Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar 21.63 çıktı sonuc ?
Kuzum tekrar git acile ve kanaman olduğunu söyle en azından ya bi iğne yaparlar ya da ilaç verirler ama mümkünse özel hastane aciline. Aynısını yaşadım aynı böyle kanamam oldu ben devlet acile gittim sekreterlikte daha içeri girmeden dr altan muayene ediyor kabul etmezseniz imza atıyorsunuz dedi ben tabi o gün kü aklımla kabul etmedim özel acile de gitmedim değerim 216 dan 41 e düştü kanamam çoğaldı. Şimdi milyonlarca kez pişmanım özel acile gitmediğim için.

Baksana dünkü tesst daha belirgin bunlar hafif
Canım inşallah kimyasal değildir benimde ilk yaptığım koyuydu sonra iyice silikleşti ve adet oldum :KK43:

Seninki çok belirgin canım dua ediyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir ❤
ewt canım ben gecırdım
Canım adetin pıhtılı mıydı ve ağrılı oldu mu ben bu sefer çok ağrı çektim ve baya yoğun kanamam oldu
Senin nasıldı
Kızlar masaya çıktım bildiğin adet kanamasi rengindeydi kese gözükmüyor dedi ki zaten çok normal değerine göre gozukmemesi, kimyasal olabilir dedi, kan grubum için kan aldılar onu bekliyorum 😔
Canım sende mi kan grubunu bilmiyodun :KK43: bende daha yeni öğrendim
Yaa Allah ım bu ay hepimiz mi kimyasal geçiriyoruz 😣😣benimde negatif testleri silik çizgi olmuş benimde yarn değer kesin seninki gibi çıkacak yada sıfır çıkacak 😪çok üzüldüm şuan

Gerçekten bu ay sanki herkes kimyasal geçirdi inşallah çikilopumuz sağlıklı bir gebelik geçiriyordur 💞
1 hafta oluyordur kuzum hatırlamıyorum bu sonucu bekliyorumEki Görüntüle 2547690

Canım kan grubun neymiş çıktı mı

Canım inşallah kimyasal değildir benimde ilk yaptığım koyuydu sonra iyice silikleşti ve adet oldum :KK43:

Seninki çok belirgin canım dua ediyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir ❤

Canım adetin pıhtılı mıydı ve ağrılı oldu mu ben bu sefer çok ağrı çektim ve baya yoğun kanamam oldu
Senin nasıldı

Canım sende mi kan grubunu bilmiyodun :KK43: bende daha yeni öğrendim

Gerçekten bu ay sanki herkes kimyasal geçirdi inşallah çikilopumuz sağlıklı bir gebelik geçiriyordur 💞

Canım kan grubun neymiş çıktı mı
Kuzum ben kan grubunu biliyorum da onlar yinede aldılar kan hala sonuç bekliyorum hastanede

Kızlar sağlıklı gebelikte olabilir dedi şuan erken düşükte yapıyor olabilirsin kan testi pozitif cikti uyuşmazlığa bakılmış uyuşmazlık yok . 2 gün sonra sabah 9 da gel dedi, eğer adet gibi çok sancın ve kanaman yoğun olursa hemen gel dedi 😔

IMG_20191023_212947.jpg

X