- 4 Haziran 2013
- 12.236
- 8.504
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.101
inşallah güzel haber alırsın tez zamandaikinci denememiz bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel haber alırsın tez zamandaikinci denememiz bu ay
inşallah canım yaa hepimiz güzel haberler alalıminşallah güzel haber alırsın tez zamanda
Aminnnn , ama umudum yok yaaa bu ayinşallah canım yaa hepimiz güzel haberler alalım
hiç belli olmaz canımAminnnn , ama umudum yok yaaa bu ay
kızzz hoşgeldinnnn aha yeni gördümmm. Bizim buralarda in cin top oynuyoay bizim fıstık hatunlar buradaymış ben buralarda takılayım.. lütfen çoluk çocuk muhabbeti olmayan yere ihtiyacm vardı güzel güzel bilgiler paylaşalım
valla sen buraları nie böyle bırakmışsınkızzz hoşgeldinnnn aha yeni gördümmm. Bizim buralarda in cin top oynuyo
ay nerelerdesin zerdo kaç gündüüray bizim fıstık hatunlar buradaymış ben buralarda takılayım.. lütfen çoluk çocuk muhabbeti olmayan yere ihtiyacm vardı güzel güzel bilgiler paylaşalım
buralardayım peri nasılsın varmı gebelikay nerelerdesin zerdo kaç gündüür
kız özledik he gözler seni ve sopanı arıyoo bat a son 8 var mı yok mu allah biliyoda inşallah vardııırburalardayım peri nasılsın varmı gebelik
hadi bakalım inşallah vardır.. hayırlı haberlerlekız özledik he gözler seni ve sopanı arıyoo bat a son 8 var mı yok mu allah biliyoda inşallah vardııır
sende ne var ne yok regl oldun muhadi bakalım inşallah vardır.. hayırlı haberlerle
hayırrrrrrrrrrr 37. günüm 45 kdar yolu var.. olmazsa doktora gidecem.. ilaç alacam.. zaten herif yok artık kullanabilirimsende ne var ne yok regl oldun mu
37 gün mü adet belirtisi yok mu aksatma doktoru.. senin herif test verdi mihayırrrrrrrrrrr 37. günüm 45 kdar yolu var.. olmazsa doktora gidecem.. ilaç alacam.. zaten herif yok artık kullanabilirim
hayır regl belirtisi sadece sivilcelerim :) sivilcelerimle mutlu mesut yaşıyoruz37 gün mü adet belirtisi yok mu aksatma doktoru.. senin herif test verdi mi
kız daha dur 3 ayda ne oldunda benden bu kadar diyosun benim eşim garibim ne yapsın 4 kez test verdi daha yine verecek tedavisi 9. ayda daha bebek yokhayır regl belirtisi sadece sivilcelerim :) sivilcelerimle mutlu mesut yaşıyoruz
eşim yarın test verecek... aşırı heycanlı ve stesliyim.. yine gol değilse.. artık benden bu kadar
zaten uzakta ne yapıosa yapsın ister tedaviye devam etsin ister etmesin aman ya kafamı yoramam en kötü ihtimalle.. LPG taktırımkız daha dur 3 ayda ne oldunda benden bu kadar diyosun benim eşim garibim ne yapsın 4 kez test verdi daha yine verecek tedavisi 9. ayda daha bebek yok
ahahah aynen yapcak bişey yok her şey Allahtan sonucu söyle banadazaten uzakta ne yapıosa yapsın ister tedaviye devam etsin ister etmesin aman ya kafamı yoramam en kötü ihtimalle.. LPG taktırım
tamam tatlım yarın msj atarım sanaahahah aynen yapcak bişey yok her şey Allahtan sonucu söyle banada
dualarım sizinletamam tatlım yarın msj atarım sana