Her erkek sizin eşiniz kadar beklemez. Ki eşinizin evlenip de dört yıl dayanabilmesi de çok şaşırtıcıEvet haklısınız. Zaten hep eşimin hakkına girdiğimi,ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Zaman geçti bir şekilde…. Ama bu hastalığı yenmek imkansız gibi geliyordu. Ve 4 yıl boyunca bunun verdiği özgğvensizliği,mahçubiyeti iliklerime kadara hissediyordum.
Herkes fikrini beyan ediyor konu sahibi tek bir kişinin fikrini almaz diye düşünüyorum4 yıl çok uzun bir süre. Kimsenin buna hakkı yok. Sorun belliyse ne yapılacağı da bellidir. Bazı şartların olgunlaşması gerekir belki ama o da 4 yıl sürmez.
Bu kadar beklemek normalmiş gibi buralarda yazıp başkalarına sabır öğütleri vermemelisiniz. Sizin öğüdünüzden aldığı güçle gençliğini harcayabilir. Vebaldir, dikkat edin.
Çok teşekkür ederim yendim çok şükür. Kadın veya erkek kimse cinsellik ile sınanmamalı.Her erkek sizin eşiniz kadar beklemez. Ki eşinizin evlenip de dört yıl dayanabilmesi de çok şaşırtıcı
Çözdüyseniz sevindim
İhtiyacı varsa bunu hiç yorulmadan, ön sevişme yapmadan efor harcamadan eliyle hallediyor zaten.Aslında karısından önce kendini de düşünmeli Pamuk. Kendinin de ihtiyacı karşılanmıyor. Ama işte ihtiyaç olarak hissetmeyen adama ne yapacaksın ki? Aç olmayan biri yemeği ne yapsın?
Buna benzer yorum yaptım bende ama pek olumlu karşılanmadı maalesef…Belki erkelerde de kadınlarda ki vajinismus gibi bir şey vardır. Bilemiyorum. Ben buradakiler kadar katı olamadım. Sanki bazıları kendi kocalarının hıncını sizin kocadan çıkartıyor gibi geldi
Yani bu psikolojik bir hastalıksa eğer. Nasıl ki vajinismus olan kadın için kocası beklemeli,sabretmeli, kadını bunaltmamalı diyorsak bu erkek için de pekala geçerli olabilir.
Hassaslaştığınız Doğal yolları biraz fazla kafaya takmışsınız gibi geldi. İlaçla takviye alması çok da korkutucu bir şey değil gibi(yan etkileri önemli tabi)
Uzun süre cinsellik isteyip uzak kalmak insanda gerginlik yapıyor bunda haklısınız. Ama günümüzde bırakan erekte olamamayı normal bir psikolojik sorunda bile psikolog en ötelenen en en en son çare görülüyor(benim için asla böyle değil)
Hal böyle iken erekte konuşunuzda psikoloğu ertelemesi aslında size karşı saygısızlık yapmak için değildir diye düşünüyorum.
Mantık ve biraz zeka ile okuyanların anlayabileceği yorumlar yazıyorum. Her cümle aynı tonda değil. Bir bütün yazı içinde komik olan şeyler de geçebilir sıkıntılı olanlar da. Biraz çaba ile anlayabilirsiniz. Biz konu sahibi ile bir kaç mesajda rahatça konuşabildik kendisinin seviyesi anlamak için yeterli. Ama size ulaşmamışsa hiç zorlamayınKonudaki neredeyse tüm yorumlarınız kahkaha emojileriyle. Ne yardımınız dokunuyor konuya, gerçekten merak konusu.
Aslında ben de bunu düşünüyorum. Yani adamda libido namına bir şey yoksa istemez. Çünkü böyle bir güdüsü yok.E bunlar yoksa adamin bülbül ötmüyor yapacak bisey yok
Boşverin zaten herkes tarafından onaylanmayı bekleyecek kadar özgüvensiz değiliz nasılsa. Biz doğru bildiğimizi söylemeye devam.Buna benzer yorum yaptım bende ama pek olumlu karşılanmadı maalesef…
Çok mutlu olursunuz umarımBu sorunlarla beraber bin tane başka sorunun yaşandığı bir evliliği bitirdim. Size tek tavsiyem çok hızlı bir şekilde kendinizi kurtarmanız. Sizin canınız yok mu? Sevilmek, arzulanmak, sevişmek sizin hakkınız değil mi? Üstelik anne olmak istiyormuşsunuz. Ben de aynı durumdaydım. O saçma evlilikten kurtuldum ve 8 ay sonra harika bir evlilik yaptım, şimdi bebeğim 1,5 yaşında. Hiç geç kalmayın. Cesaretinizi toplayın ve sorunun sizde olmadığını keşfedip adeta yeniden doğmanın tadına varın.
