Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Suya tuttuktan sonra peçete ile kurulamam gerekli mi bende ilk defa böyle oluyor hep test yapardım negatif olurdu ve sonradan çizgi çıkmazdı

Eklentiler

• IMG_20200309_235304.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 37
İnşaAllah vardır canım güzel bir değerle öğrenmek istiyorum ilk gebeliğimde değer düşüktü ve düşük yapmıştım inşaAllah sende hamilesindir
Bu sabah test yaptım hemde iki farklı markanın testini ama hiç bir şey çıkmadı galiba hamile değilim evden çıkmadan 3 saat sonra kontrol ettim çizgi çıkmamıştı dün Kü testte 12 saat sonra 2.çizgiyi farketmiştim

Hayırlısı kuzum üzme kendini

Selam kızlar bende tam üç ay adet olmadım iki defa kan testi yapıldı sonuç negatif söktürücü kullandım 15 gün sonra adet oldum bu seferde kanım durmadı hala adetim şuan
Dr'a gittim bugün hem kist var hemde çok fazla östrojen salgılıyormuşum kanın durması için ilaç verdi bidahaki adetin üçüncü günü tekrar kontrole gidecem
Düzensiz olduğum için bat günü veremiyorım canım MoonfacedMom

Geçmiş olsn canm inşallah tez vakitte şifa bulursun ve bebişine kavuşursun

29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 1 kere adet gördüm şimdi test yaptım hamileyim hcg değeri kaçtır acaba
Tebrikler Bi hamiş daha katıldı aramıza 30 40 falandır herhalde bilmiyorum hiç testten sonra gebeliğimi öğrenmedm kanda öğrendiğim için ilk. Sağlıkla gelsin inşallah

Ben gecen hafta ogrendim ama icimdeki endişeyi atamiyorum 21 ay sonra ilk defa hamileyim cunku. Persembe gunu keseyi gormeye gidicem. Ama ya goremezsem kalbi atmazsa 3 ay icinde duserse diye korkularim var
Kuzum korkma tadını çıkar endişe stres hiç iyi değil. Korma lütfennne güzel Rabbim nasip etmiş demek ki zamanı gelmiş. Rahat ol lütfen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…