Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
burdayız burdayız. canım benim inşallah emeklerinizi Allah boşa çıkarmaz.
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Çok geçmiş olsun dikkat et mikrop kapabilirsin bence ortalık düzelince yara dondurma veya yakma işlemi yaptır ben yaktırdım geçti farklı doktora gittim sormuştum yara falan yok demişti yani işlemsiz başka şey uygulama allah şifa versin inşallah 🤲🏻
Yara şikayetleriniz neydi ben şüpheleniyorum yanma var aşırı,akıntı da ... ama hiçbiriyle bulamıyorlar 😞

kizlarrr selamm ben vajinismus tedavisi gördüm 2 ay önce ve şuan 1.5 aylık hamileyim 🤗🤗 nasıl bu kadar çabuk hamile kaldım anlamadım doktorum 2 ay hamilelik önermemişti ilişkinin oturması için ama ben 37 yaşında olduğum için zaten hemen olmaz baya ugraşirim hamile kalmak icin mantığıyla korunmadım zaten 3-4 kez bebek olabilecek gibi ilişki yaşadık ondan öncekiler yarim yamalakti tabi ben alışma sürecinde olduğum için kasılmalar son ilişkiye kadar devam etti sonra ben hamile olduğumu farkettim ve ilişkiyi kestim doktorum ilişki yasağı yok dedi ama ben çok korkuyorum kasilmalardan dolayı bebeğe bişey olur diye 😐 ama 9 ay öyle doğumdan sonrada 3 ay desek 1 sene ilişkiye girmezsemde yeniden vajinismus olurum diye korkuyorum ne yapacağım bennn 😥😥 bana bi akıl verinnnn

kizlarrr selamm ben vajinismus tedavisi gördüm 2 ay önce ve şuan 1.5 aylık hamileyim 🤗🤗 nasıl bu kadar çabuk hamile kaldım anlamadım doktorum 2 ay hamilelik önermemişti ilişkinin oturması için ama ben 37 yaşında olduğum için zaten hemen olmaz baya ugraşirim hamile kalmak icin mantığıyla korunmadım zaten 3-4 kez bebek olabilecek gibi ilişki yaşadık ondan öncekiler yarim yamalakti tabi ben alışma sürecinde olduğum için kasılmalar son ilişkiye kadar devam etti sonra ben hamile olduğumu farkettim ve ilişkiyi kestim doktorum ilişki yasağı yok dedi ama ben çok korkuyorum kasilmalardan dolayı bebeğe bişey olur diye 😐 ama 9 ay öyle doğumdan sonrada 3 ay desek 1 sene ilişkiye girmezsemde yeniden vajinismus olurum diye korkuyorum ne yapacağım bennn 😥😥 bana bi akıl verinnnn
Canımk, günaydın. Biz doktor değiliz ama benim de nacizane fikrim ilişki olsun. Hiç bir zararı yok bebeğine. Hem de hiç yok. Yazık o kadar sıkıntı çekmişssin ben de 1 sene çektim o sıkıntıyı bilirim. YEniden aynı şeyleri yaşamamak adına ilişkilerine devam et.

Hayırlı olsun öncelikle
İlk 3 ay deneme bence bebek için ilk 3 ay düşük riski var. Son 3 ayda da karın büyüdüğü için olmaz . 4-5 aylıkken belki deneyebilirsin kendini rahat hissetmen daha önemli şimdi . En azından parmak egzersizi falan yaparsın
Bu arada bende o konuda 2 sene çektim ama bendeki farklı bi durumdu

Hayırlı olsun öncelikle
İlk 3 ay deneme bence bebek için ilk 3 ay düşük riski var. Son 3 ayda da karın büyüdüğü için olmaz . 4-5 aylıkken belki deneyebilirsin kendini rahat hissetmen daha önemli şimdi . En azından parmak egzersizi falan yaparsın
Bu arada bende o konuda 2 sene çektim ama bendeki farklı bi durumdu
Ablacım nerelerdesin sen

BEn bilmiyorum ama ben de bal çörek tarçın kürü yaptım ve etkisini gördüm diğer aya da yapmak istiyorum insallah adetim erken gelir de beklemedeyim sana yardımcı olamadım ben erken de geç de getirebilir diye duymuştum yanlış hatırlanıyorsam belki de hamşlesindir kuzum insallah iyi düşün olumlu düşün yerleşmedir insallah
Etkisi ne olmuştu sizde?
Yumurtlama günlerinde sancılı mıydı önceki aylara göre?

X