- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bende varımmBacıkolar tablo oluşturdum gerekli bilgileri yazın
yap bakalm dene canmmm inşallah şifa olsn
BennnnBugün kan vercek test yapcak arkadaşlar vardı noldu ☺ Ben heyecanlıyım
Çokca amın kızımla dua ediyoruz. Yeni arkadaşlar gelir ınslalah kızıma hayırlıca güzel haberlerinizi alirizBu TOPİK BİZE NASİPLİ GELSİNN
BEBEKLERİMİZ KASIM AYINDA GELSİN İNŞAALLAH
Herkese hayırlı sabahlarrr
İnşallah canımm
Çokca amın kızımla dua ediyoruz. Yeni arkadaşlar gelir ınslalah kızıma hayırlıca güzel haberlerinizi aliriz❤
Yok kuzu onu kullanamazsın ki bence çok sıkar. Bantlı oluyo ya ben ondan aldm kademeli yavaş yavaş sıktmYanı eve gelince kullafna bilirim. Birde yaluma korse diyorlar ondan mı alsam bilemedim sen hangisinden kullandın canım ya reklam ne olmasın banlanmayim da
İlan Edicem Bi sonucum çıksın varsada yoksada8nslalah güzel haberlerini aliriz
İnşallahhhhhhBu TOPİK BİZE NASİPLİ GELSİNN
BEBEKLERİMİZ KASIM AYINDA GELSİN İNŞAALLAH
Herkese hayırlı sabahlarrr
İnşallah canımm
Umudum kalmadı deme inan öyle bir gelir minik ki ne olduğunu anlamazsın Allah kerim sen güzel düşün güzel olsun negatif olmak bence baştan kaybetmektir. Vücudun da onu algılıyor senden. Güzel düşün inan güzel oluyorİlan Edicem Bi sonucum çıksın varsada yoksadaama umudum kalmadı bugün vericem ya stres bitecek ya kesin negatif
Kız heyecanlandm bak şimdiUmudum kalmadı deme inan öyle bir gelir minik ki ne olduğunu anlamazsın Allah kerim sen güzel düşün güzel olsun negatif olmak bence baştan kaybetmektir. Vücudun da onu algılıyor senden. Güzel düşün inan güzel oluyor
Bak gerçekten pozitif ol. Biz tedaviye başlamadan doktor ilk adet ol gel dedi. Bende ilaçla adet oluyorum hiç normal olmadım hayatımda. İlacı ıctım 1 hafta sonra bekliyorum hasta olmayı. 10 gun geçti yok 15 yok normalde ilac biter 3.gun olurum. Ben ve eşim olsada gitsek başlasak olmadı oldu olacak 18. Gun adet oldum.Kız heyecanlandm bak şimdi
Ayy inşallah kuzummm bakalım pozitif im bakalım ne olacakBizim 4 yıl bebıs olmadı esim hiç takmadı olur
Bak gerçekten pozitif ol. Biz tedaviye başlamadan doktor ilk adet ol gel dedi. Bende ilaçla adet oluyorum hiç normal olmadım hayatımda. İlacı ıctım 1 hafta sonra bekliyorum hasta olmayı. 10 gun geçti yok 15 yok normalde ilac biter 3.gun olurum. Ben ve eşim olsada gitsek başlasak olmadı oldu olacak 18. Gun adet oldum.Yanı stres yapıp vücudunda olavak olan varsa bile olmamasına yol açıyorsun. Tecrübe ile sabit. Güzel düşün Allah bırak o zamanında veriyor.
İnsallah guzel seyler olacakAyy inşallah kuzummm bakalım pozitif im bakalım ne olacak☺☺
Geçmiş olsun canım şase mi içtin. O bazılarında çok farklı etkiler ediyor. Inslalah gecer yaGunaydinnn hatun kisileriiiiidun kadin dogumcumun verdigi tek icimlik antibiyotigi uyumadan once ictim oyle dediler diye enfeksiyon varmis ama simdi tuvaletten cikamiyorum ki ise gidiyim napicamm yaaa
Canakkalede oturuyorum canim kayinvalidemler osmangazideAaa neresinde oturuyosn ☺
Evet canım hamdolsun rahatladım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin canim benim ben yumurtlamami akinti seklinin degismesinden anliyordu taki bu aya kadar bu ay cok karisti birde yumurtlama donemlerimdede sancilarim oluyor ordan anliyorunİnşallah kasım ayı hepimize uğurlu gelir kızlar yumurtama belirtilerinizi var mı yada bedeninizdeki degisiklerden vs anlıyirmusunuz