Yani aslında size karşı dürüst olmuş olsa, siz bunu bilerek bu evliliği yapmış olsanız sabredilir, destek olunur, tedavisi var denir vs. ancak burada ciddi bir sorun var. Resmen sizi kandırıp evlenmiş gibi. Keşke tedaviye zamanında başlasaydı ve size karşı açık olsaydıEvet ama sanırım o zamanda o bahsettiğim ilaçlardan kullanıyormuş benim haberim yoktu tabi o zamanlar.. evlenince onu da içmeyi kesmiş ayda yılda bir oluyordu işte. Evlenmeden önce biliyormuş yani kendini
Sen aynaya bak tosun paşa dediniz mi kendisineBizimde az çok bu yüzden galiba. Eşim kilolu, ben kilo aldım bana laf ediyor. Şimdi süper zayıflıyorum. Amacım zayıflayıf onu süründürmek.
Umarım Allah o günleri yaşatır bana
Evet her kilo olayında söylüyorumSen aynaya bak tosun paşa dediniz mi kendisine
sinir oluyorum valla bu heriflere. Kıllı göbeğiyle sevişebileceği 3 dakika zaten, onda da karısını beğenmiyormuş haspam. Sanki karşısına adriana lima gelse ultra süper güç modu açılacak. Kendinizi sakın ezdirip özgüveninizi düşürmesine izin vermeyin. Kiloyu da kendi sağlığınız için verin sadece, kocanız halt etmiş çünküEvet her kilo olayında söylüyorumsenin gibi hareketli biri olsam böyle olmam sen kendine bak diyorum
Menopoza girene kadar mı sabretsin ? Kadın çocuk sahibi olmak istiyorum diyor.. 4 yıl bir erkek beklemez, beklediyse de cinsel ihtiyaçlarını karşılamıştır bir şekilde...Anlayış önemli şey. Ben vajinusmustum eşimle birlikte olamıyordum tam 4 yıl bekledi beni. Demem o ki empati kurun aynı sorun sizdede olabilirdi acaba oda boşanma eşiğine getirirmiydi? Her gün yüzünüze vururmuydu? Yatağı ayırmak hiç ama hiç iyi bir fikir değil. Bu tarz hastalıklar kişi için utanç verici olabiliyor,yüzleşmek zor olabiliyor. Daha ılımlı yaklaşın bence ve bolca sabırlı.
ilişkiye giremiyordum ama diğer tüm şekillerde tatmin etmeye çalışıyordum. Evet bayana hak veriyorum. Ama biraz daha konuşmaya çalışsın. Hemen kestirip atmasın. Bilmiyorum belkide bu konuda sizin kadar katı düşünemiyorum. Zamanında bende cinsellikten eksik kaldığım için…Menopoza girene kadar mı sabretsin ? Kadın çocuk sahibi olmak istiyorum diyor.. 4 yıl bir erkek beklemez, beklediyse de cinsel ihtiyaçlarını karşılamıştır bir şekilde...
Tabii ki kolay şeyler yaşamamışsınızdır ama 4 yıl çok uzun değil mi sizce de? Üstelik basbaya çok kolay bilinen bir yöntemle çözmüşsünüz. anestezik kremler daha önce hiç mi aklınıza gelmedi, denemediniz mi hiçilişkiye giremiyordum ama diğer tüm şekillerde tatmin etmeye çalışıyordum. Evet bayana hak veriyorum. Ama biraz daha konuşmaya çalışsın. Hemen kestirip atmasın. Bilmiyorum belkide bu konuda sizin kadar katı düşünemiyorum. Zamanında bende cinsellikten eksik kaldığım için…