Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben kayısılı form çayını senelerdir içiyorum gerçekten çok faydalı. ben genellikle akşam yatmadan önce içiyorum.

slm kızlar

sabah

2 kızarmış ekmek , domates , salatalık, reçel, küflü peynir zeytin (şekerli)

öğle;

sandviç kepkeli

akşam ;

fırrında palamut 3 dilim ve bol salata az yağ ile

sonra spora gittim 2 saat fitness yaptım

eve geldim duş aldım meyvemi yedim
şimdide çay içiyorum

merhaba arkadaşlar.
artık bi günde; bugün evde boş boş oturdum demek istiyorum :) ama diyemiyorum ne yazıkki. şu anda her biyanım sızım sızım sızlıyo :)) neyse.. öğlen dışardeyken hiç bişey yiyemedim. yolda bikaç ceviz ve bikaç badem yiyebildim ancak. akşam haliyle çok fazla acıktım. 1 tane lahmacun yedim. sonrasında kahveyle 3 tane hanımeller bisküvi yedim. sonradanda ayakta iş yaparken gidip gelip üzüm yedim :)) allahtan üzüm sevmiyorum sevsem nolucak bilemiyorum :) şimdide form çayımı içip yatıcam. karnımda çok fazla şişlik var. fazla kaçırdığımı düşünüyordum. ama şimdi yazarken farkettim çok fazlada yemiş sayılam. üzümmü şişkinlik yaptı acaba.
yarın okul gezimiz var. sabah gidicez akşamüstü dönücez. ve ben kimbilir neler yiyicem :))

merhaba arkadasim ben yeni sayilirim peki yaptiginiz giyet ise yariyormu

pek diyet yapıyoruz denemez sadece yediklerimizi kıstık biraz daha cok hareket ediyoruz ve sağlıklı besleniyoruz..evet işe yarıyor kendimi daha hafif hissediyorum,1 haftada 1bucuk kılodan fazla kılom gitti spor yapınca psikolojim düzeliyor eee daha ne olsun

Günaydın kızlar.2gündür diyetime dikkatetmiyorum,güya buhafta 2kilo vermek istiyodum:90: dün akşam yediklerimi yazayım hamsi buglama nekadar yadim bilmiyorum çünki tepsiyi önümüze alıp yedik 1kase şehriye çorbası ve salata,çayın yanında badem ve kayısı çekirdigi biraz pastadan tırtıkladım şekersiz çay içtim,2gündür yeşil çay içemiyorumBirazdan kalkıp yeşil çayımı içicem ve kahvaltı ne yiyecegimi bilmiyorum hep aynı şeyler çok sıktı beni
merhaba arkadasim ben yeni sayilirim peki yaptiginiz giyet ise yariyormu
merabalar,burda herkez kendine göre diyet yapıyor tek tip bi diyetimiz yok

selam kızlar çok yoğunum temizlik dışarıda işler çocuklar derken sayfayı ihmal ediyormuşum hissine kapıldım ve sahurda feci kaçamak yaptım bir yufka yedim yaaa var mı böyle birşey(((

kızlar,ben dikkat ediyorum yediklerime evet kilo almıyorum fakat,nedense veremiyorum bu hafta niye böyle oldu acaba yaa,günde 1 saat sporumu da yapıyorum.bir de 2 gün kabız 2 gün ishal oluyorum,bu nasıl iştir anlamadım yahu.size de oluyor mu böyle şeyler.

ben de aynı durumdayım kurtlukiraz, benim de kilo verişim durdu hala dikkat ediyorum, diğer günler ne yapıyorsam yapıyorum, spor da yapıyorum ama kilo veremiyorum bu kadar çabalayıp karşılığını göremeyince de motivasyonum düşüyo

kızlar duraklama dönemine girmişsiniz ne kadar zamandır diyet yapıyordunuz ilk iki hafta iyi gider bazen ilk hafta iyi gider biraz zorlar ben bu nedenle şok yapalım haftada bir gün diyordum metabolizma yavaşlayınca canlandırmak adına :)

ishal ve kabızlık durumunu bilmiyorum ama elma sirkesinden olduğunu düşündüğüm bir hareketlilik var bağırsaklarımda ishal olacakmışım gibi oluyor ama ishal olmuyorum...

böööööööööööööööö

ben varım şimdi geldim..

nasılsınız bakalım.ben spor yapmaktan birazcık yorulmuş haldeyim.

yediklerime gelince
sabah
1 ıspanaklı börek:)
1 domates
öğle
çeyrek simit
bir kase mercimek çorbası
2 küçük kare çikolata...::::::::::

akşam
kendime ceza verdim
2 ceviz
1 bardak ayran
2 form bisküvi
1 büyük bardak mate çayı
1 fincan şekersiz kahve

böööööö demek hahaha çok tatlısın:))))))

ne cezası kız o cezayı benim vermem lazım kendime utancımdan yazamıyorum bile menümü orucum diye sanki yemek zorundayım offff yaaaaa

