- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Aynen canim cok sagolGeçmiş olsun canım şase mi içtin. O bazılarında çok farklı etkiler ediyor. Inslalah gecer ya
Anladım cnm tsk ederim ilgin icin bende bu ay int ovulasyon takvim yukledim ona uyuyorum bakalim.Amin canim benim ben yumurtlamami akinti seklinin degismesinden anliyordu taki bu aya kadar bu ay cok karisti birde yumurtlama donemlerimdede sancilarim oluyor ordan anliyorun
Benimde 1.30 taBennnn☝☝☺1 de gidicem canm
Takvimler yaniltici olabiliyor takvime gore benim ayin 9u yumurtlamam ama akintima gore bu ay iki kez yumurtlama yasadim biri adetten hemen sonra digeri 11 12 si de ovulasyon testi almani tavsiye ederim ben bu ay arkadasimdan denemek icin bir kac tane aldim birini adetten hemen sonra yaptim pozitifti digerini 1 hafta sonra yaptim silik cizgiydi bugun bat gunum hala tik yok dun yaptigim ovulasyon testinde birinde silik digerinde biraz daha belirgin cizgi vardi birazdan test almaya gidicem ordanda kursa gecicem aksama ancak yaparim sonucu atacagimAnladım cnm tsk ederim ilgin icin bende bu ay int ovulasyon takvim yukledim ona uyuyorum bakalim.
Guzel haberlerinizi bekliyorum bende test yapacagim aksama kan vermeye hala hazir degilim bugu bat gunu hala tik yokBenimde 1.30 ta
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
�
�
�
�
��
�
�
�
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom
@Amine23
@SekerPortakaliMMM26
23
32bursa 70
58
5222 eylül-20Eylül
11 EKİMikinci-
İlk
İlkHamiş adayı @Gonulmeyvesi
@meltembusra97
@Cikilop1
@happydays1000
@Seda2012Emre23
22
23
28
21İstanbul 69
63
60
56
72
89
Oğlan20 Ekim-19 Eylül-14eylül
28 ocakilk
İlkaday
Aday
Aday
Hamiş
Hamiş
20haziran
4 kasım@asli1993
@Tgcervanne013326
29manisa
Mersin102
75
85
Kız3 kasım
8 nisanilk
İkinciAday
Hamiş
6ocak@Cgdm2537 25 İzmir 58 Aday @Yarimm66
@nurguull26
27muş
Kütahya86
5493 kız
13eylülİlk Hamiş 5 ocak @Peripellas
EsrDG
Vizeci06 26
31
23Ankara
Ankara
-
62
26 eylül
8 ekimilk
ikinci
İlk@ecrin2455
@Gamzeliyy33
34Samsun - 72
591 ekim
10eylülİkinci Aday -Adel-
@Fasulye annesi
@Goktemaviyuz126
26
27Erzurum
Antalya
Çanakkale62
100
547temmuz-
25eylülilk
İlk
İlkaday
Aday
Aday@Tubisakkay
@Darkgod
@Deryakadir34
23
32izmit
Yozgat
Van
64ilk
İkincihamiş
Hamiş18 Ağustos -4 eylül
Insallahh canm hepimiz güzel haberler alalimGuzel haberlerinizi bekliyorum bende test yapacagim aksama kan vermeye hala hazir degilim bugu bat gunu hala tik yok
Insallah canimm benimm insallahhhhInsallahh canm hepimiz güzel haberler alalim
Testin sonucunu mutlaka at cnm bu ay benim bu sekilde gecsin olmadı önümüzdeku ay alirim o testlerden :)Takvimler yaniltici olabiliyor takvime gore benim ayin 9u yumurtlamam ama akintima gore bu ay iki kez yumurtlama yasadim biri adetten hemen sonra digeri 11 12 si de ovulasyon testi almani tavsiye ederim ben bu ay arkadasimdan denemek icin bir kac tane aldim birini adetten hemen sonra yaptim pozitifti digerini 1 hafta sonra yaptim silik cizgiydi bugun bat gunum hala tik yok dun yaptigim ovulasyon testinde birinde silik digerinde biraz daha belirgin cizgi vardi birazdan test almaya gidicem ordanda kursa gecicem aksama ancak yaparim sonucu atacagim
Atacagim canim benim bu ay olmassa bende alacagin denedim gordum ki gayet guzel insallah olurda ihtiyacimiz kalmazTestin sonucunu mutlaka at cnm bu ay benim bu sekilde gecsin olmadı önümüzdeku ay alirim o testlerden :)
Çok aminnnnİnsallah guzel seyler olacakbu ay herkesten güzel haberler bekliyorum. 2 arkadaşım. Vardı burda tanıştığım şuan ıkısıde hamile onlarda tup bebek. Bence normal yolla da çok duyum alcam özelliklerde bu topikte. Bu arada ben hamileyim diye mi yoksa kismetmi herkes hamile etrafımda sitede ınslalah burayada bulaşır hamilelik
Hmm anladım canmCanakkalede oturuyorum canim kayinvalidemler osmangazide
Gel kız gel yaş şehir kilo vs yaz ekleyeyimbende gelebiliymiyimmm?
Gel kız gel yaş şehir kilo vs yaz ekleyeyim
Hoşgeldinhobbidininak girdim o zaman içeri.
İzmir - 27 yaşındayım- 60 kiloyum
Hemşerimhobbidininak girdim o zaman içeri.
İzmir - 27 yaşındayım- 60 kiloyum
bendeee bilgilerimi yazdım ama yanlış kişiye yazmışım sanırımbende gelebiliymiyimmm?