorum.ama tabi ben böyle bir işe yani ,böyle bir ortamda bulunarak diyet yapma işine ilk defa kalkışıyorum.o yüzden bu tarz şeylerden haberim yok canım.o yüzden bilemiyorum.bünyemiz etkilenmesin ?

haftada bir farklı diyet yapmıyoruz canım gene aynı şekilde devam ediyoruz ama haftada bir gün yani tartı günümüzden bir gün önce vücudu şoka uğratıp montonluktan kurtulalım dedim yani metabolizmayı hızlandırmak adına bende doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama kafamıza göre takılacaz işte yapıp yapmamak kendimize kalmış benim ki sadece bir öneri:)

bu arada hakkaten dukan bütçeyi sarsıyor bende yapmıştım bir ara sürekli et tavuk çok masraflı seni de listeye aldım haberin olsun sık sık geleceksin kaçış yok artık:)

Son düzenleme:
merhabalar....
bende zayıflamaya dün karar verdim hemide eşimle ve ilk defa bu kadar kararlı görüyorum kendimi..
bugünde hem diyete girdik hemde spora yazıldık
boy ..1.58
kilo 71
:1::1::1:
ve sigarayıda bıraktım 10 gün oluyor ve asla artık sigara içmicem 5 senedir içeceğimi içtim...
bugünkü menüm
bi s.bardağı su kocaman ama
2 kızarmış ekmek
haşlanmış yumurta
salatalık domates peynir zeytin
şekersiz çay.

öğlen.

bir kase yoğurt
mercimek çorbası

ara öğün
yeşilçay kayısı 2 ,3 tane ceviz

akşam

kıymalı karnıbahar bir tabak
bol salata

akşam .7.30 spor
9.30 a kadar

yeşil elma

işte bukadar yarın ola hayırola
sizlerede kolay gelsin diyorum sağlıcakla kalın

merhabalar....
bende zayıflamaya dün karar verdim hemide eşimle ve ilk defa bu kadar kararlı görüyorum kendimi..
bugünde hem diyete girdik hemde spora yazıldık
boy ..1.58
kilo 71
:1::1::1:
ve sigarayıda bıraktım 10 gün oluyor ve asla artık sigara içmicem 5 senedir içeceğimi içtim...
bugünkü menüm
bi s.bardağı su kocaman ama
2 kızarmış ekmek
haşlanmış yumurta
salatalık domates peynir zeytin
şekersiz çay.

öğlen.

bir kase yoğurt
mercimek çorbası

ara öğün
yeşilçay kayısı 2 ,3 tane ceviz

akşam

kıymalı karnıbahar bir tabak
bol salata

akşam .7.30 spor
9.30 a kadar

yeşil elma

işte bukadar yarın ola hayırola
sizlerede kolay gelsin diyorum sağlıcakla kalın

maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:hadi bakalım bu kadar çaba mutlaka sonuç verecektir :)

sigara içinde seni ayakta alkışlıyorum :46::46::46:darısı başıma:14:

haftada bir farklı diyet yapmıyoruz canım gene aynı şekilde devam ediyoruz ama haftada bir gün yani tartı günümüzden bir gün önce vücudu şoka uğratıp montonluktan kurtulalım dedim yani metabolizmayı hızlandırmak adına bende doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama kafamıza göre takılacaz işte yapıp yapmamak kendimize kalmış benim ki sadece bir öneri:)

bu arada hakkaten dukan bütçeyi sarsıyor bende yapmıştım bir ara sürekli et tavuk çok masraflı seni de listeye aldım haberin olsun sık sık geleceksin kaçış yok artık:)

allaaaah sorumluluk hissettim bak şimdi :{} seni mi kırcam,gelirim tabi :) şok diyetini pazartesiden mi vereceksin,yani ne yapacağımızı?ha bir de şu resmi değiştirmeye çalışıyorum .beceremedim nedense.kk'nın bir sistemi mi bilemedim yeni başlayanlar için.bir sorum daha var örtmenim :) ben hangi bilgilerimin yayınlandığını anlayamadım.hangi bilgilerim açık?

allaaaah sorumluluk hissettim bak şimdi :{} seni mi kırcam,gelirim tabi :) şok diyetini pazartesiden mi vereceksin,yani ne yapacağımızı?ha bir de şu resmi değiştirmeye çalışıyorum .beceremedim nedense.kk'nın bir sistemi mi bilemedim yeni başlayanlar için.bir sorum daha var örtmenim :) ben hangi bilgilerimin yayınlandığını anlayamadım.hangi bilgilerim açık?

diyet sorumluluk ister:))

yok şok diyeti bir hafta önceden kararlaştıralım bu hafta sonuna kadar mesela:))

bende resim kısmını avatarı profilinden seçiyorsun ben öyle yapmıştım galiba :))

1. sayfada ilk mesajda herkesin boyu kilosu hedef kilosu yazıyor oraya seni boyunu kilonu ekledim:)))

yok şok diyeti bir hafta önceden kararlaştıralım bu hafta sonuna kadar mesela:))

bende çok anlamıyorum resim kısmını avatarı profilinden seçiyorsun ben öyle yapmıştım galiba :))

1. sayfada ilk mesajda herkesin boyu kilosu hedef kilosu yazıyor oraya seni boyunu kilonu ekledim:)))

maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:hadi bakalım bu kadar çaba mutlaka sonuç verecektir :)

sigara içinde seni ayakta alkışlıyorum :46::46::46:darısı başıma:14:

sağol cnm inş sonuç alırız
bu arada sigarayıda çok çabaladım ama tek başıma bırakamadım
champix die bir ilaç var onunla 10 gün içmiyorum gerçekten temiz hava gibisi yok ağzım üstüm başım kokmuyor en önemlisi buydu bnm için
darısı inş senin başına cnmm:52::35::35:

bende çok anlamıyorum resim kısmını avatarı profilinden seçiyorsun ben öyle yapmıştım galiba :))

tamam canım.bi bakiiimmm ne yazmışsınnn :)))) şok diyet günü için teklifleri alalım.sonra hep beraber karar veririz veya herkes gelen tekliflere göre kendi tercihini yapar.di miii?? :)

sağol cnm inş sonuç alırız
bu arada sigarayıda çok çabaladım ama tek başıma bırakamadım
champix die bir ilaç var onunla 10 gün içmiyorum gerçekten temiz hava gibisi yok ağzım üstüm başım kokmuyor en önemlisi buydu bnm için
darısı inş senin başına cnmm:52::35::35:

amin canım bende çok istiyorum ama vazgeçemiyorum:(((

tamam canım.bi bakiiimmm ne yazmışsınnn :)))) şok diyet günü için teklifleri alalım.sonra hep beraber karar veririz veya herkes gelen tekliflere göre kendi tercihini yapar.di miii?? :)

tabi tabi herkes kendi tercihini yapar :)))

ben yatıyorum iyi geceler canlar :54:

alzencimm sirkeli suyu nasıl içiyorsun bende deniyeyim bi ne işe yarıyor peki

alzencimm sirkeli suyu nasıl içiyorsun bende deniyeyim bi ne işe yarıyor peki

elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal hatta tarçında koyarsan iyi oluyormuş 1 bardak ılık suya bunları karışıtırıp içeceksin sabah aç karnına gece yatmadan önce içiyorum ben yağ yakımını hızlandırıyormuş görecez bakalım bu hafta :)

Back