Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

düzenli değilse onun için bitkisel bi ilaç var doktor bana verdi her kadın kullanabilir bunu adet düzenleyici hamile kalmayı sağlayan bi ilaç hayıt otundan yapılıyormuş ben kullandım hiç bi yan etkisi yok ama hiç ara vermeden kullanman gerekiyor en uzun 6 ay kullanılıyor ben 3 ay kullandım o 3 ay adetim saat gibi 28. gün dedimi geldi sağlık ocağında yazdırıyorum bitince adı agnucaston istersen bi araştır adetin düzene girerse hamişlikte daha kolay olur
Onun yerine hayıt otu suyu ıcsek olmaz mı canm

ee nasıl yakaladın :) yokse sende mi beklemiyordun hamileliği :)
Soyle akinti seklinden az bucuk tahmin ediyordum o gunleri degerlendirdim bolca dua ettim meryem suresini hemen hemen her iliskiden once okudum birde kelimeyi tevvid adamistim onu bu ay tamamladim duasi gectigimiz cuma yapildi bol bol yurudum orgu ormeye basladim ve kendini olabildigince rahat biraktim baska extra birsey yapmadim bugun tualete gitmelerim sıklasti kasiklarim hafif hafif agriyor gosusler hassas onun disinda hicbir belirtim yok aklima gelenler bunlar toplu cevap gibi olsun dunden de yazan arkadaslara 😗😗

Kızlar masaya çıktım bildiğin adet kanamasi rengindeydi kese gözükmüyor dedi ki zaten çok normal değerine göre gozukmemesi, kimyasal olabilir dedi, kan grubum için kan aldılar onu bekliyorum 😔

Kızlar masaya çıktım bildiğin adet kanamasi rengindeydi kese gözükmüyor dedi ki zaten çok normal değerine göre gozukmemesi, kimyasal olabilir dedi, kan grubum için kan aldılar onu bekliyorum 😔
Yaa Allah ım bu ay hepimiz mi kimyasal geçiriyoruz 😣😣benimde negatif testleri silik çizgi olmuş benimde yarn değer kesin seninki gibi çıkacak yada sıfır çıkacak 😪çok üzüldüm şuan

X