Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.850
9.085
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤

Topik kuralları
  • Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
  • Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
  • Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
  • Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
Hamiş olmayı bekleyenler
2020

[*] MoonfacedMom ❤. 18 Ağustos (doğum günüm )

oblomov21 ❤. 30 Ağustos

Gulcan2904

fk99 ❤10 haziran

Paresilaaa ❤ 3 ağustos

@rukiyets 24 mayıs ❤

SelanikMuhaciri ❤. 7 Mayıs

birsevgi ❤. 26 mayıs

Cansinsenn ❤. 17 temmuz

[*] Vizeci06 ❤. 23 haziran

[*] G Gamzeliyy ❤. 14 haziran

K Kubkubra 15 Nisan ❤

AyTerapisii ❤. 21 Aralık

Hamiş adaylarımız

C Canimm oglum
M meltem34
S Semosumm
Gonulmeyvesi
icecreamm
Papatia61
N Neredenbaksantutarsizlik
C Cikilop1
@Beyyaz31
@Sertap12
EsrDG
Nur_hayat2005
Grubumuzun tospikleri
S Seda2012Emre 2 Kasım 2019 cumartesi

Son düzenleme:
Ben gecen hafta ogrendim ama icimdeki endişeyi atamiyorum 21 ay sonra ilk defa hamileyim cunku. Persembe gunu keseyi gormeye gidicem. Ama ya goremezsem kalbi atmazsa 3 ay icinde duserse diye korkularim var
Rabbim kucağına aldığın günlerinde göstersin canm çok sevindim senin adına hiç korkma rabbim bunca zaman sonra nasip ettiyse bişey olmaz kuzucuğuna. Herşey yolunda gidecek buna inan korkarsan başına gelir pozitif ol yavrunu da üzme tadını çıkar bu günlerin

Aminn pozitif olumaya calisiyorum genelde ama ara ara da boyle endiselerim oluyo iste. Insallah saglıklıdır yavrucuk

Ben gecen hafta ogrendim ama icimdeki endişeyi atamiyorum 21 ay sonra ilk defa hamileyim cunku. Persembe gunu keseyi gormeye gidicem. Ama ya goremezsem kalbi atmazsa 3 ay icinde duserse diye korkularim var
Cnm 16 haftalık oldum hala o korku var..sedyeye titreye titreye çıkıyorum..yani anlıycğn o korku hiç geçmiyo..ha kese görünckmi ha kalp atckmı ha üç ay bitcekmi ha ikili test temiz gelecekmi böyle böyle devam ediyor...bi garip yoruyor insanı..

Tatlım kesinlikle sıkıntı yapma kendine kötüyü çağırma herşey Rabbimizin elinde sen ona duanı eksik etme herşey çok güzel olacak InsaAllah bebişini de sıkıyorsun annesi bak bohle düşünerek aaaa

Bundan önce bi düşüğüm var ondan bu kuruntu malesef ...

Normal yani endiselenmek dimi. Annelik boyle bisey demekki. Ömür boyu iyi olsun diye endiselenicez

Bundan önce bi düşüğüm var ondan bu kuruntu malesef ...
Canım her şeyin bir vakti vardır nasiplen öteye de gidemezsin biliyorsun olmuş ama Allahın bir sınavı gibi düşün her gebelik birbirinden cooook çok farklıdır dualarımız seninle endişe etmeyi bir kenara bırak ve bu günlerinin tadını çıkar lütfen ❤

İnşallahh bakalım..

Yarin doktora gidicem sabah 10:45 te randevum var kalp atisi icin gel demisti doktor insallah duyarim iki gundur kahverengi leke yuzunden burnumdan geldi yarin insallah guzel haber alirim Allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin hamis arkadaslarimda sagsaglim kucagina alsin insallah

Amin canım. İnşallah yarın güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…