-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.181
İlk ve son olur inşaAllah canım bu kanama Rabbim sana bağışlasın meleğiniÖyle yapicam ama henüz durmadı kanama
Canım görümcemin aynı böyle olmuştu hatta kanaması 6. Ayına kadar devam etti ama bebişi sağlıklı ve vaktinde doğdu çok şükürÖyle yapicam ama henüz durmadı kanama
Öncelikle geçmiş olsun.insallah hakkınızda hayırlı ve gönlünüze göre olur. 4 yıl önce tedavi sonucu gebeligimde kanama ile gittim doktora.yani hamile olup olmadığımı bilmiyordum.kanama olunca tutmadı diye ağlaya ağlaya gittim.test falan yaptılar pozitif çıkınca hemen bı iğne yaptılar ve progestan hap baslamislardi.bildigin adet gibiydi.onlari yapınca çok şükür durdu ve bir daha gelmemişti . Acaba öyle bıseyler mi yapılması gerekiyorKızlar sağlıklı gebelikte olabilir dedi şuan erken düşükte yapıyor olabilirsin kan testi pozitif cikti uyuşmazlığa bakılmış uyuşmazlık yok . 2 gün sonra sabah 9 da gel dedi, eğer adet gibi çok sancın ve kanaman yoğun olursa hemen gel dedi
Dualarim seninle canim benim atlatacaksin insallah bunlari bence tutunmaya calisiyor bebis inatci olacakKızlar sağlıklı gebelikte olabilir dedi şuan erken düşükte yapıyor olabilirsin kan testi pozitif cikti uyuşmazlığa bakılmış uyuşmazlık yok . 2 gün sonra sabah 9 da gel dedi, eğer adet gibi çok sancın ve kanaman yoğun olursa hemen gel dedi
Sen dinlenmeye bak benim kaynanam her ay adet gördugu icin bilmemis hamile oldugunu 6 ay olabiliyor yani boyle seylerÖyle yapicam ama henüz durmadı kanama
Bugün hastanede kime denk geldiysem yabancı tanımadığım herkes bana bunu söyledi inşallah sizin dediğiniz gibi olur kanama az az devam ediyorCanım görümcemin aynı böyle olmuştu hatta kanaması 6. Ayına kadar devam etti ama bebişi sağlıklı ve vaktinde doğdu çok şükür
diyeceğim o ki nasipse bu her türlü o bebişi kucağına alacaksın hiç korkma Allah’a sığın inşallah her şey gönlünce olsun
Kuzum yat dinlen progestan verdim doktorunBugün hastanede kime denk geldiysem yabancı tanımadığım herkes bana bunu söyledi inşallah sizin dediğiniz gibi olur kanama az az devam ediyor
Kuzum bana şuan yapilcak bişey yok dedi 2 gün sonra kana tekrar bakılacak eğer yükselme varsa sağlıklı gebelik yoksa düşük yapmış oluyormusum eğer yukselmisse ona göre önlem alicaklarmis değerim çok az ve yeni gebelik olduğu için bişey diyemediÖncelikle geçmiş olsun.insallah hakkınızda hayırlı ve gönlünüze göre olur. 4 yıl önce tedavi sonucu gebeligimde kanama ile gittim doktora.yani hamile olup olmadığımı bilmiyordum.kanama olunca tutmadı diye ağlaya ağlaya gittim.test falan yaptılar pozitif çıkınca hemen bı iğne yaptılar ve progestan hap baslamislardi.bildigin adet gibiydi.onlari yapınca çok şükür durdu ve bir daha gelmemişti . Acaba öyle bıseyler mi yapılması gerekiyor
Yok kuzum hiç bişey vermediKuzum yat dinlen progestan verdim doktorun
Amin canım inşallahİlk ve son olur inşaAllah canım bu kanama Rabbim sana bağışlasın meleğini
Sağlıklı gebelik olduğuna emin olmadan bişey yapmıyorlar malesefYok kuzum hiç bişey vermedi
Ediyorum kuzum şuan üşütme var oda büyük ihtimal kanamadan dolayı girdim yorganın altına ayaklarımada patikleri giydim isiniyorum simdi kanamam yoğun değil ama azar azar geliyorSağlıklı gebelik olduğuna emin olmadan bişey yapmıyorlar malesefbol bol dua et canımm
Ah. Bi dursa sende rahatlasanEdiyorum kuzum şuan üşütme var oda büyük ihtimal kanamadan dolayı girdim yorganın altına ayaklarımada patikleri giydim isiniyorum simdi kanamam yoğun değil ama azar azar geliyor
Icin rahat olsun kuzum meryem suresini oku bol bolEdiyorum kuzum şuan üşütme var oda büyük ihtimal kanamadan dolayı girdim yorganın altına ayaklarımada patikleri giydim isiniyorum simdi kanamam yoğun değil ama azar azar geliyor
Keşke kuzumAh. Bi dursa sende rahatlasan
Bebek tutunur mu ki kuzum okuyuncaIcin rahat olsun kuzum meryem suresini oku bol bol
Bence suan bebek tutunmaya calisiyor meryem suresi cocuk isteyen peygamberlerimizden meryem anamizin hamile kalisindan ve dogumundan bahseder canim kolay dogun yapmak ve icin cocuk isteyenler okur genelde ben bu ay cok okudum kalpten inanarak oku benimde dualarimdasin canimBebek tutunur mu ki kuzum okuyunca
Böyle bişey buldum kuzum Meryem süresinde okuycam ama kanamam var bişey olur mu günah mıdır yaniBence suan bebek tutunmaya calisiyor meryem suresi cocuk isteyen peygamberlerimizden meryem anamizin hamile kalisindan ve dogumundan bahseder canim kolay dogun yapmak ve icin cocuk isteyenler okur genelde ben bu ay cok okudum kalpten inanarak oku benimde dualarimdasin canim