Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Yanı eve gelince kullafna bilirim. Birde yaluma korse diyorlar ondan mı alsam bilemedim sen hangisinden kullandın canım ya reklam ne olmasın banlanmayim da 🤣🤣
Yok kuzu onu kullanamazsın ki bence çok sıkar. Bantlı oluyo ya ben ondan aldm kademeli yavaş yavaş sıktm 🙂

İlan Edicem Bi sonucum çıksın varsada yoksada 🤓ama umudum kalmadı bugün vericem ya stres bitecek ya kesin negatif 😪
Umudum kalmadı deme inan öyle bir gelir minik ki ne olduğunu anlamazsın Allah kerim sen güzel düşün güzel olsun negatif olmak bence baştan kaybetmektir. Vücudun da onu algılıyor senden. Güzel düşün inan güzel oluyor

Umudum kalmadı deme inan öyle bir gelir minik ki ne olduğunu anlamazsın Allah kerim sen güzel düşün güzel olsun negatif olmak bence baştan kaybetmektir. Vücudun da onu algılıyor senden. Güzel düşün inan güzel oluyor
Kız heyecanlandm bak şimdi :halay: :halay:

Bizim 4 yıl bebıs olmadı esim hiç takmadı olur
Kız heyecanlandm bak şimdi :halay: :halay:
Bak gerçekten pozitif ol. Biz tedaviye başlamadan doktor ilk adet ol gel dedi. Bende ilaçla adet oluyorum hiç normal olmadım hayatımda. İlacı ıctım 1 hafta sonra bekliyorum hasta olmayı. 10 gun geçti yok 15 yok normalde ilac biter 3.gun olurum. Ben ve eşim olsada gitsek başlasak olmadı oldu olacak 18. Gun adet oldum. 🙄Yanı stres yapıp vücudunda olavak olan varsa bile olmamasına yol açıyorsun. Tecrübe ile sabit. Güzel düşün Allah bırak o zamanında veriyor. 😍

Bizim 4 yıl bebıs olmadı esim hiç takmadı olur

Bak gerçekten pozitif ol. Biz tedaviye başlamadan doktor ilk adet ol gel dedi. Bende ilaçla adet oluyorum hiç normal olmadım hayatımda. İlacı ıctım 1 hafta sonra bekliyorum hasta olmayı. 10 gun geçti yok 15 yok normalde ilac biter 3.gun olurum. Ben ve eşim olsada gitsek başlasak olmadı oldu olacak 18. Gun adet oldum. 🙄Yanı stres yapıp vücudunda olavak olan varsa bile olmamasına yol açıyorsun. Tecrübe ile sabit. Güzel düşün Allah bırak o zamanında veriyor. 😍
Ayy inşallah kuzummm bakalım pozitif im bakalım ne olacak 🤓☺️☺️

Gunaydinnn hatun kisileriiiii 😍 dun kadin dogumcumun verdigi tek icimlik antibiyotigi uyumadan once ictim oyle dediler diye enfeksiyon varmis ama simdi tuvaletten cikamiyorum ki ise gidiyim napicamm yaaa 😩

Ayy inşallah kuzummm bakalım pozitif im bakalım ne olacak 🤓☺☺
İnsallah guzel seyler olacak 😍bu ay herkesten güzel haberler bekliyorum. 2 arkadaşım. Vardı burda tanıştığım şuan ıkısıde hamile onlarda tup bebek. Bence normal yolla da çok duyum alcam özelliklerde bu topikte. Bu arada ben hamileyim diye mi yoksa kismetmi🤣🤣😄😄herkes hamile etrafımda sitede ınslalah burayada bulaşır hamilelik👶

Gunaydinnn hatun kisileriiiii 😍 dun kadin dogumcumun verdigi tek icimlik antibiyotigi uyumadan once ictim oyle dediler diye enfeksiyon varmis ama simdi tuvaletten cikamiyorum ki ise gidiyim napicamm yaaa 😩
Geçmiş olsun canım şase mi içtin. O bazılarında çok farklı etkiler ediyor. Inslalah gecer ya 😖

İnşallah kasım ayı hepimize uğurlu gelir kızlar yumurtama belirtilerinizi var mı yada bedeninizdeki degisiklerden vs anlıyirmusunuz

İnşallah kasım ayı hepimize uğurlu gelir kızlar yumurtama belirtilerinizi var mı yada bedeninizdeki degisiklerden vs anlıyirmusunuz
Amin canim benim ben yumurtlamami akinti seklinin degismesinden anliyordu taki bu aya kadar bu ay cok karisti birde yumurtlama donemlerimdede sancilarim oluyor ordan anliyorun

X