- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Rabbim kucağına aldığın günlerinde göstersin canm çok sevindim senin adınaBen gecen hafta ogrendim ama icimdeki endişeyi atamiyorum 21 ay sonra ilk defa hamileyim cunku. Persembe gunu keseyi gormeye gidicem. Ama ya goremezsem kalbi atmazsa 3 ay icinde duserse diye korkularim var
Aminn pozitif olumaya calisiyorum genelde ama ara ara da boyle endiselerim oluyo iste. Insallah saglıklıdır yavrucukRabbim kucağına aldığın günlerinde göstersin canm çok sevindim senin adınahiç korkma rabbim bunca zaman sonra nasip ettiyse bişey olmaz kuzucuğuna. Herşey yolunda gidecek buna inan korkarsan başına gelir pozitif ol yavrunu da üzme tadını çıkar bu günlerin
İnşallah kuzumKızlar hamileyim♥♥ Diye yazmayı rabbim nasıp etsın herkese bu ay ınsallahhh bende dahilllllllll♥♥
Cnm 16 haftalık oldum hala o korku var..sedyeye titreye titreye çıkıyorum..yani anlıycğn o korku hiç geçmiyo..ha kese görünckmi ha kalp atckmı ha üç ay bitcekmi ha ikili test temiz gelecekmi böyle böyle devam ediyor...bi garip yoruyor insanı..Ben gecen hafta ogrendim ama icimdeki endişeyi atamiyorum 21 ay sonra ilk defa hamileyim cunku. Persembe gunu keseyi gormeye gidicem. Ama ya goremezsem kalbi atmazsa 3 ay icinde duserse diye korkularim var
O olacak hele Bi doğsun o zaman endişeler dahada artacak,Aminn pozitif olumaya calisiyorum genelde ama ara ara da boyle endiselerim oluyo iste. Insallah saglıklıdır yavrucuk
Tatlım kesinlikle sıkıntı yapma kendine kötüyü çağırma herşey Rabbimizin elinde sen ona duanı eksik etme herşey çok güzel olacak InsaAllah bebişini de sıkıyorsun annesi bak bohle düşünerek aaaaCnm 16 haftalık oldum hala o korku var..sedyeye titreye titreye çıkıyorum..yani anlıycğn o korku hiç geçmiyo..ha kese görünckmi ha kalp atckmı ha üç ay bitcekmi ha ikili test temiz gelecekmi böyle böyle devam ediyor...bi garip yoruyor insanı..
Bundan önce bi düşüğüm var ondan bu kuruntu malesef ...Tatlım kesinlikle sıkıntı yapma kendine kötüyü çağırma herşey Rabbimizin elinde sen ona duanı eksik etme herşey çok güzel olacak InsaAllah bebişini de sıkıyorsun annesi bak bohle düşünerek aaaa
Normal yani endiselenmek dimi. Annelik boyle bisey demekki. Ömür boyu iyi olsun diye endiselenicezCnm 16 haftalık oldum hala o korku var..sedyeye titreye titreye çıkıyorum..yani anlıycğn o korku hiç geçmiyo..ha kese görünckmi ha kalp atckmı ha üç ay bitcekmi ha ikili test temiz gelecekmi böyle böyle devam ediyor...bi garip yoruyor insanı..
Haklısın endiseler bitmez :)O olacak hele Bi doğsun o zaman endişeler dahada artacak,
Canım her şeyin bir vakti vardır nasiplen öteye de gidemezsin biliyorsun olmuş ama Allahın bir sınavı gibi düşün her gebelik birbirinden cooook çok farklıdır dualarımız seninle endişe etmeyi bir kenara bırak ve bu günlerinin tadını çıkar lütfen ❤Bundan önce bi düşüğüm var ondan bu kuruntu malesef ...
İnşallahh bakalım..Canım her şeyin bir vakti vardır nasiplen öteye de gidemezsin biliyorsun olmuş ama Allahın bir sınavı gibi düşün her gebelik birbirinden cooook çok farklıdır dualarımız seninle endişe etmeyi bir kenara bırak ve bu günlerinin tadını çıkar lütfen ❤
Kuzum goremedimBacıkolar tablo oluşturdum gerekli bilgileri yazın
Amin canım. İnşallah yarın güzel haberlerle gelYarin doktora gidicem sabah 10:45 te randevum var kalp atisi icin gel demisti doktor insallah duyarim iki gundur kahverengi leke yuzunden burnumdan geldi yarin insallah guzel haber alirimAllahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin hamis arkadaslarimda sagsaglim kucagina alsin insallah