- 24 Haziran 2019
- 189
- 114
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
HaydaaaTest yaptm canm oda bozuk çıktı artk Bi şekilde acile gidicem
aminn inşallah canım güzel olcak herşey allahın izniyleAllah razı olsun bana daha çok varmış gibi geliyor. Ama 4 sene sonunda kavuşacağımizi bilmek sukretturiyor. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
27+3 canım çok şükürNe kadarlık oldun canım
Gerçekten ne şana ya seninki deBende şans ne arar yine bozuk
maşallah canım biz de görürüz o günleri inşallah cinsiyeti ne27+3 canım çok şükür
Off hiç sorma yapmıcam daha yaa moralim bozuldu iyicedünden beri okuyorum senin yazdıklarını canım yılan hikayesine döndü resmen
Yakiniz o zaman kaleye yakinim bendeBen de merkez iskele caddesi
Güzel dilekleriniz için çok saolun. İnanın burda bu haber bekleyenlerle beraber bekliyorum. Güzel haberler alınca esımı arıyorum oda cok seviyoraminn inşallah canım güzel olcak herşey allahın izniyle
Sınanıyorum benceYa inanmıyorum nasıl bozuklar denk geliyor.
Olabilir sabır o yüzden güzel günler görmek icinSınanıyorum bence
Inslalah sag salim Rabbım herkese nasip eder. Kızimiz oluyor teyzesı ınslalah Umay ReyyanimizM
maşallah canım biz de görürüz o günleri inşallah cinsiyeti ne
Evet yakınmışızYakiniz o zaman kaleye yakinim bende
demekki şuan öğrenmemen daha hayırlı canım vardır allahın bir bildiğiOff hiç sorma yapmıcam daha yaa moralim bozuldu iyice
Oyy yerim ben onu adıyla yaşasın inşallah canım sağlıkla kucağına al Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu gerçekten ilk mi olacak benim de bir kızım var bakalım Allah nasip ederse bu da kız mı olacakInslalah sag salim Rabbım herkese nasip eder. Kızimiz oluyor teyzesı ınslalah Umay Reyyanimiz
Maşallah kızına evet canım ilk olacak Allah izin verirse. Bize 6 aya kadar erkek dedilerOyy yerim ben onu adıyla yaşasın inşallah canım sağlıkla kucağına al Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu gerçekten ilk mi olacak benim de bir kızım var bakalım Allah nasip ederse bu da kız mı olacakgerçi erkek doğuyor içime ne hikmetse
Öyle canm daha bıraktım aman yoruldum yaaademekki şuan öğrenmemen daha hayırlı canım vardır allahın bir bildiği
Kesinlikle. Canım sağlıklı olsunlR da cinsiyet önemli değilMaşallah kızına evet canım ilk olacak Allah izin verirse. Bize 6 aya kadar erkek dedilersonra supriz kızınız oluyor dedi özel doktorum tabi benimde icime erkek doguyordu kız deyince yeni yeni alışmaya başladım. Allahım sağlıklı versin de kız erkek önemli değil ☺
Lokman hekimde ahmet beye gidiom sen hangisine gidiosun ?Evet yakınmışızdoktora hangisine gidiyorsun
Ben de lokman hekim Burcu ungan a gidiyorumLokman hekimde ahmet beye gidiom sen hangisine gidiosun ?