- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.461
Maşallah kuzum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinEvet kuzum öbürü de yolda 5 haftalıkAma kafam çok karıştı uygulamaya göre 6+0 ama ultrasona göre 5+1 çıktı
Sağol kuzum amin ama, sadece kese gözüktü kızım da hiç böyle olmamıştıMaşallah kuzum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin5+1 olunca 6. Haftanın içinde oluyosn. 5 bitti 6 dan 1 gün almş oluyosn
Geç döllenmedir belki canm. İyi düşün iyi olsunSağol kuzum amin ama, sadece kese gözüktü kızım da hiç böyle olmamıştı
İnşallah canım sen ne yapıyorsunGeç döllenmedir belki canm. İyi düşün iyi olsun
Ben aynı kuzum. Kızımı büyütüyorum işteİnşallah canım sen ne yapıyorsun
Durumlar nasıl oldu kaynanaylaBen aynı kuzum. Kızımı büyütüyorum işte
Görüşmüyorum konuşmuyorm onlarla canm. Eşimle ayrılmak istedim onuda beceremedm. Kızıma sebep kaldm yineDurumlar nasıl oldu kaynanayla
Hadi ya çok üzüldüm kuzumGörüşmüyorum konuşmuyorm onlarla canm. Eşimle ayrılmak istedim onuda beceremedm. Kızıma sebep kaldm yine
Oldu kuzu baya zor bir süreçten geçtim halada devam ediyor. Rabbim sonumuzu hayır etsin. Senin bebiş ne durumda kalp atışı duydun muHadi ya çok üzüldüm kuzumbaya sıkıntılar olmuş desene
Amiin canım rabbim yardımcın olsun yok henüz gitmedim Çarşamba gidicem inşallahOldu kuzu baya zor bir süreçten geçtim halada devam ediyor. Rabbim sonumuzu hayır etsin. Senin bebiş ne durumda kalp atışı duydun mu
Hakkında hayırlısı kuzum. Banada haber verirsin yarınAmiin canım rabbim yardımcın olsun yok henüz gitmedim Çarşamba gidicem inşallah
Gitmedin mi canm hastaneyeAmiin canım rabbim yardımcın olsun yok henüz gitmedim Çarşamba gidicem inşallah
Gittim canım ama kafam çok karıştı sata göre 7+5 falan olması gerekirken şuan 6+5 gözüküyor ultrasona göre ama şöyle de birşey var bundan 15 gün önce doktorum keseye bakarak 5+1 demişti üzerinden 15 gün geçmesine rağmen 6+5 çıkması kafamı çok karıştırdı kalp atışlarını da ilk başta çok az duydum sonra doktor yerini falan ayarladı iyice anca öyle yüksek duydum yani düşün adam ultrasonun son sesine kadar açtı duyabilmek için ilk başta , sonrada öyle çok yüksek bir ses bekleme bu haftalarda yavaş yavaş yükselecek iyice duyulacak dediGitmedin mi canm hastaneye
Geç döllenme olmuş olabilir kalp atışı duyulduysa korkma canm. Sağlıklıysa haftasına yetişir merak etme.Gittim canım ama kafam çok karıştı sata göre 7+5 falan olması gerekirken şuan 6+5 gözüküyor ultrasona göre ama şöyle de birşey var bundan 15 gün önce doktorum keseye bakarak 5+1 demişti üzerinden 15 gün geçmesine rağmen 6+5 çıkması kafamı çok karıştırdı kalp atışlarını da ilk başta çok az duydum sonra doktor yerini falan ayarladı iyice anca öyle yüksek duydum yani düşün adam ultrasonun son sesine kadar açtı duyabilmek için ilk başta , sonrada öyle çok yüksek bir ses bekleme bu haftalarda yavaş yavaş yükselecek iyice duyulacak dedi
İnşallah kuzum benim, sen nasılsınGeç döllenme olmuş olabilir kalp atışı duyulduysa korkma canm. Sağlıklıysa haftasına yetişir merak etme.
İyiyim kuzum şükür halimizeİnşallah kuzum benim, sen nasılsın