- Konu Sahibi MoonfacedMom
Kuzum benimkide ilk idrar değilki öğleden sonra 16:20 de yapmistimBenimkini gördün mü canm ilk idrar değil çok zorlarsan silik gibi de değil gibide gözlerim kör oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum benimkide ilk idrar değilki öğleden sonra 16:20 de yapmistimBenimkini gördün mü canm ilk idrar değil çok zorlarsan silik gibi de değil gibide gözlerim kör oldu
1 gün gecikmeyle çıkması lazımdı dimi bende yok yaa emin oldmKuzum benimkide ilk idrar değilki öğleden sonra 16:20 de yapmistim
Sağlam da çıksa senin iş sarpa sardı testlerle emin olmak adina diyorum kuzumBu farklı test canm 2 bozupun üstüne sağlam çıktı bu
Kuzum ışık olmadan çek çok parlamış böyleİşte testim
Kan vermek istiyorum eşim izin vermiyor kendini kaptırdın yine sen böyle diretince hamile değilsin çıkıyo götürmüyorSağlam da çıksa senin iş sarpa sardı testlerle emin olmak adina diyorum kuzum
Onun psikolojisi yetiyor zaten insanı mahfetmeye. Vallahi 5 aydır bekliyorum gecen ay dedim ya gebesin dediler herkesi ayaga kaldirdik kimyasal deyince özeline kadar gittim emin olmaya ama durum değişmiyor . Sen prensesine sarıl güzel düşün güzel olsun elbet yeniden olur❣Kan vermek istiyorum eşim izin vermiyor kendini kaptırdın yine sen böyle diretince hamile değilsin çıkıyo götürmüyor
1 gün gecikmeyle çıkmaz niye biliyormusun geçen gebeliğim de vücudum benimle resmen dalga geçmişti günüm geçince test yaptım bakanın kör olduğu bı cizgi gördüm yok gibi oda hemen çıkmadı 3 .gün yine test bu sefer hiç bı b.k çıkmadı nezaman çıktı o cizt çizgiler bana biliyormusun ? 7.gun 5.gun kan verdim geldim öğrendim hamile olduğumu inat ettim testte çıkmadı diye yine test yine bir b.k yook 2 gün sonra değerim yükselmiş mi diye dönerken aldım erken gebelik testinden ozaman çıktı işte. Hatta ben şuan çift çizgiyi görünce hadi be diyorum kendime1 gün gecikmeyle çıkması lazımdı dimi bende yok yaa emin oldm
yolk kesesi boş gebelik olup olmadıgının kanıtıymış... gebelik kesesi gözüktükten sonra yolk kesesi gözükürmüş ondan sonrada embriyo gözükürmüş...O ne ki canım
Emin olsam şu sıkıntıyı Bi atsam yetecek canmOnun psikolojisi yetiyor zaten insanı mahfetmeye. Vallahi 5 aydır bekliyorum gecen ay dedim ya gebesin dediler herkesi ayaga kaldirdik kimyasal deyince özeline kadar gittim emin olmaya ama durum değişmiyor . Sen prensesine sarıl güzel düşün güzel olsun elbet yeniden olur❣
bende doktra sordum cumartesi tam 6.haftam olcak yolk kesesini görürmüyüz dedim muhtemelen görücez dedi..yolk kesesi boş gebelik olup olmadıgının kanıtıymış... gebelik kesesi gözüktükten sonra yolk kesesi gözükürmüş ondan sonrada embriyo gözükürmüş...
Göremedim ben kuzum ama bekle salma hemen
Ayy allahım ne çektik bu testlerden1 gün gecikmeyle çıkmaz niye biliyormusun geçen gebeliğim de vücudum benimle resmen dalga geçmişti günüm geçince test yaptım bakanın kör olduğu bı cizgi gördüm yok gibi oda hemen çıkmadı 3 .gün yine test bu sefer hiç bı b.k çıkmadı nezaman çıktı o cizt çizgiler bana biliyormusun ? 7.gun 5.gun kan verdim geldim öğrendim hamile olduğumu inat ettim testte çıkmadı diye yine test yine bir b.k yook 2 gün sonra değerim yükselmiş mi diye dönerken aldım erken gebelik testinden ozaman çıktı işte. Hatta ben şuan çift çizgiyi görünce hadi be diyorum kendime
Bende göremedim zaten çok bakınca Bi çizgi beliriyor öyle deneGöremedim ben kuzum ama bekle salma hemen
Valla öyle bana burda dediler ya kana koş ne bekliyorsun diye diğer yaşadığım şeyi bildiğim için acabami dedimAyy allahım ne çektik bu testlerden
Ya sen kesin sin artk canm inşallah sağlıklı Bi gebelik geçirir sağlıklı sıhhatli bebişin olurValla öyle bana burda dediler ya kana koş ne bekliyorsun diye diğer yaşadığım şeyi bildiğim için acabami dedim
Hepimizin inşallah kuzum senin minnak prensese de kardeş gelir inşallah hamissindirYa sen kesin sin artk canm inşallah sağlıklı Bi gebelik geçirir sağlıklı sıhhatli bebişin olur ☺
Valla canm istemiyo dm korkuyordm ama evlat işte yine insan umutlanıyo hayal kuruyodm emindim Bi nevi kendimden ama hüsranHepimizin inşallah kuzum senin minnak prensese de kardeş gelir inşallah hamissindir
Yok canım ben az önce kalktım yataktan onuda banyoda aldım soluğu yine istifra ettimCikilop1 sen gitmedinmi kan testine daha :)