Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kizlar nasilsiniz? Ovulasyon testlerimi paylasiyorum ve iliskileride yazdim insallah dogru zamanda olmustur

Eklentiler

• 20200312_135129.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 30
İkikli testim down sendromu 1\277 cıkmıştı amniyo sentez istediler yaptırmafım
Detaylı ultrason a girdim sorun yok denildi ama aklımda hala acaba mı var bnm gbı olan var mı
Tabi şuda var down olsada olmasada oo benim yavrum

Bence bunu düşünerek bu günlerini zehir etme tadını çıkar canm. Olsada aldırmayacağın için bi anlamı yok bunların

Test yaptın mı kuzum
Yok kuzum geçen gün yapmıştım ya daha yapmadm hatta ne işler yaptm bir bilsen, halı yıkadm koltuk kaldırdım damacana falan baya iş gördüm varsada sıkı tutunsn inşallah 1 hafta daha gelmezse jinekologa Bi giderim

Allah seni kız niye ağır iş yapıyorsun bekle bakalım inşallah bebeğin seninledir kuzum

Allah seni kız niye ağır iş yapıyorsun bekle bakalım inşallah bebeğin seninledir kuzum
Olmamasına o kadar alıştım ki nasılda adet olucam heran deyip yaptm valla bugün de Krem gibi akıntı geliyo baya yoğun bakalım hayırlısı. Rabbim nasip ettiyse bişey olmaz inşallah

Benim arkadaşım kan testi yaptı negatif çıktı hamile değilim diye bri sürü ağır iş yapmış ağır kaldırmış adet olmayınca 1 hafta sonra tekrar yaptı bu sefer pozitif çıktı hamile şuan bende adet olmadım hala ama adet olacağım en geç ayın sonunda bir ay sonra adet olmuş olucam inşaAllah hamilesindir canım rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…