Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Evet kuzum öbürü de yolda 5 haftalık ☺️ Ama kafam çok karıştı uygulamaya göre 6+0 ama ultrasona göre 5+1 çıktı 🤷‍♀️
Maşallah kuzum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ☺️5+1 olunca 6. Haftanın içinde oluyosn. 5 bitti 6 dan 1 gün almş oluyosn☺️

Gitmedin mi canm hastaneye
Gittim canım ama kafam çok karıştı sata göre 7+5 falan olması gerekirken şuan 6+5 gözüküyor ultrasona göre ama şöyle de birşey var bundan 15 gün önce doktorum keseye bakarak 5+1 demişti üzerinden 15 gün geçmesine rağmen 6+5 çıkması kafamı çok karıştırdı kalp atışlarını da ilk başta çok az duydum sonra doktor yerini falan ayarladı iyice anca öyle yüksek duydum yani düşün adam ultrasonun son sesine kadar açtı duyabilmek için ilk başta , sonrada öyle çok yüksek bir ses bekleme bu haftalarda yavaş yavaş yükselecek iyice duyulacak dedi

Gittim canım ama kafam çok karıştı sata göre 7+5 falan olması gerekirken şuan 6+5 gözüküyor ultrasona göre ama şöyle de birşey var bundan 15 gün önce doktorum keseye bakarak 5+1 demişti üzerinden 15 gün geçmesine rağmen 6+5 çıkması kafamı çok karıştırdı kalp atışlarını da ilk başta çok az duydum sonra doktor yerini falan ayarladı iyice anca öyle yüksek duydum yani düşün adam ultrasonun son sesine kadar açtı duyabilmek için ilk başta , sonrada öyle çok yüksek bir ses bekleme bu haftalarda yavaş yavaş yükselecek iyice duyulacak dedi
Geç döllenme olmuş olabilir kalp atışı duyulduysa korkma canm. Sağlıklıysa haftasına yetişir merak etme.

Size bişey sormak istiyorum kızlar. 2 3 gündür burnum tıkalı gibi darlanıyorm yoğurt yiyorm ağzım buruk oluyo acımsı gibi geliyo yemek yiyemiyorm düşüncesi bile kötü ediyo. Canm çok istediği yemeği yaptm kokusu beni benden aldı ve çiğnemeden yuttum öyle yedim biraz 😒 korona mı oldm nedir anlamadm

X