-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.141
Kimyasal olabilir dedi masaya çıktığımda adet kanaması gibi kanamam vardıKorkmayın ilk zamanlar olur bazı insanlar da benim ikinci oğlumda 3 ay bildiğin kanamam olmuştu Allaha şükür sapa sağlam doğdu şu an 6 yaşında insallah sizde sağlıklılica alırsınız kucaginiza
Bilmiyorum canım kesin bişey demedi olabilir dedi ya bana saçma gelen tabiki bu değerle kese gözükmezYaa Allah ım bu ay hepimiz mi kimyasal geçiriyoruzbenimde negatif testleri silik çizgi olmuş benimde yarn değer kesin seninki gibi çıkacak yada sıfır çıkacak çok üzüldüm şuan
Ya aynen kese gözükmesi imkansız sen yine 2 gün sora beta baktır canm. Geç döllenme ihtimali var mı en son ilişkiniz ne zamandıBilmiyorum canım kesin bişey demedi olabilir dedi ya bana saçma gelen tabiki bu değerle kese gözükmez
1 hafta oluyordur kuzum hatırlamıyorum bu sonucu bekliyorumYa aynen kese gözükmesi imkansız sen yine 2 gün sora beta baktır canm. Geç döllenme ihtimali var mı en son ilişkiniz ne zamandı
Ne sonucu canım onlar. Senin ihtimal var kuzum o zaman benimki varsa kesin sağlıksız gebelik1 hafta oluyordur kuzum hatırlamıyorum bu sonucu bekliyorumEki Görüntüle 2547690
Haber ver bizedeŞuan doktora gidiyorum kızlar renk pembeye döndü hafiften ama öyle büyük bi kanama değil sildikce geliyor dua edin lütfen
Kimyasal olabilir dedi adet kanaması gibi kanamanın rengiHaber ver bizede
Gebelik var zaten ama kanamadan dolayı kimyasal olabilir dediNe sonucu canım onlar. Senin ihtimal var kuzum o zaman benimki varsa kesin sağlıksız gebelik
Korkmayın ilk zamanlar olur bazı insanlar da benim ikinci oğlumda 3 ay bildiğin kanamam olmuştu Allaha şükür sapa sağlam doğdu şu an 6 yaşında insallah sizde sağlıklılica alırsınız kucaginiza
Tadı acı onun iyi değil. hapı daha iyi mercimek gibi zaten günde bir yut gitsin. Normal fiyatı 19 lira sigortan varsa 9-10 lira bisey. Ben hayıtı normal içtim acıydı zor geldiOnun yerine hayıt otu suyu ıcsek olmaz mı canm
Orası hiç belli olmaz adet görerek doguran kadınlar var. Sen tedbir amaçlı kan testini gün aşırı yaptır canımGebelik var zaten ama kanamadan dolayı kimyasal olabilir dedi
Bilmiyorum canım kasıklarım hala agriyorOrası hiç belli olmaz adet görerek doguran kadınlar var. Sen tedbir amaçlı kan testini gün aşırı yaptır canım
Kuzum senin gebelik zaten var değerin var olduğunu kanıtlıyor inşallah sağlıklı gebeliktir kimyasal değildirBilmiyorum canım kasıklarım hala agriyor
Bekliyorum kuzum işte
İnşallah kuzumKuzum senin gebelik zaten var değerin var olduğunu kanıtlıyor inşallah sağlıklı gebeliktir kimyasal değildir
Ne durumda kanaman hala devam ediyor mu. Rengi(taze) parlak kan mıİnşallah kuzumkanama olduğu için öyle olabilir diyorlar
Kuzum kan ver artk ciddi anlamda testlerden soğudumBende bugün olmam gerekiyodu normalde akşam işten gelirken test aldım yaptım negatifçok hazırlamıştım Bebişe kendimi oysaki
Doktor muayenesinde sonra bildiğin kahverengi adet kanamasiydo kuzum şuan bakmadım selpak koydumNe durumda kanaman hala devam ediyor mu. Rengi(taze) parlak kan mı
Bikaç gün bekleyim de olmazsam kan veririm canım sonuçlar negatif çıkınca da insanın morali bozuluyoKuzum kan ver artk ciddi anlamda testlerden soğudum