Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))
- Konu Sahibi alzen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hhaha nasıl yürücem
alışveriş merkezine gittim bol bol normal tempoda yürüdüm
inan hiç yorulmadım
çünkü biz kadınlar alışveriş yaptığımızda zamanın nasıl geçtiğini anlamayız değil mi
heeee anlaşıldı dedim kilo verecez diye kafayımı bozmaya başladık:))))
ben alışveriş yaparken çok yoruluyorum:))))
günaydın gece sahura biraz geç kalkmışız hemen bir omlet yaptım bir kaç dilim kepek ekmeğimle yedim kaç dilim oluğunu saymadım ekmeğin aceleden bir bardak tarçınlı süt içtim bir sürü su içtim yattım:)))
midem yanıyor biraz süt yakmazdı ama nedense bugün tuhaf(( çok uykum var ama yatamıyorum kızlar okula gittiği için benim kötü bir huyum var yataktan kalkıyım uykusuzluktan ölsemde gündüz uyuyamam kızı gönderince 1 saat kestirsem iyi olacak...
midem yanıyor biraz süt yakmazdı ama nedense bugün tuhaf(( çok uykum var ama yatamıyorum kızlar okula gittiği için benim kötü bir huyum var yataktan kalkıyım uykusuzluktan ölsemde gündüz uyuyamam kızı gönderince 1 saat kestirsem iyi olacak...
günaydın arkadaşlar.
dün akşamki misafirliği az zararla atlattım çok şükür :) yemeği normal yedim, ama sonrasında gelen revaniye dayanamadım 1 dilim yedim. sorun olacağını sanmıyorum ama içim çok rahat :) bu sabah yine kuru kayısı ve ılık su :) ardından 1 ad. yumurta, 1 ad. domates, 2 dilim lıght kaşar, 4 ad zeydin vede 2 dilim lıght ekmeği yanındada kahve. şimdide yeşil çayımı içicem. bugün yine kızımı bıraktıktan sonra tam gaz koşuşturucam. akşam girerim eve. öğlen yine dışarda atıştırırım bişeyler.
dün akşamki misafirliği az zararla atlattım çok şükür :) yemeği normal yedim, ama sonrasında gelen revaniye dayanamadım 1 dilim yedim. sorun olacağını sanmıyorum ama içim çok rahat :) bu sabah yine kuru kayısı ve ılık su :) ardından 1 ad. yumurta, 1 ad. domates, 2 dilim lıght kaşar, 4 ad zeydin vede 2 dilim lıght ekmeği yanındada kahve. şimdide yeşil çayımı içicem. bugün yine kızımı bıraktıktan sonra tam gaz koşuşturucam. akşam girerim eve. öğlen yine dışarda atıştırırım bişeyler.
serçecik dün kiloyu görünce gaza mı geldin çok az yaaa sabah yediklerin:)))
edags denizin tuzu sizinde öyle maşallah ama böyle giderse ilerde duracak kilo veriminiz sonra kalanları veremeyeceksiniz hadi edanın az kaldıda bizlerin dikkat etmesi lazım birden düşürürsek hakkaten zor veririz kiloları benden uyarması
denizin tuzu ne koşturuyorsun kız öyle maşallah hiç durmuyorsun
edags denizin tuzu sizinde öyle maşallah ama böyle giderse ilerde duracak kilo veriminiz sonra kalanları veremeyeceksiniz hadi edanın az kaldıda bizlerin dikkat etmesi lazım birden düşürürsek hakkaten zor veririz kiloları benden uyarması
neyi düşürürsek canım anlayamadım ben :)
ya ben de bilmiyorum nereye koşuşturuyorum :) hergün bişey çıkıyo. spora başladım ona bile gidemiyorum daha bikere gidebildim. akşam oldumu eve zor atıyorum kendimi :)))
neyi düşürürsek yediklerimizi çok çok aza indirirsek demek istemişim ama okuyunca bende anlamadım
koşturmak iyidir ama sporu ihmal etme yaaa bende yazılmak isterdim aslında:)
tamam canım şimdi anladım :) ama ben az yemiyorum. bu kadar kilo gitmesinin sebebi geçen hafta reglimin ilk gününde tartılmıştım ve aşırı ödemim vardı. 1,3 ödem olsa, 1 kilosuda normal öpüpte başıma koyarım :)) bide gerçekten çok hareketliyim son haftalarda. kızımı okula bırakıyorum, inan onu alana kadar doğru düzgün oturamıyorum. spora gidebilmeyi bende çok isterim ama. bugün mesela gidicektim, son anda bişey çıktı. şimdi kızımı bırakınca oraya gidecem. yine bol bol koşuştırucam :)))
Günümüz aydın olsun kızlar.Dün temizlik yaptım gecede kızla yattım (sagolsun hiç yatagımda yatırmıyor),oyüzden bugün her tarafım agrıyor bide akşamdan buyana midem bulanıyor.Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.Ben memnun degilim verdigim kilodan,benim bu hafta 2kilo vermem lazım inş. verebilirim.
Kızlar Ahmet Ercanın yeşil çay tarifini aldım kilo verimde etkili oldugunu söylüyor,tarifi;mate yapragı,gymnema bitkisi(1,2yaprak),beyaz kekik,funda yapragı,sinirli ot,yeşil çay,biberiye,barut agacı kabugu,çoban çökerten.Hepsinden bir tutam kaynamış suya koyup demliliyoruz(8,9dk.)kadar.Dışarıya çıktıgımda alıp yapıcam en kısa zamanda
Kızlar Ahmet Ercanın yeşil çay tarifini aldım kilo verimde etkili oldugunu söylüyor,tarifi;mate yapragı,gymnema bitkisi(1,2yaprak),beyaz kekik,funda yapragı,sinirli ot,yeşil çay,biberiye,barut agacı kabugu,çoban çökerten.Hepsinden bir tutam kaynamış suya koyup demliliyoruz(8,9dk.)kadar.Dışarıya çıktıgımda alıp yapıcam en kısa zamanda
yok ya her sabah tost bıktım da ondan birde sabah işe geç kalmamk için hemen atıstırmalık birşey olsun dedim.az sonra ıspanaklı börek yiyerek telafi edeceğim:)
kızlar kendimi anlayamıyorum bugün stresli bir gün geçirdim akşam kendmi yemeğe verdim 1 tane yemeyi planladıgım börekten 3 tane yedim ve yine sonuc aynı,kustum.ne oluyor bana midemmi küçüldü yoksa psikolojikmi anlamıuyorum azıcık fazla yesem kendimi lavaboda kusarken buluyorum..kendime cok kızıyorum ne vardı okadar yiyecek:18:
- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
2 gün önce tartıldım 63 kilo olmuşum 2 kilo gitmiş yani.. çok mutlu oldum.. dün kayısılı karışık form çayı aldım sindirimi kolaylaştırıyomuş her gün bir tane içicem.. bugün sabah yeşil çayımı içtim şimdi de form çayımı içiyorum yarın da spor var vücudumda incelme var bariz ve bu beni çoook mutlu ediyorrrrrrrr
slm kızlar bugün öğlen yemekten önce yarım kase tarçınlı yoğurt yedim. Öğlen ise ızgara biber, soğan ve domates, yarım dilim de ekmek yedim. Akşamüstü 3 tane bisküvi, 1 tane kurabiye, 2 tane mercimek köftesi yedim Akşam ise 1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği, yarım dilim ekmek yedim. Bugün hiç yeşil çay içmedim, birazdan içicem.