Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

aminn inşallah canım güzel olcak herşey allahın izniyleHoppa
Güzel dilekleriniz için çok saolun. İnanın burda bu haber bekleyenlerle beraber bekliyorum. Güzel haberler alınca esımı arıyorum oda cok seviyor😍💕

Bende transfer 4. Günü tahlil yapmıştım. Çıkmadı esime söylemedim. Sonra sabır dedim 10. Gun esımle yaptık ve kizcem karnımda elhamdülillah. Sizlerde öyle mucizelerle haberler alacaksınız bakın görün. Sabreden derviş muradına ermiş. Rabbim dert veriyorsa dermanida vardır. 🤲

Inslalah sag salim Rabbım herkese nasip eder. Kızimiz oluyor teyzesı ınslalah Umay Reyyanimiz :emir_bebek:
Oyy yerim ben onu adıyla yaşasın inşallah canım sağlıkla kucağına al Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu gerçekten ilk mi olacak benim de bir kızım var bakalım Allah nasip ederse bu da kız mı olacak 😂 gerçi erkek doğuyor içime ne hikmetse🙏

Oyy yerim ben onu adıyla yaşasın inşallah canım sağlıkla kucağına al Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu gerçekten ilk mi olacak benim de bir kızım var bakalım Allah nasip ederse bu da kız mı olacak 😂 gerçi erkek doğuyor içime ne hikmetse🙏
Maşallah kızına evet canım ilk olacak Allah izin verirse. Bize 6 aya kadar erkek dediler 😄sonra supriz kızınız oluyor dedi özel doktorum🤣tabi benimde icime erkek doguyordu kız deyince yeni yeni alışmaya başladım. Allahım sağlıklı versin de kız erkek önemli değil ☺️

Maşallah kızına evet canım ilk olacak Allah izin verirse. Bize 6 aya kadar erkek dediler 😄sonra supriz kızınız oluyor dedi özel doktorum🤣tabi benimde icime erkek doguyordu kız deyince yeni yeni alışmaya başladım. Allahım sağlıklı versin de kız erkek önemli değil ☺
Kesinlikle. Canım sağlıklı olsunlR da cinsiyet önemli değil🙏🙏🙏🤗🤗

X