Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Aynen öyle canımm

Ben sana bisey diyim mi ben ayni hissiyattayim ama bir sebebim yok sen pkossan ilacla uyarilir ve hamile kalirsin forum tonla pkos hamile dolu ki daha bile kolay kaliyorlar ilac basladiginda. Ovulasyonla pkos zor zaten. Ama hissiyat acisindan sorarsan tamamen ayni olumsuz dusuncedeyimZ

Çok fena ittirdi beni kalcasiyla birde iri bisi kilolu işte bende çok sert vurdum yanımı sonra saçma sapan bağırdı çağırdı aptal gibi küfürler etti
Tamam da kuzum kanaman oldu bebeğini kaybettin eşine söylemedin mi onlara söylemesini sizin yüzünüzden oldu diye

Ya okudum içim tuaf oldu nasıl kalbi kötü insanlar var rabbim korusun yaaa nasıl verecek hesabını vicdanı rahatmı acabaaa off eşin falan bişey demedimi canım benim yaaa rabbim bidaha yaşatmasın inşallah sen rabbine sığın herkes hakettiği cezayı alır merak etme

Öyle yapıyorum elden bisi gelmez ama rüyalarımda görüyorum beniçok etkiliyor o yüzden çok istiyorum bi yavrumun olmasını

2 gundur kahverengi lekem vardi ondan once hic olmadi doktor kalp atisina bakalim sonra dedi cok sukur bugun kalp atisini duydum ama 2 gundur kahverengi lekelenmem var doktor vajinal bakti bebege ama alette de kan yoktu cok sukur Keske sorsaydim
Progestan verdi mi canm yoksa gerek görmedi mi
Bebiş yer açıyo kendine kahverengi kanamalar önemsizdir eğer pembe ve sonra kırmızıya dönerse kötüye işaret canım şu an korkulacak bişey yok brn 9aylık hamileyim cinsellik konusunda çok nadir sıkıntı yasadık canm zaten doğuma tahminen 13"gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…