- 21 Ocak 2019
- 308
- 160
- 28
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Hastanemizde aynıymışB
Ben de lokman hekim Burcu ungan a gidiyorum
Adet ve gebelik ağrısı benzermiş ya canım inşallah bi umut diyelimAdet ağrılarım başladı kızlar ben umudu kestimbaya baya ağrım var şuan
Kuzu bende bu testten aldım senin nasıl çıkmıştı testin bunda. Kaç gün gecikme vardı doğru çıktımı
canm günün geçmiş..aynı bacak çeklmesini bende yaşadımmm ben tam bat günmde test yapmıştımMerhabalar 2 gün dür günüm geçiyor sol bacakta şidetti agrı çekiyorum göğüz damarlarımda hafiften belirginlik var sk sık idrar a çıkıyorum gaz sancılarım var günde bir kere şiddetli kısa süreli bir kaşık agrısı çekiyorum acaba hamile miyim ve ne zaman rast yapmalıyım sizce bana yardım edermisiniz ?
Canım yeni test yapym şimdi negatif çıktıAdet ve gebelik ağrısı benzermiş ya canım inşallah bi umut diyelim
haydaaaaaa..bak sen şu işe yaa ufffKızlar şimdi sağlık ocağından dönüyorm bugün aşı günüymüş kan alınmıyomşbu kadar bahtsız bedevilik olur mu test aldm oda bozuk çıkmazsa
kız sana nasl ddenk geliyo şu bozk testler internetten alsana..dün sipariş versen bugün gelirdi..eczanelerden daha bile uyguna var intrnetteBende şans ne arar yine bozuk
canm sen yolk kesesini gördnmü aklm şimdide ona takıldıGerçekten ne şana ya seninki de
He yaHastanemizde aynıymış
O ne ki canımcanm sen yolk kesesini gördnmü aklm şimdide ona takıldı
Yine bi albi felaketi miBende şans ne arar yine bozuk
Kuzum bu test işte 3 gün gecikmedeyken yaptığım böyle ciktiKuzu bende bu testten aldım senin nasıl çıkmıştı testin bunda. Kaç gün gecikme vardı doğru çıktımı
Yok bu sefer farklıydı markası ilk defa gördüm onuYine bi albi felaketi mi
Benimkini gördün mü canm ilk idrar değil çok zorlarsan silik gibi de değil gibide gözlerim kör olduKuzum bu test işte 3 gün gecikmedeyken yaptığım böyle cikti
test bu sefer bozuk değil gibi canım bir kaç gün daha bekle benceİşte testim
Kuzum bi yolunu bul da bi kan ver sen ya testle kendini oyalayip duruyorsun birak boşver eşinle gorus akşam azcık gec gidersen daha iyi hemen alirlarYok bu sefer farklıydı markası ilk defa gördüm onu
Bu farklı test canm 2 bozupun üstüne sağlam çıktı butest bu sefer bozuk değil gibi canım bir kaç gün daha bekle bence