-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.121
Aklına kötü bişey getirme canım Allah'ın izniyle çok mutlu döneceksin inşaAllahŞuan doktora gidiyorum kızlar renk pembeye döndü hafiften ama öyle büyük bi kanama değil sildikce geliyor dua edin lütfen
Hiç adet belirtin felan var mi1 gün gecikme ve canım
Kasık ağrım oluyo ama hafif o kadar adet belirtim yok gibi akşam biraz kasıklarımda ağrı oldu biraz arttı bugün yine yokHiç adet belirtin felan var mi
Ay o zaman iki üç gün geçince test yaaappp inş regl olmazsinnKasık ağrım oluyo ama hafif o kadar adet belirtim yok gibi akşam biraz kasıklarımda ağrı oldu biraz arttı bugün yine yok
Yumurtlama ne zamandı kuzu benım de kasıklarımda sancı var birazMerhaba kizlar nasılsınız benim bugun gögüslerim cok agriyor daha bat 8 kasim bu kadar erkenden hassaslasmasi cok farkli
Onun yerine hayıt otu suyu ıcsek olmaz mı canmdüzenli değilse onun için bitkisel bi ilaç var doktor bana verdi her kadın kullanabilir bunu adet düzenleyici hamile kalmayı sağlayan bi ilaç hayıt otundan yapılıyormuş ben kullandım hiç bi yan etkisi yok ama hiç ara vermeden kullanman gerekiyor en uzun 6 ay kullanılıyor ben 3 ay kullandım o 3 ay adetim saat gibi 28. gün dedimi geldi sağlık ocağında yazdırıyorum bitince adı agnucaston istersen bi araştır adetin düzene girerse hamişlikte daha kolay olur
Kasık ağrım oluyo ama adet ağrısı değil yani canmAy o zaman iki üç gün geçince test yaaappp inş regl olmazsinn
Batma gibi mi oluyor benim öyle oluyoduKasık ağrım oluyo ama adet ağrısı değil yani canm
Ayy daha yeni işte sana dedim ya o yüzden silik cıkmış demekki test hayırlı olsun canım gözün aydın darısı başımızaKızlar 21.63 çıktı sonuc ?
Evet canm. Ayy az önce çok kötü oldum patates kızartıyodm yağdan alırken midem bulandıBatma gibi mi oluyor benim öyle oluyodu
Geç dölenmedir.Ama 5 gün gecikmede değer çok düşük değil mi
Ya bende de yemekte değil ama anı gelen kokularda aşırı midem kötü oluyodu şuan iyi tabi ama ilk başta aşırı hassas oluyooEvet canm. Ayy az önce çok kötü oldum patates kızartıyodm yağdan alırken midem bulandıkaç masam mutfaktan kötü şeyler olabilirdi
Daha başlayacak kuzu senin bulantılar daha Bi kaç haftan varYa bende de yemekte değil ama anı gelen kokularda aşırı midem kötü oluyodu şuan iyi tabi ama ilk başta aşırı hassas oluyoo
Inşallah ya en korktuğum şey o zaten umarım olmazDaha başlayacak kuzu senin bulantılar daha Bi kaç haftan var ☺ama inşallah olmaz
Rabbim gönlüne göre versin canımInşallah ya en korktuğum şey o zaten umarım olmaz
Soyle akinti seklinden az bucuk tahmin ediyordum o gunleri degerlendirdim bolca dua ettim meryem suresini hemen hemen her iliskiden once okudum birde kelimeyi tevvid adamistim onu bu ay tamamladim duasi gectigimiz cuma yapildi bol bol yurudum orgu ormeye basladim ve kendini olabildigince rahat biraktim baska extra birsey yapmadim bugun tualete gitmelerim sıklasti kasiklarim hafif hafif agriyor gosusler hassas onun disinda hicbir belirtim yok aklima gelenler bunlar toplu cevap gibi olsun dunden de yazan arkadaslaraee nasıl yakaladın :) yokse sende mi beklemiyordun hamileliği :)
Yaa Allah ım bu ay hepimiz mi kimyasal geçiriyoruzKızlar masaya çıktım bildiğin adet kanamasi rengindeydi kese gözükmüyor dedi ki zaten çok normal değerine göre gozukmemesi, kimyasal olabilir dedi, kan grubum için kan aldılar onu bekliyorum