- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
aynen canım ya bat a gün saymaktan yoruldumGunaydin hatunlar. Geceleri sabah olmuyor artık sanki geçmiyor günler
Ay cqnim inslalh bir gün hayırlıca yavrunuza kavuşmaya sayarsın bizim gıbu bende agirlssstim miniğim uyutmuyor beniaynen canım ya bat a gün saymaktan yoruldum
Geçmiş olsun canım geçen haftalarda bende yaşadım grip şimdide burnumdan nefes alamıyorum yatınca oda zor oluyor ama geçek ınslalah bebisler iyi olsun daGünaydın Aynn öyle ben bide dün grip oldum nasi uyudum nası uyandım bilmiyorum
Canım acil git orda yapıyorlar hem 1 saat çıkıyor test güvenmiyorum ben kanda görmedikçeKızlar şimdi sağlık ocağından dönüyorm bugün aşı günüymüş kan alınmıyomşbu kadar bahtsız bedevilik olur mu test aldm oda bozuk çıkmazsa
aminn inşallah canım dualarında bize de yer verAy cqnim inslalh bir gün hayırlıca yavrunuza kavuşmaya sayarsın bizim gıbu bende agirlssstim miniğim uyutmuyor beni ☹ama sukur halimize allahım hepinize nasıp etsin
Dualarımdasıniz hep canımaminn inşallah canım dualarında bize de yer verne kadar kaldı senin hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah
Sagol canim sanada geçmiş olsun resmen ağzım açık uyudum şuan bile ağzımdan nefes aliyomGeçmiş olsun canım geçen haftalarda bende yaşadım grip şimdide burnumdan nefes alamıyorum yatınca oda zor oluyor ama geçek ınslalah bebisler iyi olsun da
Heyecan yaptırıyo sanaKızlar şimdi sağlık ocağından dönüyorm bugün aşı günüymüş kan alınmıyomşbu kadar bahtsız bedevilik olur mu test aldm oda bozuk çıkmazsa
Bide öyle olunca bugaz kuruyor öksürük başlıyor. Ben hamileliği kolay birsey zannediyordum.Sagol canim sanada geçmiş olsun resmen ağzım açık uyudum şuan bile ağzımdan nefes aliyom
Şansa bak yaKızlar şimdi sağlık ocağından dönüyorm bugün aşı günüymüş kan alınmıyomşbu kadar bahtsız bedevilik olur mu test aldm oda bozuk çıkmazsa
Aynn valla oyle oluyo nerden kaptım sifayi anlamdım gündüz iyiydim akşam birden oldu erkenden atlatsam em sevmedigim grip olmakBide öyle olunca bugaz kuruyor öksürük başlıyor. Ben hamileliği kolay birsey zannediyordum.Millet nasıl doğuruyor diyordum
az kalmııış çok güzel ya hiç tanımasamda burda yüzümü bi gülümseme kapladıDualarımdasıniz hep canım27+3 olduk bu hafta inşallah sağ salim kavuşuruz 38+4 de falan dogu ak hayırlıca ınslalah
Test yaptm canm oda bozuk çıktı artk Bi şekilde acile gidicemCanım acil git orda yapıyorlar hem 1 saat çıkıyor test güvenmiyorum ben kanda görmedikçe
Bende şans ne arar yine bozukHeyecan yaptırıyo sana ☺
Allah razı olsun bana daha çok varmış gibi geliyor. Ama 4 sene sonunda kavuşacağımizi bilmek sukretturiyor. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sinamasinaz kalmııış çok güzel ya hiç tanımasamda burda yüzümü bi gülümseme kapladı
dünden beri okuyorum senin yazdıklarını canım yılan hikayesine döndü resmenBende şans ne arar yine bozuk
Ya inanmıyorum nasıl bozuklar denk geliyor.Bende şans ne arar yine bozuk
Ne kadarlık oldun canımAy cqnim inslalh bir gün hayırlıca yavrunuza kavuşmaya sayarsın bizim gıbu bende agirlssstim miniğim uyutmuyor beni ☹ama sukur halimize allahım hepinize nasıp etsin
Bencede acil en iyisi hem hemen çıkıyor sadglik oszgi ya ertesi güne kalıyor ya akşamaTest yaptm canm oda bozuk çıktı artk Bi şekilde acile gidicem