Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kan vermek istiyorum eşim izin vermiyor kendini kaptırdın yine sen böyle diretince hamile değilsin çıkıyo götürmüyor
Onun psikolojisi yetiyor zaten insanı mahfetmeye. Vallahi 5 aydır bekliyorum gecen ay dedim ya gebesin dediler herkesi ayaga kaldirdik kimyasal deyince özeline kadar gittim emin olmaya ama durum değişmiyor . Sen prensesine sarıl güzel düşün güzel olsun elbet yeniden olur❣

Eklentiler

• IMG_20191023_124124.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20191023_124103.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 35
1 gün gecikmeyle çıkması lazımdı dimi bende yok yaa emin oldm
1 gün gecikmeyle çıkmaz niye biliyormusun geçen gebeliğim de vücudum benimle resmen dalga geçmişti günüm geçince test yaptım bakanın kör olduğu bı cizgi gördüm yok gibi oda hemen çıkmadı 3 .gün yine test bu sefer hiç bı b.k çıkmadı nezaman çıktı o cizt çizgiler bana biliyormusun ? 7.gun 5.gun kan verdim geldim öğrendim hamile olduğumu inat ettim testte çıkmadı diye yine test yine bir b.k yook 2 gün sonra değerim yükselmiş mi diye dönerken aldım erken gebelik testinden ozaman çıktı işte. Hatta ben şuan çift çizgiyi görünce hadi be diyorum kendime

Emin olsam şu sıkıntıyı Bi atsam yetecek canm

Ayy allahım ne çektik bu testlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…