canim sayfaniniz hayirli olsun.
diger topiclerde ben kendime yer bulamadim cok iyi arkadasliklar kurulmus cok ozendim ya.
benim kucuk yaramaz bi kizim var firsat buldukca yazabilirim.
bende dogal bir diyet yontemiyle 6 kilo filan vermistim iki ayda sonra turkiye ye gittim.
orada uygulayamadim maalesef ama hic kilo almadan geldim bu benim icin inanilmazdi demekk ki yaglarimda vermisim.
neyse benim dogal diyetim
sabah ilk is su icmek biraz bekledikten sonra guzel bi kahvalti
ara ogunde kayisi,meyve,ceviz veya sut evde ne varsa artik genelde benim ara ogunu ogleden sonra yapiyorum.
sabah kahvaltisini biraz gec oluyor
ekmegi sadece sabahlari tuketmistim.
yemeklerimin yaninda yogurt her zaman oldu genelde kendime ozel pisirmedem eve yaptigimdan
kasikla sayarak yedim tabi salatamda vardi yaninda hep hatta ben ilk salata ve yogurdu yiyordum.
aksam 6veya en gec 7den sonra birsey yemedim.
aklima gelmeyen seylerde olabilir.
ah be güzelim bende sana şiddetle eşlik etmek isterim ama benım kılom o kadar çokki
moralınızı bozarım.motivasyonunuzu bozarım belkım
bızde cmtesı çok konuştuk burda arkadaşlarla ama dun pek kımse yoktu,daha organize olamadık
ama sana sonsuz başarılar
bakalım ben de 2 gundur kendı çapımda bişiler yapmayı denıyorum
2 sabahtır ballı sirkeli limonlu su içiyorum
azalttım yedıklerımı ama
benım yolum çokkkk uzun((
bende tamda sizin uyguladığınız yöntemi uygulayarak yormadan bıkmadan sadece azar azar azaltarak diyet yapmaya çalışanlardanım
ilk hafta sadece günde 1 saat spor yapıp 6 dan sonra hiçbirşey yemeyerek 600 gr verdim şimdi biraz daha sıkılaştırdım bu hafta yediklerimi yarıya indirdimböyle böyle gidecek inşallah kilolar
yok sınavlar yok stres derken kendimden geçmişim farkında olmadan şimdi toparlanmaya çalışıyorum derslerim yeniden başladı ama yok o geçsin bu geçsin diyerek kendimi ihmal etmeyeceğim artıkkpss kabusundan sonra anladımki hiçbirşey hayat ertelenmeye değmezmiş bizi bu hala getiren sınavlar ve sınavları hazırlayan komisyon utansın
neyse ben 32 yaşındayım 2 çocuğum var coğrafya okuyorum ve vermem gereken (ilk hedefim bu) 6 kilo var ben azimle kendimce birşeyler yaparak forma girmeye çalışıyorum bakalım umarım veririmherkese kolay gelsin yediklerimiz yaramasın yağ olmasın inşalllllaaahhh
merhabalarr sayfanız hayırlı uğurlu olsun :) bende aranıza katılmak istiyorum mümkünse :)
hemen durumumu bildiriyim :) uzun zamandır diyet yapamıyodum. en son 3 4 hafta önce başladım diyete. bi 4 kilo kadar verdim kilo. boyum 1,65 kilom 80 çıktı aslında 78,5 tu ama regl dönemimdeyim ve kahvaltımı yaptım. kahvaltıda 2 dilim lıgt ekmek, 1 domates, 5 adet zeytin, biraz peynir vede şekersiz kahve içtim. tam olarak hangi diyeti yapacağıma karar veremiyorum. bide elma sirkesi kürü ve marankinin biberiye yağı nedir nasıl yapılır. bunları cevaplarsanız çok sevinirim.
kizim birbucuk yasinda
simdiden bile sorunlar yasiyoruz.
yasim 25
boyum 157
kilom su an 78
ben 85 iken zayiflamaya basladim.
en buyuk sorunum suyu az icmek.
canım mümkün olmaz mı beraber verecez bu kiloları birlikten kuvvet doğar bizim ki diyet olmayacak aşama aşama gideceğiz yavaş yavaş ama kalıcı herşeyi yiyebiliriz abartmamak şartıyla yeri gelecek tatlı da hamur işide ama 2 dilim börek değilde 1 dilim sonra o yarıma düşecek:))
ama en önemli nokta kola cips gibi sağlığımıza da çok zararlı şeyleri bırakacaz :))
doğal beslenmeye özen göstereceğiz 6 dan sonra yememek çok önemliymiş ben yemeyi düşünmüyorum önce yavaş yavaş verecez baktık durdu mu vücuda ufak bir şok uygulayacaz mesela o gün meyve ve bitki çaylarıyla detoks yapabiliriz bunları ilerleyen günlerde görecez
ben o kürlerin linklerini bulayım sana tamam mı canım hoşgeldin aramıza:)))
canım mümkün olmaz mı beraber verecez bu kiloları birlikten kuvvet doğar bizim ki diyet olmayacak aşama aşama gideceğiz yavaş yavaş ama kalıcı herşeyi yiyebiliriz abartmamak şartıyla yeri gelecek tatlı da hamur işide ama 2 dilim börek değilde 1 dilim sonra o yarıma düşecek:))
ama en önemli nokta kola cips gibi sağlığımıza da çok zararlı şeyleri bırakacaz :))
doğal beslenmeye özen göstereceğiz 6 dan sonra yememek çok önemliymiş ben yemeyi düşünmüyorum önce yavaş yavaş verecez baktık durdu mu vücuda ufak bir şok uygulayacaz mesela o gün meyve ve bitki çaylarıyla detoks yapabiliriz bunları ilerleyen günlerde görecez
ben o kürlerin linklerini bulayım sana tamam mı canım hoşgeldin aramıza:)))
ya benımde kafam karıştı
normalde ben ıstersem 6 dan sonra bişey yemeyebılıyorum
en fazla bır meyve yada yoğurt yerım 1 kase
akşam yemeğiyle aram yok yanı
ama dun nette okudum
bı dıyetısten demışki diyette yapılan hatalardan biri 6 dan sonra bişey yememek
e kafam karıştı benımde halıyle??*
bu arada çok teşekkür ederim bıtanem
yanınızda olmayı bende çok ısterım tabii ki:))
eliiifff aynı durumdayız ben de bu sene kpss ye girdim 32 yaşındayım 2 çocuğum var ne kadar çok ortak noktamız varmış ben de ziraat mühendisiyim ve evde oturmaktan bıktım
senide aldım listeye bak bırakmak yok ben 10 kilo versem olacakta 6 kiloya da razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?