-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.101
Yok kuzum 5 gün gecikmedeyim şuan 21.63 ciktiCanımm bugün adet gününmü lekelenme geldi?? Bende adetin 2nci günü kahve peçete sildiğimde akıntıyla karışık böyke gelmişti yerleşme kanamasıymış hatta bi wcde geldi bidaha akşam geldi ertesi gün geldi durdu doktoruma sordum yerleşme kanaması dedi kırmızı,sümükümsü ve damarlı olmadığı sürece yerleşme kanaması kahve leke olur demişti
Kızlar 21.63 çıktı sonuc ?
Ama 5 gün gecikmede değer çok düşük değil miGözün aydın canım var bebişin çok yeni daha yerleşme kanaman o gelende
Kuzum senin son ilişkin ne zaman oldu ayıptır sorması yani geç döllenme olma ihtimali var mıYok kuzum 5 gün gecikmedeyim şuan 21.63 cikti
Canimm bende geçen cumartesi batırdım 1 hafta gecikmişti 23.06 çıkmıştı geç döllenme olduğu içinmiş bizimki pazartesi keseyi gördük şükür önümüzdeki pzt de kalp atışı için gidicezzAma 5 gün gecikmede değer çok düşük değil mi
Bence hiç durma bi acile git canımm 5gün geçmiş adetin doktor illa bişey söyler inşallah yükselir değerin canımmYok kuzum 5 gün gecikmedeyim şuan 21.63 cikti
Geç döllenme olabilir canım iki gün sonra tekrar test yaptır değeri iki katına çıkmışsa korkmaAma 5 gün gecikmede değer çok düşük değil mi
Kuzum bişey sorucam bu geç döllenme geç yumurtlayınca mı oluyo. Benim son ilişkimin üstünden 15 gün geçti yani geç döllenme olma ihtimali var mıCanimm bende geçen cumartesi batırdım 1 hafta gecikmişti 23.06 çıkmıştı geç döllenme olduğu içinmiş bizimki pazartesi keseyi gördük şükür önümüzdeki pzt de kalp atışı için gidicezz
Bide şey sorucamm ilişki oldumu bu leke gelmeden önce ben doktoruma sordum ilişkiden sonra leke gelirse ilişki yasak 13ncü haftaya kadar dediAma 5 gün gecikmede değer çok düşük değil mi
Lekelenme izde varsa bence bir doktora gidinKızlar 21.63 çıktı sonuc ?
Eveett geç yumurtlayınca oluyormuş canısı bende bilmiyordum hiç ovulasyon testi de yapmadım bu zamana kadar şansa geç yumurtladigim günü değerlendirince tutmuş reglim gecikti miiiKuzum bişey sorucam bu geç döllenme geç yumurtlayınca mı oluyo. Benim son ilişkimin üstünden 15 gün geçti yani geç döllenme olma ihtimali var mı
1 gün gecikme ve canımEveett geç yumurtlayınca oluyormuş canısı bende bilmiyordum hiç ovulasyon testi de yapmadım bu zamana kadar şansa geç yumurtladigim günü değerlendirince tutmuş reglim gecikti miii
Kuzum Allah yardımcın olsunŞuan doktora gidiyorum kızlar renk pembeye döndü hafiften ama öyle büyük bi kanama değil sildikce geliyor dua edin lütfen
İnşallah normal yerleşme kanamasıdır canım benim kötü düşünmeeŞuan doktora gidiyorum kızlar renk pembeye döndü hafiften ama öyle büyük bi kanama değil sildikce geliyor dua edin lütfen
Benim ihtimal yok o zaman canm 5 güne testlerde çıkardı diye düşünüyorumEveett geç yumurtlayınca oluyormuş canısı bende bilmiyordum hiç ovulasyon testi de yapmadım bu zamana kadar şansa geç yumurtladigim günü değerlendirince tutmuş reglim gecikti miii
Korkmayın ilk zamanlar olur bazı insanlar da benim ikinci oğlumda 3 ay bildiğin kanamam olmuştu Allaha şükür sapa sağlam doğdu şu an 6 yaşında insallah sizde sağlıklılica alırsınız kucaginizaŞuan doktora gidiyorum kızlar renk pembeye döndü hafiften ama öyle büyük bi kanama değil sildikce geliyor dua edin lütfen