Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Hımmmm anladm cnm hayrlisi bekleyelim bklm gelmez insAllah hamileysen kırmızılar
Adet günüm geçti ama canm olsa çıkmaz mıydı bu ilişkilerimi not Almadm son ilişki ne zamandı bilmiyorum hesap yapamıyorum. Yumurtlama takibi de yok 😥 birazdan testi çekip atarm Bi efekt falan yaparsınız ☺️olmayan çizgiyi belki görürüz

Adet günüm geçti ama canm olsa çıkmaz mıydı bu ilişkilerimi not Almadm son ilişki ne zamandı bilmiyorum hesap yapamıyorum. Yumurtlama takibi de yok 😥 birazdan testi çekip atarm Bi efekt falan yaparsınız ☺olmayan çizgiyi belki görürüz
Cnm bilemeyiz belki geç döllenme benim biliosnz 5 Kasım da kan verdim çıkmadı 9 Kasım'da testte çok silik gördüm naisp

Eklentiler

• IMG_20200309_222205.jpg
    IMG_20200309_222205.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 42
Adet günüm geçti ama canm olsa çıkmaz mıydı bu ilişkilerimi not Almadm son ilişki ne zamandı bilmiyorum hesap yapamıyorum. Yumurtlama takibi de yok 😥 birazdan testi çekip atarm Bi efekt falan yaparsınız ☺olmayan çizgiyi belki görürüz
Kuzum bu test pek güvenilir değil bekle bakalım olmazsan başka bir testle yaparsın

Kızlar size sorum var ben sabah test yaptım hiçbişey çıkmadı negatifti bu kenarda dursun dedim 2 saat önce çöpe atacakken bir baktım 2.çizgi var sonradan çıkan çizgilere güvenmemek lazım biliyorum ama yine de 2 yıldır beklediğim için umutlandım sabah tekrar test yapıcam inşaAllah hamileyimdir rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin 😊🌸

Kızlar size sorum var ben sabah test yaptım hiçbişey çıkmadı negatifti bu kenarda dursun dedim 2 saat önce çöpe atacakken bir baktım 2.çizgi var sonradan çıkan çizgilere güvenmemek lazım biliyorum ama yine de 2 yıldır beklediğim için umutlandım sabah tekrar test yapıcam inşaAllah hamileyimdir rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin 😊🌸
Ayyyne güzel Rabbim umudunu boşa çıkarmasın inşallah bebiş vardr

Ayyyne güzel Rabbim umudunu boşa çıkarmasın inşallah bebiş vardr
İnşaallah ama topikleri okudum hep adet olmuşlar benim gibi olanlar hatta bizim bu topicte gönül meyvesi de test yapıyordu sonradan 2.çizgi çıkıyordu ya o yüzden umudumu kaybediyorum rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin 😊🌸

İnşaallah ama topikleri okudum hep adet olmuşlar benim gibi olanlar hatta bizim bu topicte gönül meyvesi de test yapıyordu sonradan 2.çizgi çıkıyordu ya o yüzden umudumu kaybediyorum rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin 😊🌸
Canm bende bugün test yaptm az önce yaptm sarı çizgi Belirmiş suya tuttum gitti kuruma çizgisiydi sanırım istersen sende Bi suya tut silinmezse umut vardır yarın tekrarlarsın silinirse beklersin Bi kaç gün daha. Herşey allahtan nasip değilse zaten olmuyo. Amin inşallah hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız en yakın zamanda. Bu arada benim ağrılar başladı yarını bekleseydim demekki gerek kalmayacaktı testi yapmaya.

X