Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))
kızlarrr biraz geç oldu ama bende geldimmm. konuyu hepsini değil ama bir kızmını okudum takip etmeye katılmaya karar verdimm. 29 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.muhasebeciyim malum sürekli oturuyorum ve kiloluyum.ilk kızım 4 yaşında 4,050 kg, oğlum ise 1 yaşında 4,550 gr doğdular malumunuz doğum kilosu kaldı. 29 yaş 1,68 boy 70 kilodayım hedefim 55-60 arası şimdi beni tanıdınız bende gelebilirmiyimmmmm aranızaaaaaa
cvp vern yok ama bende şuana kadar yaptıklarımı bildireyim sabah 1 kahse kırmızı meyveli mısır gevreği yedim 5i 1 yerde hazır çay içtim şekersiz şimdi bi kumru yiyicem sabah gelirken yeşil elma aldım sonra elma ve yine çay akşamıda yazarım.bu arada ben sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa 9 hayat çaydan içiyorum büyük uzun su bardağıyla 1 hafta oldu ve marankinin karışımı olan yağdan kullanıyorum.bakalımm inş veririm kilo hedef tarihimde hazıran.kardeşimin düğünü hemde sağlık açısından bu kadar zaman daha iyi düşünüyorum