Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Hiç bir şekilde görüşmüyordum konuşmuyordum ama bi gün bi yerde toplanmak gerekiyordu orada yaptı yapacağını Allahım iki cihanda da hesabını sorsun bir helallik dahi almadı almadılar ben Rabbime havale ettim o herşeyin en güzelini bilir
Aynen öyle canımm

Kızlar bazen hiç hamile kalamayacakmışım gbi geliyor sizede öyle geliyor mu bazen 😔🥺 ileri derecede pkoslumusum doktorum dedi bunu öğrendıgımden beri artk aman zaten olmuyor dıyorum yumurtlama zamanında bile zaten olmayacak dıye girdim ılıskıye😣😫 ne olacak benım halimmmm ovulasyon denemsıyle 8.denemem bu ay yaaaaaa

Ben sana bisey diyim mi ben ayni hissiyattayim ama bir sebebim yok sen pkossan ilacla uyarilir ve hamile kalirsin forum tonla pkos hamile dolu ki daha bile kolay kaliyorlar ilac basladiginda. Ovulasyonla pkos zor zaten. Ama hissiyat acisindan sorarsan tamamen ayni olumsuz dusuncedeyimZ

Çok fena ittirdi beni kalcasiyla birde iri bisi kilolu işte bende çok sert vurdum yanımı sonra saçma sapan bağırdı çağırdı aptal gibi küfürler etti
Tamam da kuzum kanaman oldu bebeğini kaybettin eşine söylemedin mi onlara söylemesini sizin yüzünüzden oldu diye

Canım ben mart ayında hamileydim bu sene 3 ay artışı vardı temmuza kadar iyidi kızdı hatta çok istemiştim Rabbim nasip etti ama benim ailevi çok sorunlarım oldu bi tane şirret bi görümce var bende onunla bi tartışmamız olmuş tu benden çokça büyük ama akli kuş kadar yok hiç beklemediğim bi anda beni itti bende hiç beklemediğim için tamamen bisluguma geldi ve yanımı çok sert vurdum işte o gün kanama başladı bende doktora gittim sonra bana bikac bisi yazdı kullanmaya başladım ama kanamam bir türlü durmadı hafifledi arttı ama hiç durmadı sonra bir gün kalbi durdu dayanamadı daha fazla ben hakkımı helal etmiyorum ama bu duyguyla yaşamak çok zor oyüzden şimdi bir bebeğim olsun çok istiyorum canıma can olsun bi ses bi can olsun istiyorum yanımda😣
Ya okudum içim tuaf oldu nasıl kalbi kötü insanlar var rabbim korusun yaaa nasıl verecek hesabını vicdanı rahatmı acabaaa😡😡 off eşin falan bişey demedimi canım benim yaaa rabbim bidaha yaşatmasın inşallah sen rabbine sığın herkes hakettiği cezayı alır merak etme❤️🤲🏻

Ya okudum içim tuaf oldu nasıl kalbi kötü insanlar var rabbim korusun yaaa nasıl verecek hesabını vicdanı rahatmı acabaaa😡😡 off eşin falan bişey demedimi canım benim yaaa rabbim bidaha yaşatmasın inşallah sen rabbine sığın herkes hakettiği cezayı alır merak etme❤🤲🏻
Öyle yapıyorum elden bisi gelmez ama rüyalarımda görüyorum beniçok etkiliyor o yüzden çok istiyorum bi yavrumun olmasını

2 gundur kahverengi lekem vardi ondan once hic olmadi doktor kalp atisina bakalim sonra dedi cok sukur bugun kalp atisini duydum ama 2 gundur kahverengi lekelenmem var doktor vajinal bakti bebege ama alette de kan yoktu cok sukur 🤷🏻‍♀️ Keske sorsaydim 😔
Progestan verdi mi canm yoksa gerek görmedi mi
Bebiş yer açıyo kendine kahverengi kanamalar önemsizdir eğer pembe ve sonra kırmızıya dönerse kötüye işaret canım şu an korkulacak bişey yok brn 9aylık hamileyim cinsellik konusunda çok nadir sıkıntı yasadık canm zaten doğuma tahminen 13"gün kaldı

X