Ben 1 ekimden beri yapıyorum diyeti, 2.1 kg gitti ama 4 gündür aynı kilodayım Bi şok lazım sanırım

canlar eğer spor yapıyorsanız kaslarınız su toplar başlarda ve kilo vermediğinizi sanarsınız dedi hoca bize sonra birden gider şaşırırsınız dedi o yüzden moralinizi bozmayın bence.. en güzel yöntem kilolarla beraber vücut ölçülerinizi de almanız ve haftada bir ölçmeniz.. mesela ben şu ana kadar 2 kilo verdim ama bacak kol göbek kalça ve belde 2 cm incelme var zaten aynaya baktığımda da belli oluyo kıyafetlerimi giydiğimde de belli oluyo en azından selülitlerim gitti bunu çok net görebiliyorum moralinizi bozmayın pes etmeyin

böööööö demek hahaha çok tatlısın:))))))

ne cezası kız o cezayı benim vermem lazım kendime utancımdan yazamıyorum bile menümü orucum diye sanki yemek zorundayım offff yaaaaa

ee 2 parça çikolata yedim ya ceza ondan.ama haşat olmuşum sabah kalkınca anladım dünkü spor ağır geldi.ancak gözle görülür bi incelme var eşim bile zayıfladın sen dedi dün.send eoruç tutuyorsun allah kabul etsin ee nereye kadar aç kalabilriisin ki zaten oruc tutunca insan halsiz kalıyor ne yapacaksın yiyeceksin tabi iftarda sahurda.

Dün gene kırizdeydim,kıyafetlerim olmuyorrrrrrr inatettim kıyafet almıycam zayıflayana kadar,kendime 2ay mühlet verdim 2ayda 57_60 arası olmalıyım.Akşam sürekli bişeyler yemek istiyorum atıştırmalık elimde sürekli bişeyler olsun istiyorum oda beni çok kasıyor.Gelelim bugünki menüme sabah evden çıkmadan kepekli sandvç(çeyrek),öglen okuldan geldim 2tane avuç içi büyüklügünde tavuk ve 3kaşık bulgur pilavı,yogut,kuru sogan 2bardak su,akşamda sadece salata yiycem ve yeşil çaylarım.Arkadaşlar burası niye cansızlaştı batram telaşındanmı yoksa,haydi kızlar tempo forma canlılık gelsin

heralde herkes bayram temizliği yapıyor:)

valla bend eöyle bir karar verdim nefret ediyorum mağazaya gitmekten kıyafet denemekten göbegimden ve gögüslerimden.bende 60 kilo olmak istiyorum ilk etapta.ama bu hafta sonları evdeyim ya hiç ağzım durmuyor.
sabah 1 haşlanmış yumurta
3 dilim kızarmıs ekmek,birinin üstüne recel sürdüm
1 fincan mate çayı 2 bardak ta normal çay içtim
ama az önce ne yedim
koca bir tabak pirinç pilavı ve 1 but tavuk haşlama
birde cevizli semizotu salatası yedim.benim sorunum cok yiyince kusmak keske o pilavı o kadar cok yemeseydım 2-3 kaşık neyime yetmiyorsagözüm aç gözüm nefret ediyorum kendimden

Eveeeeeeeet yine kocam ve yine desteklerini esirgemeyen hayat arkadaşım,bugün markatten 2kutu dondurma alıdık,çerezler ve tatlılar aldı yaaaa ama buda yapılırmı kızlar yaaa,iyce beni zorluyor,yesin yesinde göbek baglasın veremmesin ugraşsın dursun

serçecik hiç sorma,bu kıyafet mevzusu çok fena etkiliyor,gene sen çalışıyosun ben tüm gün evdeyim zor oluyor diyet,sanki şartlı gibiyim sürekli elimde bişey olması gerekliymiş gibi mutfaga saldırıyorum,gözün dönüyor resmen:111:

Bazen hastalansamda yemek yiyemesem,yoksa agzımı tutamıyorum:125: kızımla spor bile yapamıyorum nasıl sıkılaşıcam bilemiyorum,kafayı yiycem.Bak görüyomusun gene yiycek bişey buldum

off offf bugün okadar çok yedimki kendime şaşıyorum. misafirlikteydim. sabahtan bi başladım yemeye, maşallah akşama kadar full yedim. nolcak benim bu hafta sonu seremonilerim. yarında yerim kesin. bayramada az kaldı. yaa çok kızıyorum kendime çookk.

meraba kızlar çok oldu giremedim foruma ama diyete ara vermedim sayılır :) bugun itibariyle tam 600 gr daha vermiş bulunmaktayım :)) ben gram gram vericem inşallah hakkaten metobolizmam acayip yavaşlamış anladım bunu oruç nedeniyle çokta öyle dikkat edemedim ama 65.00 kiloya inmişim buda iyidir ama bu hafta 1 kilo vericem inşallah :)) bu arada plates yapıyorum sabahları ebru şallı ile onunda faydası olacaktır inşallah bugun regl oldum biraz şişkinlikte vardır bunun içinde haftaya tam 64 olarak görüşmek ümidiyle herkese kolaylar gelsin bayrama kadar 1 kilo verelim hepimizde inşallah....

bu arada kızlar özel bir isteğim var hepinizdende yarın babamın patoloji sonuçları gelecek lütfen temiz gelmesi için hepiniz dua edin dua eden herkesin ne muradı varsa versin Rabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…