- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Allah bilir onun sonunu sen dusunme onu uzak durmaya calis mumkun mertebe sen bebise odaklan bize guzel haberler ver insallahhhhÇok istediğimi biliyordu biliyo musun kendinin 5 yıldır çocuğu olmuyor ne yaşadı kafasında Allah bilir ama Rabbim yaksın onu da
Şimdi gün sayıyordum doğum için ama Allahtan hayırlısı ben konuşmam görüşmem öyle köpekle isim olmuyor artık merak etmeyinAllah bilir onun sonunu sen dusunme onu uzak durmaya calis mumkun mertebe sen bebise odaklan bize guzel haberler ver insallahhhh
Aynen öyle canımmHiç bir şekilde görüşmüyordum konuşmuyordum ama bi gün bi yerde toplanmak gerekiyordu orada yaptı yapacağını Allahım iki cihanda da hesabını sorsun bir helallik dahi almadı almadılar ben Rabbime havale ettim o herşeyin en güzelini bilir
Erkekler bu kadar çekmiyor bee bu sıkıntıyıPsikolojim bozuldu kızkano vereyim de rahatlayaym aman ne çektik beeee haberlerini bekliyorum kuzum
Noldu kız kim napti sanaŞimdi gün sayıyordum doğum için ama Allahtan hayırlısı ben konuşmam görüşmem öyle köpekle isim olmuyor artık merak etmeyin
Yazdım uzun uzun canım oku istersenNoldu kız kim napti sana
Yok kız onların ne sıkıntısı varErkekler bu kadar çekmiyor bee bu sıkıntıyı
Okudum kuzum çok sinirlendim Allah belasını ya pislik Allah'a havale et kuzum napti peki o gün ?Yazdım uzun uzun canım oku istersen
Hamile mi değil mi hamileyse yükselecek mi ay kese göründü mu ay kalp atışı olcak mı biz düşünüyoruz kuzu bunları hep onlar değilki ,Yok kız onların ne sıkıntısı var
Hoşbuldumm canımm teşekkür ederimmHoşgeldin canm aramızaekledim canm
Çok fena ittirdi beni kalcasiyla birde iri bisi kilolu işte bende çok sert vurdum yanımı sonra saçma sapan bağırdı çağırdı aptal gibi küfürler ettiOkudum kuzum çok sinirlendim Allah belasını ya pislik Allah'a havale et kuzum napti peki o gün ?
Kızlar bazen hiç hamile kalamayacakmışım gbi geliyor sizede öyle geliyor mu bazenileri derecede pkoslumusum doktorum dedi bunu öğrendıgımden beri artk aman zaten olmuyor dıyorum yumurtlama zamanında bile zaten olmayacak dıye girdim ılıskıye ne olacak benım halimmmm ovulasyon denemsıyle 8.denemem bu ay yaaaaaa
Tamam da kuzum kanaman oldu bebeğini kaybettin eşine söylemedin mi onlara söylemesini sizin yüzünüzden oldu diyeÇok fena ittirdi beni kalcasiyla birde iri bisi kilolu işte bende çok sert vurdum yanımı sonra saçma sapan bağırdı çağırdı aptal gibi küfürler etti
Ya okudum içim tuaf oldu nasıl kalbi kötü insanlar var rabbim korusun yaaa nasıl verecek hesabını vicdanı rahatmı acabaaaCanım ben mart ayında hamileydim bu sene 3 ay artışı vardı temmuza kadar iyidi kızdı hatta çok istemiştim Rabbim nasip etti ama benim ailevi çok sorunlarım oldu bi tane şirret bi görümce var bende onunla bi tartışmamız olmuş tu benden çokça büyük ama akli kuş kadar yok hiç beklemediğim bi anda beni itti bende hiç beklemediğim için tamamen bisluguma geldi ve yanımı çok sert vurdum işte o gün kanama başladı bende doktora gittim sonra bana bikac bisi yazdı kullanmaya başladım ama kanamam bir türlü durmadı hafifledi arttı ama hiç durmadı sonra bir gün kalbi durdu dayanamadı daha fazla ben hakkımı helal etmiyorum ama bu duyguyla yaşamak çok zor oyüzden şimdi bir bebeğim olsun çok istiyorum canıma can olsun bi ses bi can olsun istiyorum yanımda
Benim koca zaten çok rahat boşuna stres yaptığımı düşünür relax derHamile mi değil mi hamileyse yükselecek mi ay kese göründü mu ay kalp atışı olcak mı biz düşünüyoruz kuzu bunları hep onlar değilki ,
Canım eşim o gün onu mahfetti zaten sonrada hiç bir şekilde görüşmedik o günden sonra haberleri oldu tabi ama insan evladı değillerTamam da kuzum kanaman oldu bebeğini kaybettin eşine söylemedin mi onlara söylemesini sizin yüzünüzden oldu diye
AminnnnHoşbuldumm canımm teşekkür ederimminşallah burdaki herkes hamilelik bekleyenlerin hepsi hamile kalırrrrrrrrrrrr göbişliii olurlarrr taşıyamayalım o göbişlrri AMİN
Öyle yapıyorum elden bisi gelmez ama rüyalarımda görüyorum beniçok etkiliyor o yüzden çok istiyorum bi yavrumun olmasınıYa okudum içim tuaf oldu nasıl kalbi kötü insanlar var rabbim korusun yaaa nasıl verecek hesabını vicdanı rahatmı acabaaaoff eşin falan bişey demedimi canım benim yaaa rabbim bidaha yaşatmasın inşallah sen rabbine sığın herkes hakettiği cezayı alır merak etme❤
İnşallah en kısa zamanda rabbim sana anneliği yaşatsınÖyle yapıyorum elden bisi gelmez ama rüyalarımda görüyorum beniçok etkiliyor o yüzden çok istiyorum bi yavrumun olmasını
Progestan verdi mi canm yoksa gerek görmedi mi2 gundur kahverengi lekem vardi ondan once hic olmadi doktor kalp atisina bakalim sonra dedi cok sukur bugun kalp atisini duydum ama 2 gundur kahverengi lekelenmem var doktor vajinal bakti bebege ama alette de kan yoktu cok sukurKeske sorsaydim