Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Progestan verdi canim iki gundur aliyorum ayyy sagsaglim kucagina al insallah Duz duvara tirmaniyorum resmen

Yaşım 62 degil cnm kilom 62 yas 23

İnşallah canımm bende inanıyorım Rabbim hayırlı sağlıklı avlatlar nasip etsinn inşallah hepimize

Gunaydın hatunlar size birsey sormak istiyorum ben sezeryan ile dogum yapcam nasıpse. Inslalah sonrasında korse falan kullaniyormuyuz. Valizim hazır eğer kullanılıyorsa onuda alcam ama nasıl yapsam bilemedim göbeğim kalsın istemiyorum dogum sonra bana akıl verin güzel hatunlar. Bu arada ınsllah burdaki herkes hayırlıca begbis sahibi olur ve böyle sorular sorarak birbirimize

Canım sezeryandan sonra o dikiş acısı ağrısıyla korse giyemessin hemen dikişler iyileşince korse düşün bence

Canım ben hastanede takmadım evde takmıştım bence kullanmalısın ama hemen takamazsn

Canım sezeryandan sonra o dikiş acısı ağrısıyla korse giyemessin hemen dikişler iyileşince korse düşün bence
Bende onu bilmiyordum canım işte çok mu ağrı oluyor yoksa goyebirliyim diye merak etmiştim saolasın o zamafn sonra alabilirim çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…