- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.341
Hımmmm anladm cnm hayrlisi bekleyelim bklm gelmez insAllah hamileysen kırmızılarBilmiyorum ki canm akşam yaptm daha kurumadı ama çizgi yok görmedim yani
Adet günüm geçti ama canm olsa çıkmaz mıydı bu ilişkilerimi not Almadm son ilişki ne zamandı bilmiyorum hesap yapamıyorum. Yumurtlama takibi de yokHımmmm anladm cnm hayrlisi bekleyelim bklm gelmez insAllah hamileysen kırmızılar
Cnm bilemeyiz belki geç döllenme benim biliosnz 5 Kasım da kan verdim çıkmadı 9 Kasım'da testte çok silik gördüm naispAdet günüm geçti ama canm olsa çıkmaz mıydı bu ilişkilerimi not Almadm son ilişki ne zamandı bilmiyorum hesap yapamıyorum. Yumurtlama takibi de yokbirazdan testi çekip atarm Bi efekt falan yaparsınız ☺olmayan çizgiyi belki görürüz
Kırmızı görene kadar unut var diyosn yaniCnm bilemeyiz belki geç döllenme benim biliosnz 5 Kasım da kan verdim çıkmadı 9 Kasım'da testte çok silik gördüm naisp
Canım dur bakalım bi . 2 3 gün sonra adet olmazsan tekrarlarsınKırmızı görene kadar unut var diyosn yani ☺
Aynen canm zaten umutla beklediğim Bi ay değildi hiç ihtimal vermediğim Bi ay ama olursa güzel olur sürpriz olurCanım dur bakalım bi . 2 3 gün sonra adet olmazsan tekrarlarsın
Yaaani hayırlısı kuzum umitlenme tabi ama bekle bklmKırmızı görene kadar unut var diyosn yani ☺
Yok kuzum umut 0 bende ihtimal vermiyorum ama korunma olmadığı için Bi ihtimal diyorm sadeceYaaani hayırlısı kuzum umitlenme tabi ama bekle bklm
Kaç gün geçti cnm adetinGonulmeyvesi @Kertemeyenkelebek C Cikilop1 icecreamm @oblomowka1 Fit mutlu anne haydi kızlar olmayan çizgiyi görenler kulübü görün çizgimi
Gonulmeyvesi @Kertemeyenkelebek C Cikilop1 icecreamm @oblomowka1 Fit mutlu anne haydi kızlar olmayan çizgiyi görenler kulübü görün çizgimi
Kuzum bu test pek güvenilir değil bekle bakalım olmazsan başka bir testle yaparsınAdet günüm geçti ama canm olsa çıkmaz mıydı bu ilişkilerimi not Almadm son ilişki ne zamandı bilmiyorum hesap yapamıyorum. Yumurtlama takibi de yokbirazdan testi çekip atarm Bi efekt falan yaparsınız ☺olmayan çizgiyi belki görürüz
8 i adet günümdü canm 10 a girdik 2. Gün yani canmKaç gün geçti cnm adetin
Bide bu marka çok yaniltiyo keşke sabah yapsaydin
Olmazsam Bi kaç gün sonra tekrar denicem canmYarın sabah bi daha yapsana bence
Bende alırken şüphe ettim canm ama Bi umut aldm inşallah yanılmıştrKuzum bu test pek güvenilir değil bekle bakalım olmazsan başka bir testle yaparsın
Ayyyne güzel Rabbim umudunu boşa çıkarmasın inşallah bebiş vardrKızlar size sorum var ben sabah test yaptım hiçbişey çıkmadı negatifti bu kenarda dursun dedim 2 saat önce çöpe atacakken bir baktım 2.çizgi var sonradan çıkan çizgilere güvenmemek lazım biliyorum ama yine de 2 yıldır beklediğim için umutlandım sabah tekrar test yapıcam inşaAllah hamileyimdir rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
İnşaallah ama topikleri okudum hep adet olmuşlar benim gibi olanlar hatta bizim bu topicte gönül meyvesi de test yapıyordu sonradan 2.çizgi çıkıyordu ya o yüzden umudumu kaybediyorum rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinAyyyne güzel Rabbim umudunu boşa çıkarmasın inşallah bebiş vardr
Canm bende bugün test yaptm az önce yaptm sarı çizgi Belirmiş suya tuttum gitti kuruma çizgisiydi sanırım istersen sende Bi suya tut silinmezse umut vardır yarın tekrarlarsın silinirse beklersin Bi kaç gün daha. Herşey allahtan nasip değilse zaten olmuyo. Amin inşallah hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız en yakın zamanda. Bu arada benim ağrılar başladı yarını bekleseydim demekki gerek kalmayacaktı testi yapmaya.İnşaallah ama topikleri okudum hep adet olmuşlar benim gibi olanlar hatta bizim bu topicte gönül meyvesi de test yapıyordu sonradan 2.çizgi çıkıyordu ya o yüzden umudumu kaybediyorum rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin