- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.001
Yok canım ben az önce kalktım yataktan onuda banyoda aldım soluğu yine istifra ettim
ayyy o zaman git hemen gecikme bence yada gebelik testin varsa bidaha yap bakalım koyulaşma olmuşmu bakalımYok canım ben az önce kalktım yataktan onuda banyoda aldım soluğu yine istifra ettim
tühh yaa..o kadar çok belirti yaşayıp kendimizi inandırıyoruz sonra böyle olması üzüyo dimi. evet bi çocuğumuz var ama annelik işte insan kaptırıyo kendini. seni çok iyi anlıyorum canım.Canım yeni test yapym şimdi negatif çıktı
İdrarı tutuyorum kuzum acilde kan verdikten sonra test alicam bakicam koyulaşma varmı diyeayyy o zaman git hemen gecikme bence yada gebelik testin varsa bidaha yap bakalım koyulaşma olmuşmu bakalım
Hım onu bilmiyorum canım ama bebeyi gördük kalp atışını duyduk yolk kesesine gerek kalmadı sanırımyolk kesesi boş gebelik olup olmadıgının kanıtıymış... gebelik kesesi gözüktükten sonra yolk kesesi gözükürmüş ondan sonrada embriyo gözükürmüş...
Benim hiç bi fikrim yok ama çekimde içerde değilsen bi sıkıntı olmazKızlar bat a 10 gün kaldı hafiften akıntı sarımsı sağ bacağım kasıklarım ve belim fena. Psikolojik die düşünüyorum ziraa yanılmaktan korkuyorum. Bir de bişey sorcam size ya Bugün tomografi çekimi vardı hastamın onunla içeri girdim ama çekim anında çıktım yoktum. Yani gebelik varsa Bi zararı olmaz demi. Sonuçta 10 gün var daha bata
aa evet doğru senin gerek kalmadıHım onu bilmiyorum canım ama bebeyi gördük kalp atışını duyduk yolk kesesine gerek kalmadı sanırım
Aynen canm istemedim ama belirtiler yaşayınca kendimi kaptırdım ve hayal bile kurmaya başlamıştım kafamdatühh yaa..o kadar çok belirti yaşayıp kendimizi inandırıyoruz sonra böyle olması üzüyo dimi. evet bi çocuğumuz var ama annelik işte insan kaptırıyo kendini. seni çok iyi anlıyorum canım.
ben az önce ovulasyon tetsi yaptım 3 aydır yapıyorum ilk defa T çizgisinin C den çok fazla kızardığını gördüm iki çeşit ovulasyon yaptım ikiside aynı oldu çok şaşırdımİdrarı tutuyorum kuzum acilde kan verdikten sonra test alicam bakicam koyulaşma varmı diye
Kuzum gebelik testi alben az önce ovulasyon tetsi yaptım 3 aydır yapıyorum ilk defa T çizgisinin C den çok fazla kızardığını gördüm iki çeşit ovulasyon yaptım ikiside aynı oldu çok şaşırdım
İlk denememde bende aynı @MoonfacedMom gibi olmuştum hep hamilelikte olan belirtiler yaşadım ama sonu hüsran oldu umudunu kırmamak içinde bişey demedimtühh yaa..o kadar çok belirti yaşayıp kendimizi inandırıyoruz sonra böyle olması üzüyo dimi. evet bi çocuğumuz var ama annelik işte insan kaptırıyo kendini. seni çok iyi anlıyorum canım.
Resim atsana Canımben az önce ovulasyon tetsi yaptım 3 aydır yapıyorum ilk defa T çizgisinin C den çok fazla kızardığını gördüm iki çeşit ovulasyon yaptım ikiside aynı oldu çok şaşırdım
güzel haberlerle gel inşallah beklemedeyimKızlar şimdi çıktım evden dua edin bana
Resim atsana Canım
Resim atsana Canım
birisi instigramdan aldım bir gebenin günlüğünden, ötekisi laboquick markasıMY MIRACLE Bide hangi markalar canım
harika canm değerlendir bugünü mutlaka..aynı saatte yarın teste devam çatladıgını görmeliyizben az önce ovulasyon tetsi yaptım 3 aydır yapıyorum ilk defa T çizgisinin C den çok fazla kızardığını gördüm iki çeşit ovulasyon yaptım ikiside aynı oldu çok şaşırdım
ama ben adet oldumki 11 ekimde gerçi oda çok saçma sapan bi adetti nedenseKuzum gebelik testi al