- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.013
- 26
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ne demek canm içimden geldiği gibi davranıyorumSağol kuzum valla ilgin için teşekkür ederim ❤
Amin bacım amin ben hikayemi size anlatmadım bakmayın böyle güldüğümeInsallah guzelim insallah bu ay bizi bos cevirmesin rabbimmm
Allah razı olsun meleğimNe demek canm içimden geldiği gibi davranıyorum
Kaç haftalık hamilesin canm senAnacimmm bak cok takiyosun kafana yapma kuzum vucudun hamileymis gibi reaksiyon gosteriyo bu ay cocuk icin degil kocisinleee askklaa atesli atesli seyyappp valla ozlicen hamile kalinca sahsen ben ozledim doktora bugunde sormayi unuttum 15 gun daha beklicemaskla sevgiyle doya doya yap kafanda bak cocuk icin yapiyoruz olmasin kendi kendine stres yapma dusunmede bisey adet olana kadar deli gibi test yapiyosunuz anacim hergun hergun yazik gunah birike birike kac para yapar uzulmemen icin bisey demediydim simdi iyisin diye yazdim valla uzuluyorum kizim sizin halinize kiriliyosunuz insan biseyde yapamiyo ne diceni sasiriyo her buraya test attiginizda var desek ulan ya yoksa bosuna umit veririz uzulur,yok desek o an uzulucek hayal kirikligina ugrucak diye yorum yapamiyorum kolay kolay En fazla yapabildigim yorum bende bu sekilde ogrenmistim diyip kendi testimi atiyorum cidden uzuluyorum elimden bisey gelmemesine kirilmaniza uzulmenize uzuluyorum dualarim sizle biliyorum cok istiyosunuzz ama hayirlisini isteyin Allah korusun evlat acisi yasamayin
Anlatsana canm merak ettimAmin bacım amin ben hikayemi size anlatmadım bakmayın böyle güldüğüme
6+2 canimKaç haftalık hamilesin canm sen
Eltimin olmustu ondan biliyorum bi kaç gün açık pembe olarak ara ara az gelmişti hamileliğini öğrendikten sonra 3 ay hep gelmiş banada olursa korkma diyodu geçen haziranda bende hamileligim De kanamam oldu ama o bebegimin kalbi durdu kurtaj oldumAy yerleşme nasıl oluyor ki kuzum bi açıklar mısın bana
Paylasmak istersen dinleriz canisiAmin bacım amin ben hikayemi size anlatmadım bakmayın böyle güldüğüme
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Bi avazda doğsun oluşun inşallahYaş 21 İstanbul ilk gebeliğimmm oğlum olacak 38+1 iz doğurdum doğurucam
72yle gebe kaldım 89kiloyumm
Sat 28Ocak
Tahmini doğum 4Kasım
Canım ben mart ayında hamileydim bu sene 3 ay artışı vardı temmuza kadar iyidi kızdı hatta çok istemiştim Rabbim nasip etti ama benim ailevi çok sorunlarım oldu bi tane şirret bi görümce var bende onunla bi tartışmamız olmuş tu benden çokça büyük ama akli kuş kadar yok hiç beklemediğim bi anda beni itti bende hiç beklemediğim için tamamen bisluguma geldi ve yanımı çok sert vurdum işte o gün kanama başladı bende doktora gittim sonra bana bikac bisi yazdı kullanmaya başladım ama kanamam bir türlü durmadı hafifledi arttı ama hiç durmadı sonra bir gün kalbi durdu dayanamadı daha fazla ben hakkımı helal etmiyorum ama bu duyguyla yaşamak çok zor oyüzden şimdi bir bebeğim olsun çok istiyorum canıma can olsun bi ses bi can olsun istiyorum yanımdaAnlatsana canm merak ettim
Kanaman yoksa cinsellik te sıkıntı olmuyor canım6+2 canim
Hakkımızda hayırlısı be kuzumEltimin olmustu ondan biliyorum bi kaç gün açık pembe olarak ara ara az gelmişti hamileliğini öğrendikten sonra 3 ay hep gelmiş banada olursa korkma diyodu geçen haziranda bende hamileligim De kanamam oldu ama o bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum
Amin inşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Bi avazda doğsun oluşun inşallah
2 gundur kahverengi lekem vardi ondan once hic olmadi doktor kalp atisina bakalim sonra dedi cok sukur bugun kalp atisini duydum ama 2 gundur kahverengi lekelenmem var doktor vajinal bakti bebege ama alette de kan yoktu cok sukurKanaman yoksa cinsellik te sıkıntı olmuyor canım
Allah o görümceni bildiği gibi yapsınCanım ben mart ayında hamileydim bu sene 3 ay artışı vardı temmuza kadar iyidi kızdı hatta çok istemiştim Rabbim nasip etti ama benim ailevi çok sorunlarım oldu bi tane şirret bi görümce var bende onunla bi tartışmamız olmuş tu benden çokça büyük ama akli kuş kadar yok hiç beklemediğim bi anda beni itti bende hiç beklemediğim için tamamen bisluguma geldi ve yanımı çok sert vurdum işte o gün kanama başladı bende doktora gittim sonra bana bikac bisi yazdı kullanmaya başladım ama kanamam bir türlü durmadı hafifledi arttı ama hiç durmadı sonra bir gün kalbi durdu dayanamadı daha fazla ben hakkımı helal etmiyorum ama bu duyguyla yaşamak çok zor oyüzden şimdi bir bebeğim olsun çok istiyorum canıma can olsun bi ses bi can olsun istiyorum yanımda
Ahh kuzumm benimmm kiyamam sana benn basin saolsun dilerim kucagin bos kalmaz sagsalim saglikli bebisler alirsin kucagina allah isla etsin onuda insallah hamile kadini itip kakmak nedir yaCanım ben mart ayında hamileydim bu sene 3 ay artışı vardı temmuza kadar iyidi kızdı hatta çok istemiştim Rabbim nasip etti ama benim ailevi çok sorunlarım oldu bi tane şirret bi görümce var bende onunla bi tartışmamız olmuş tu benden çokça büyük ama akli kuş kadar yok hiç beklemediğim bi anda beni itti bende hiç beklemediğim için tamamen bisluguma geldi ve yanımı çok sert vurdum işte o gün kanama başladı bende doktora gittim sonra bana bikac bisi yazdı kullanmaya başladım ama kanamam bir türlü durmadı hafifledi arttı ama hiç durmadı sonra bir gün kalbi durdu dayanamadı daha fazla ben hakkımı helal etmiyorum ama bu duyguyla yaşamak çok zor oyüzden şimdi bir bebeğim olsun çok istiyorum canıma can olsun bi ses bi can olsun istiyorum yanımda
Hiç bir şekilde görüşmüyordum konuşmuyordum ama bi gün bi yerde toplanmak gerekiyordu orada yaptı yapacağını Allahım iki cihanda da hesabını sorsun bir helallik dahi almadı almadılar ben Rabbime havale ettim o herşeyin en güzelini bilirAllah o görümceni bildiği gibi yapsınvicdan azabı yakasını bırakmasın uzak dur canm öyle insanlardan. rabbim sanada daha güzelini nasip etsin inşallah
Çok istediğimi biliyordu biliyo musun kendinin 5 yıldır çocuğu olmuyor ne yaşadı kafasında Allah bilir ama Rabbim yaksın onu daAhh kuzumm benimmm kiyamam sana benn basin saolsun dilerim kucagin bos kalmaz sagsalim saglikli bebisler alirsin kucagina allah isla etsin onuda insallah hamile kadini itip kakmak nedir ya