- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Progestan verdi canim iki gundur aliyorum ayyy sagsaglim kucagina al insallahProgestan verdi mi canm yoksa gerek görmedi mi
Bebiş yer açıyo kendine kahverengi kanamalar önemsizdir eğer pembe ve sonra kırmızıya dönerse kötüye işaret canım şu an korkulacak bişey yok brn 9aylık hamileyim cinsellik konusunda çok nadir sıkıntı yasadık canm zaten doğuma tahminen 13"gün kaldı
İnşallah canm.. Hala lekelenmen varsa bekle biraz canm..Progestan verdi canim iki gundur aliyorum ayyy sagsaglim kucagina al insallahDuz duvara tirmaniyorum resmen
Amin canım benim Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin insaAllah❤İnşallah en kısa zamanda rabbim sana anneliği yaşatsın
Senide mi
Gonulmeyvesi canım sen adet oldun şüphe bitti rahatladın benimde hayırlısıyla ne olacığı belli olsaydı ne adet var ne gebelik
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
�
�
�
�
��
�
�
�
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom
@Amine23
@SekerPortakaliMMM26
23
32bursa 70
58
5222 eylül-20Eylül
11 EKİMikinci-
İlk
İlkHamiş adayı @Gonulmeyvesi
@meltembusra97
@Cikilop1
@happydays1000
@Seda2012Emre23
22
23
28
21İstanbul 69
63
60
56
72
89
Oğlan20 Ekim-19 Eylül-14eylül
28 ocakilk
İlkaday
Aday
Aday
Hamiş
Hamiş
20haziran
4 kasım@asli1993
@Tgcervanne013326
29manisa
Mersin102
75
85
Kız3 kasım
8 nisanilk
İkinciAday
Hamiş
6ocak@Cgdm2537 25 İzmir 58 Aday @Yarimm66
@nurguull26
27muş
Kütahya86
5493 kız
13eylülİlk Hamiş 5 ocak EsrDG
Vizeci06 31
62Ankara
-26 eylül
8 ekimikinci
İlk@ecrin2455
@Gamzeliyy33
34Samsun - 72
591 ekim
10eylülİkinci Aday @adel8893
@Fasulye annesi
@Goktemaviyuz126
26
27Erzurum
Antalya
Çanakkale62
100
547temmuz-
25eylülilk
İlk
İlkaday
Aday
Aday@Tubisakkay
@Darkgod
@Deryakadir34
23
32izmit
Yozgat
Van
64ilk
İkincihamiş
Hamiş18 Ağustos -4 eylül
Enee benimde esim bursali bursaya gelinim bendeEvet canim ☺☺
Dertlerimizi dinleyelim cozum bulalim diye burda degil miyiz biz anacimBakk hissediyorum hamile kalicaksinizz en kisa zamanda ama sorun su ki ona odakli yasadiginiz icin vucudunuz istemsiz olarak kasiyosunuz kendinizi bak rahat birak tadina var bigun gelicek kizlarr hamileyim diceksin inan bana hatta bendee burda olucam ölmez sag kalirsam
Aaa neresinde oturuyosnEnee benimde esim bursali bursaya gelinim bende
Canım sezeryandan sonra o dikiş acısı ağrısıyla korse giyemessin hemen dikişler iyileşince korse düşün benceGunaydın hatunlar size birsey sormak istiyorum ben sezeryan ile dogum yapcam nasıpse. Inslalah sonrasında korse falan kullaniyormuyuz. Valizim hazır eğer kullanılıyorsa onuda alcam ama nasıl yapsam bilemedim göbeğim kalsın istemiyorum dogum sonra bana akıl verin güzel hatunlar. Bu arada ınsllah burdaki herkes hayırlıca begbis sahibi olur ve böyle sorular sorarak birbirimize
Canım ben hastanede takmadım evde takmıştım bence kullanmalısın ama hemen takamazsnGunaydın hatunlar size birsey sormak istiyorum ben sezeryan ile dogum yapcam nasıpse. Inslalah sonrasında korse falan kullaniyormuyuz. Valizim hazır eğer kullanılıyorsa onuda alcam ama nasıl yapsam bilemedim göbeğim kalsın istemiyorum dogum sonra bana akıl verin güzel hatunlar. Bu arada ınsllah burdaki herkes hayırlıca begbis sahibi olur ve böyle sorular sorarak birbirimize
Bende onu bilmiyordum canım işte çok mu ağrı oluyor yoksa goyebirliyim diye merak etmiştim saolasın o zamafn sonra alabilirim çok teşekkürlerCanım sezeryandan sonra o dikiş acısı ağrısıyla korse giyemessin hemen dikişler iyileşince korse düşün bence
Yanı eve gelince kullafna bilirim. Birde yaluma korse diyorlar ondan mı alsam bilemedim sen hangisinden kullandın canım ya reklam ne olmasın banlanmayim daCanım ben hastanede takmadım evde takmıştım bence kullanmalısın
8nslalah güzel haberlerini alirizBugün kan vercek test yapcak arkadaşlar vardı noldu ☺ Ben heyecanlıyım
yap bakalm dene canmmm inşallah şifa olsnEvwt canım bende az önce baktım sonucum sıfır yani oluşmamış bile
Bi yandan sevindim ilk adet olunca üzüldüm baya ama şimdi çok daha iyiyim bu ay şu soğan kürünü düzenli yapmayı çok istiyorum bakalım hayırlısı