- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 38
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.161
Kuzum tekrar git acile ve kanaman olduğunu söyle en azından ya bi iğne yaparlar ya da ilaç verirler ama mümkünse özel hastane aciline. Aynısını yaşadım aynı böyle kanamam oldu ben devlet acile gittim sekreterlikte daha içeri girmeden dr altan muayene ediyor kabul etmezseniz imza atıyorsunuz dedi ben tabi o gün kü aklımla kabul etmedim özel acile de gitmedim değerim 216 dan 41 e düştü kanamam çoğaldı. Şimdi milyonlarca kez pişmanım özel acile gitmediğim için.Kızlar 21.63 çıktı sonuc ?
Cnm takvime gore 25 ekim ama baya hassasiyetler kasin agrisi arada sizi seklinde oluryor ins tutat bu ay aminnYumurtlama ne zamandı kuzu benım de kasıklarımda sancı var biraz
Canım inşallah kimyasal değildir benimde ilk yaptığım koyuydu sonra iyice silikleşti ve adet oldumBaksana dünkü tesst daha belirgin bunlar hafif
Buda dünkü testim Eki Görüntüle 2547651
Canım adetin pıhtılı mıydı ve ağrılı oldu mu ben bu sefer çok ağrı çektim ve baya yoğun kanamam olduewt canım ben gecırdım
Canım sende mi kan grubunu bilmiyodunKızlar masaya çıktım bildiğin adet kanamasi rengindeydi kese gözükmüyor dedi ki zaten çok normal değerine göre gozukmemesi, kimyasal olabilir dedi, kan grubum için kan aldılar onu bekliyorum
Yaa Allah ım bu ay hepimiz mi kimyasal geçiriyoruzbenimde negatif testleri silik çizgi olmuş benimde yarn değer kesin seninki gibi çıkacak yada sıfır çıkacak çok üzüldüm şuan
1 hafta oluyordur kuzum hatırlamıyorum bu sonucu bekliyorumEki Görüntüle 2547690
Kuzum ben kan grubunu biliyorum da onlar yinede aldılar kan hala sonuç bekliyorum hastanedeCanım inşallah kimyasal değildir benimde ilk yaptığım koyuydu sonra iyice silikleşti ve adet oldum
Seninki çok belirgin canım dua ediyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir ❤
Canım adetin pıhtılı mıydı ve ağrılı oldu mu ben bu sefer çok ağrı çektim ve baya yoğun kanamam oldu
Senin nasıldı
Canım sende mi kan grubunu bilmiyodunbende daha yeni öğrendim
Gerçekten bu ay sanki herkes kimyasal geçirdi inşallah çikilopumuz sağlıklı bir gebelik geçiriyordur
Canım kan grubun neymiş çıktı mı
Hayırlısı olsun canım kırmızıları görmeden umudunu kesmeBende bugün olmam gerekiyodu normalde akşam işten gelirken test aldım yaptım negatifçok hazırlamıştım Bebişe kendimi oysaki
Kuzum ben kan grubunu biliyorum da onlar yinede aldılar kan hala sonuç bekliyorum hastanede
Kanın rengini miktarını gözetle canım benim üzülme bekle bakalım kimyasalda olsa demekki hamile kalabileceksin bu anlama geliyor. Bende oda yokBilmiyorum canım kasıklarım hala agriyor
Var mı bi gelişme canımKuzum ben kan grubunu biliyorum da onlar yinede aldılar kan hala sonuç bekliyorum hastanede
Bende merak ettim ya inşaAllah kötü bir durum yokturVar mı bi gelişme canım
A+pozitif kuzumKan grubun ne tatlım
İnşallah bi sıkıntı olmadan sağlıkla ilerler canım
Yazdım kuzum sayfaya yenile görürsünVar mı bi gelişme canım
Hadi bakalım inşallah sağlıklı bi gebeliktir canım sen çok hareket etme yat dinlen ayaklarını yüksek biyere koyKızlar kanamam az ama hani adet olduğumuz da parça parça geliyor ya , o yok suanlik kırmızı ve pembe arasında gidip geliyor
Allahım sen koru bebişinKızlar kanamam az ama hani adet olduğumuz da parça parça geliyor ya , o yok suanlik kırmızı ve pembe arasında gidip geliyor
Aminn kuzumAllahım sen koru bebişin
Öyle yapicam ama henüz durmadı kanamaHadi bakalım inşallah sağlıklı bi gebeliktir canım sen çok hareket etme yat dinlen ayaklarını yüksek biyere koy