Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar bat a 10 gün kaldı hafiften akıntı sarımsı sağ bacağım kasıklarım ve belim fena. Psikolojik die düşünüyorum ziraa yanılmaktan korkuyorum. Bir de bişey sorcam size ya Bugün tomografi çekimi vardı hastamın onunla içeri girdim ama çekim anında çıktım yoktum. Yani gebelik varsa Bi zararı olmaz demi. Sonuçta 10 gün var daha bata

yolk kesesi boş gebelik olup olmadıgının kanıtıymış... gebelik kesesi gözüktükten sonra yolk kesesi gözükürmüş ondan sonrada embriyo gözükürmüş...
Hım onu bilmiyorum canım ama bebeyi gördük kalp atışını duyduk yolk kesesine gerek kalmadı sanırım

Benim hiç bi fikrim yok ama çekimde içerde değilsen bi sıkıntı olmaz belirtiye de bakma bence hiç belli olmuyor çünkü

tühh yaa..o kadar çok belirti yaşayıp kendimizi inandırıyoruz sonra böyle olması üzüyo dimi. evet bi çocuğumuz var ama annelik işte insan kaptırıyo kendini. seni çok iyi anlıyorum canım.
Aynen canm istemedim ama belirtiler yaşayınca kendimi kaptırdım ve hayal bile kurmaya başlamıştım kafamda

İdrarı tutuyorum kuzum acilde kan verdikten sonra test alicam bakicam koyulaşma varmı diye
ben az önce ovulasyon tetsi yaptım 3 aydır yapıyorum ilk defa T çizgisinin C den çok fazla kızardığını gördüm iki çeşit ovulasyon yaptım ikiside aynı oldu çok şaşırdım

tühh yaa..o kadar çok belirti yaşayıp kendimizi inandırıyoruz sonra böyle olması üzüyo dimi. evet bi çocuğumuz var ama annelik işte insan kaptırıyo kendini. seni çok iyi anlıyorum canım.
İlk denememde bende aynı @MoonfacedMom gibi olmuştum hep hamilelikte olan belirtiler yaşadım ama sonu hüsran oldu umudunu kırmamak içinde bişey demedim
bu ay 3.denemem olacak benim
kızım hemen tutmuştu ama nasip işte
bir bebek doğurduk emzirmeden çıktık kolay değil belki vücut yeni yeni kendine geliyor umutlarımızı yitirmeyelim bence aynen devam

ben az önce ovulasyon tetsi yaptım 3 aydır yapıyorum ilk defa T çizgisinin C den çok fazla kızardığını gördüm iki çeşit ovulasyon yaptım ikiside aynı oldu çok şaşırdım
harika canm değerlendir bugünü mutlaka..aynı saatte yarın teste devam çatladıgını görmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…