Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Amin canim benim ben yumurtlamami akinti seklinin degismesinden anliyordu taki bu aya kadar bu ay cok karisti birde yumurtlama donemlerimdede sancilarim oluyor ordan anliyorun
Anladım cnm tsk ederim ilgin icin bende bu ay int ovulasyon takvim yukledim ona uyuyorum bakalim.

Anladım cnm tsk ederim ilgin icin bende bu ay int ovulasyon takvim yukledim ona uyuyorum bakalim.
Takvimler yaniltici olabiliyor takvime gore benim ayin 9u yumurtlamam ama akintima gore bu ay iki kez yumurtlama yasadim biri adetten hemen sonra digeri 11 12 si de ovulasyon testi almani tavsiye ederim ben bu ay arkadasimdan denemek icin bir kac tane aldim birini adetten hemen sonra yaptim pozitifti digerini 1 hafta sonra yaptim silik cizgiydi bugun bat gunum hala tik yok dun yaptigim ovulasyon testinde birinde silik digerinde biraz daha belirgin cizgi vardi birazdan test almaya gidicem ordanda kursa gecicem aksama ancak yaparim sonucu atacagim

bende gelebiliymiyimmm?

Testin sonucunu mutlaka at cnm bu ay benim bu sekilde gecsin olmadı önümüzdeku ay alirim o testlerden :)

Çok aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…