2 gün önce tartıldım 63 kilo olmuşum 2 kilo gitmiş yani.. çok mutlu oldum.. dün kayısılı karışık form çayı aldım sindirimi kolaylaştırıyomuş her gün bir tane içicem.. bugün sabah yeşil çayımı içtim şimdi de form çayımı içiyorum yarın da spor var vücudumda incelme var bariz ve bu beni çoook mutlu ediyorrrrrrrr
merhaba arkadasim ben yeni sayilirim peki yaptiginiz giyet ise yariyormu
merabalar,burda herkez kendine göre diyet yapıyor tek tip bi diyetimiz yokmerhaba arkadasim ben yeni sayilirim peki yaptiginiz giyet ise yariyormu
kızlar,ben dikkat ediyorum yediklerime evet kilo almıyorum fakat,nedense veremiyorum bu hafta niye böyle oldu acaba yaa,günde 1 saat sporumu da yapıyorum.bir de 2 gün kabız 2 gün ishal oluyorum,bu nasıl iştir anlamadım yahu.size de oluyor mu böyle şeyler.
böööööööööööööööö
ben varım şimdi geldim..
nasılsınız bakalım.ben spor yapmaktan birazcık yorulmuş haldeyim.
yediklerime gelince
sabah
1 ıspanaklı börek:)
1 domates
öğle
çeyrek simit
bir kase mercimek çorbası
2 küçük kare çikolata...::::::::::
akşam
kendime ceza verdim
2 ceviz
1 bardak ayran
2 form bisküvi
1 büyük bardak mate çayı
1 fincan şekersiz kahve
kızlar duraklama dönemine girmişsiniz ne kadar zamandır diyet yapıyordunuz ilk iki hafta iyi gider bazen ilk hafta iyi gider biraz zorlar ben bu nedenle şok yapalım haftada bir gün diyordum metabolizma yavaşlayınca canlandırmak adına :)
ishal ve kabızlık durumunu bilmiyorum ama elma sirkesinden olduğunu düşündüğüm bir hareketlilik var bağırsaklarımda ishal olacakmışım gibi oluyor ama ishal olmuyorum...
kızlar,ben dikkat ediyorum yediklerime evet kilo almıyorum fakat,nedense veremiyorum bu hafta niye böyle oldu acaba yaa,günde 1 saat sporumu da yapıyorum.bir de 2 gün kabız 2 gün ishal oluyorum,bu nasıl iştir anlamadım yahu.size de oluyor mu böyle şeyler.
ben de aynı durumdayım kurtlukiraz, benim de kilo verişim durduhala dikkat ediyorum, diğer günler ne yapıyorsam yapıyorum, spor da yapıyorum ama kilo veremiyorum bu kadar çabalayıp karşılığını göremeyince de motivasyonum düşüyo
böööööö demek hahaha çok tatlısın:))))))
ne cezası kız o cezayı benim vermem lazım kendime utancımdan yazamıyorum bile menümü orucum diye sanki yemek zorundayım offff yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?